| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
WaterDog
|
Postano: čet tra 28, 2011 2:36 pm Naslov
: |
|
|
| Dren (napisa): | No, to je sve kako bi dalmatinci rekli, pila naopako. S ovom pobjedom protiv Veluxa mi smo sada glavni favoriti za prvo mjesto, bez obzira kako se mi osjećali u toj ulozi  |
ja bih se ovo usudio tek reći nakon susreta s Pohabanim gumicama
mi ko da najbolje dajemo od sebe kad u susret ne ulazimo kao favoriti
jer sve utakmice u kojima smo bili favoriti smo jedva izvlačili 6:4 zadnji primjer je snajper
tako da protiv Pohabanih određujemo svoju sudbinu, za pobjedu ćemo se stvarno morati jako namučiti, jer ipak oni imaju 3 igraća u top 20 lige i oni su favoriti |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet tra 28, 2011 3:26 pm Naslov
|
|
Dobro,... pa gdje se igra u centru V. B. ili u školi ili u gimnaziji? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: čet tra 28, 2011 3:36 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | | Dobro,... pa gdje se igra u centru V. B. ili u školi ili u gimnaziji? | igra se u spokom centru v.b. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet tra 28, 2011 5:29 pm Naslov
|
|
| WaterDog (napisa): | | Ikota (napisa): | | Dobro,... pa gdje se igra u centru V. B. ili u školi ili u gimnaziji? | igra se u spokom centru v.b. |
tnx _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 9:42 pm Naslov
|
|
Pozdrav, draga djeco! Još jedan pogodak u prognozi, upravo sam se vratio s meča Petog elementa i Dr. Ante Starčević-1000, Peti element je dobio 8:2, ova pseta od Tune i Škrebe su dobili sve, Pažek je dvije tijesno izgubio i jednu dobio, parove su dobili Pažek i Škreba!
Peti element i dalje gazi... imaju sreću što više neće igrati protiv nas! U prognozi ću fulat Oru i STK Zagreb, ipak će igrati i Plišić... bit će ipak 5:5 ili 6:4 za Oru!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 28, 2011 10:09 pm Naslov
|
|
a mi imamo sreću što ne igramo protiv njih
Mada neznam kako bi se Tuna proveo protiv mene i čanadija sad  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: pet tra 29, 2011 5:24 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | a mi imamo sreću što ne igramo protiv njih
izgubio bi znam..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 29, 2011 10:22 am Naslov
|
|
| tuna25 (napisa): | | Dren (napisa): | a mi imamo sreću što ne igramo protiv njih
izgubio bi znam..  |
Inače info za borce za prve 3 pozicije, tj. za Intercapital.;
Dečki ne brinite KoMIŽa ide na sve tri pobjede do kraja, tak da će Vam i ovaj put naša igra pomoći oko osvajanja pehara
Jesen sa slabom igrom na kraju, a proljeće sa dobrom, nadam se
U svakom slučaju čestitke na pobjedi i još jednom skidam kapu Mikiju na lavovskoj borbi  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: pet tra 29, 2011 10:31 am Naslov
: POZDRAV! |
|
|
Ma super je igrat s vama! To je sve kaj mogu reč. Samo mogu poželjet da budemo još jednom u nekoj sezoni s ovako prijateljski raspoloženim ekipama. Meni je glavno da napredujem, a rezultati su manje bitni i kakvi god bili, ja ću davat sve od sebe u svakom slijedećem meču. Pozdrav svima! ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 29, 2011 11:26 am Naslov
: Re: POZDRAV! |
|
|
| nedihgu (napisa): | Ma super je igrat s vama! To je sve kaj mogu reč. Samo mogu poželjet da budemo još jednom u nekoj sezoni s ovako prijateljski raspoloženim ekipama. Meni je glavno da napredujem, a rezultati su manje bitni i kakvi god bili, ja ću davat sve od sebe u svakom slijedećem meču. Pozdrav svima! ) |
Nadam se da će mo se nači još koju sezonu.
Volio bi protiv Vas odigrati neki revanš, a Briđevce i Intercapital da ne spominjem
URIHO i Zagreb sljedeći put
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pet tra 29, 2011 6:04 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | U svakom slučaju čestitke na pobjedi i još jednom skidam kapu Mikiju na lavovskoj borbi  |
Zahvaljujem!
Nije da igram "ljevom rukom", ali doslovce igram na ljevoj nozi.
Iz ovog sranja barem ima i jedna korist. Postajem bolji u igri na stolu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub tra 30, 2011 2:34 pm Naslov
|
|
Sljedeće kolo igramo sa Veluxom u srijedu u 18 i 30h .
Kad Vi ostali igrate?
Dali su i za kad dogovorene ove odgođene utakmice 8.-og kola? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: sub tra 30, 2011 2:41 pm Naslov
|
|
Snajper-STK Zagreb Arena Prečko 20.00 h, STK Zagreb-ORA( zaostala tekma) četvrtak 19.00h dom sportova. Uz nužan respekt i sigurnost u dobru borbu, sve manje od 6 bodova smatramo neuspjehom. Sretno svima  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub tra 30, 2011 3:28 pm Naslov
|
|
Frano koji dan igrate u Areni sa Snajperom??
Da Oru morate dobit  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub tra 30, 2011 4:24 pm Naslov
|
|
| Private_Driver (napisa): | Snajper-STK Zagreb Arena Prečko 20.00 h, STK Zagreb-ORA( zaostala tekma) četvrtak 19.00h dom sportova. Uz nužan respekt i sigurnost u dobru borbu, sve manje od 6 bodova smatramo neuspjehom. Sretno svima  |
Frano, favoriti ste u oba meča, no dođe li Ora u sastavu Bertol, Petljak, Šepl dobro držite gaće!
Intercapital gostuje kod Dr. Ante Starčevića-1000 u srijedu u 19:00, sretno svima u ovom kolu, neka nas zaobiđu ozljede!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: sub tra 30, 2011 11:21 pm Naslov
|
|
Ikota-utorak, zaboravih to napisati. . . . Heh znam da jesmo, makar u takvim okolnostima ne igramo dobro, radije sam autsajder Ovaj tjedan shvacamo kao ugrijavanje za slijedeca 2, bez uvrede ikome, jer ako netko misli da smo zadovoljni s bilo cim osim svih pobjeda, vara se hehe Ni protiv Veluxa i Gumica nam nije u planu lako pasti  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned svi 01, 2011 10:50 am Naslov
|
|
Frano veliš zagrijavanje,... pazite samo da ne izgorite  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned svi 01, 2011 11:28 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Frano veliš zagrijavanje,... pazite samo da ne izgorite  |
Znam znam, postujemo svakoga, nikog se ne bojimo Ako nas decki pobijede u dobrom stolnom tenisu, necemo biti razocarani tj bit cemo zadovoljni ako znamo da smo dali bas sve od sebe( a to ni u jednom mecu do sad nije bio slucaj hehe ) pa bi i pobjede ublažile "tugu"  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned svi 01, 2011 12:15 pm Naslov
|
|
Da imaš prav.
Recimo ja sam izgubil i od Drena i od Čanadija, a poslije tog meća sam bio jaaaako zadovoljan. Bez obzira na sve tri izgubljene osječal sam zadovoljstvo jer sam odigral dobro. I to je na kraju najbitnije. Dat sve od sebe i ako se još potrefi i dobra igra nema ljepšeg osječaja na kraju, bez obzira na rezultat  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned svi 01, 2011 6:13 pm Naslov
: komentari |
|
|
Kaj vas ima za priču!!!Svaka čast!!
Recimo,ja nemam s kim ni pričati ni svaditi se!!!Neka mi je liga bezveze!!!
Došel bum ja k vama!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|