NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Private_Driver

PostPostano: ned svi 01, 2011 7:46 pm    Naslov : Re: komentari Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Kaj vas ima za priču!!!Svaka čast!! Klanja se Klanja se Klanja se
Recimo,ja nemam s kim ni pričati ni svaditi se!!!Neka mi je liga bezveze!!!
Došel bum ja k vama!! Juhuu Mudri djed Azdaja

Slobodno, i nismo toliko loši Thumbs up
55

PostPostano: ned svi 01, 2011 8:21 pm    Naslov : Re: komentari Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):

Opaaa... dobro nam došao, majstore! Thumbs up Nadam se da je i vaša liga (4. liga) tako zabavna i izjednačena kao i naša, svaka tekma je nekakav manji ili veći derbi, tako da ako već ne ide baš najbolje na pingiću, ovdje se uvijek možemo ispovjediti! Amen
Analize rezultata, najave i prognoze slijedećeg kola, ugovaranje mečeva i treninga... ma ovaj forum je totalni zakon! Juhuu Juhuu
Eto, slobodno se tu može s nama i družiti, a ako ste dovoljno dobri u pingiću možemo se dogovoriti i za neki zajednički trening, da vam pokažemo svoje strašne vještine! Laughing ROFL Laughing ROFL Laughing ROFL

Lijep pozdrav svima i još jednom iskreno čestitam Pohabanim gumicama na izvrsnoj i napetoj tekmi prošloga tjedna Cestitamo! , jesmo na kraju mi slavili, ali dečki fakat nisu baš imali ni sreće... jbg. Svakome se to ponekad tako dogodi, više sreće drugi put, ali ako se opet nađemo u ligi onda moramo svakako i Pivo Zivili Drunk uz već dogovorenu Hrana
Pozdrav svijete i javite kada tko igra! Mah mah
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: ned svi 01, 2011 9:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A gdje su prognoze za sljedeće kolo????????? Evil

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: ned svi 01, 2011 9:49 pm    Naslov : Re: komentari Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):

hehehehe, može, al moraš nam dat svima 5 poena fore u svakom setu da imamo šanse bar na prasice dobit koji set Very Happy

E da, analize prepuštam grku, njemu ide bolje Very Happy
Nama treba bod od pohabanih i da ozbiljno konkuriramo za prvaka...a inače za drugo mjesto nam treba jedna pobjeda i jedan nerješen rezultat iz tri zadnja kola jer mislim da intercapital i 5element neće prosipati bodove do kraja sezone.
A kako će ispast...fakat neznam...ekipe su toliko izjednačene da više nije pitanje koja je ekipa bolja već tko ima bolji dan - takve su nijanse u pitanju.
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: ned svi 01, 2011 11:50 pm    Naslov : Re: komentari Citirajte i odgovorite

Po meni je Bridž klub ovogodišnji prvak. Dečki svaka čast Thumbs up
WaterDog

PostPostano: pon svi 02, 2011 9:17 am    Naslov : Re: komentari Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):
Po meni je Bridž klub ovogodišnji prvak. Dečki svaka čast Thumbs up

zec je još uvjek u šumi a ražanj prazan,

ništa nije sigurno do zadnjeg kola, susreta i poena koji će to potvrditi.

5i element ima najbolju poziciju za osvajanje lige, zbog rasporeda kojeg ima do kraja Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 02, 2011 9:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zašto tako držite pile, neko će se porezat Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
WaterDog

PostPostano: pon svi 02, 2011 9:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo prvi put mojih predviđanja za sljedeće kolo

Ora - PBZ d.d.
7:3 - ako Ora dođe u punom sastavu

STKI "URIHO" - Peti element
3:7- Uriho zna pokazati zube, ali vjerujem da u ovom susretu teško mogu do bodova

Dr. Ante Starčević-1000 - Intercapital
2:8 - Intercapital je u naletu i brani treće mjesto uz pokušaj napada na drugo, ništa neće ostaviti kalkulacijama

Pohabane gumice - Bridž klub Element
5:5 - Pohabane imaju 3 igraca u top 20, a mi 2 i susret može otići na bilo koju stranu, tako da je ovo najrealniji rezultat koji će ovisiti o raspoloženosti za igru svih igrača

Velux arhitekti - KoMIŽa
4:6 - Velux je moralno pao nakon zadnja tri susreta a KoMIŽa se diže i mislim da su u ovom susretu lagani favoriti

Snajper - STK Zagreb
4:6 - Po meni je STK Zagreb bolja momčad, ali snajper ima igrača koji može napraviti trojku uvjek, tako da rezultatski ne očekujem jaku pobjedu za Zagreb

Very Happy baš me zanima koliko ću biti uspješan u prognozama Very Happy

slobodno me popljujte ako mislite da sam jako zastranio Thumbs up
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon svi 02, 2011 10:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Zašto tako držite pile, neko će se porezat Hihihi

eh, bućo, treba nam bod protiv gumica za prvo mjesto a poraz sigurno znači drugo mjesto. pa pušemo na hladno...mada nije baš hladno, gumice ove godine puno više treniraju a dvije sezone prije su bili prvi u 22ligi (a mi 17.i!)
Momci definitivno imaju kvalitetu, samo je pitanje koliko su je izbrusili treninzima.
Realno, trebali bi mi izvuć bod, ali fakat je otvoreno. Pitanje je i motivacije...oni samo teoretski mogu do trećeg mjesta pa možda ne odigraju punom snagom, a možda se i opuste pa odigraju odlično. Isto je i s nama - u igri je prvo mjesto i možda odigramo dobro a možda i izgorimo.
I definitivno nam nije prednost što se igra kod Arapovića, s obzirom na Čanadijevu visinu Zubo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 02, 2011 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Op op, ozbiljno je znaći! Eeeek!
Kad se igra da svratim pogledat? Woo hoo!
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: pon svi 02, 2011 11:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Op op, ozbiljno je znaći! Eeeek!
Kad se igra da svratim pogledat? Woo hoo!

U utorak u 19.00 kod Arapovića
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon svi 02, 2011 3:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

WaterDog (napisa):
evo prvi put mojih predviđanja za sljedeće kolo

Snajper - STK Zagreb
4:6 - Po meni je STK Zagreb bolja momčad, ali snajper ima igrača koji može napraviti trojku uvjek, tako da rezultatski ne očekujem jaku pobjedu za Zagreb

Very Happy baš me zanima koliko ću biti uspješan u prognozama Very Happy

slobodno me popljujte ako mislite da sam jako zastranio Thumbs up

Potpisujem rezultat, na to i pucamo. Very Happy
55

PostPostano: pon svi 02, 2011 5:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opalimo po prognozi! Beljenje
Dakle, krenimo redom:
1. Ora vs. PBZ d.d. 7:3 ili 6:4. Očekujem da Boris Bertol napravi tricu, Petljak je također jako dobar, Šepl uvijek neugodan i može svašta dobiti ako mu je dobar dan.

2. STKI "URIHO" vs. Peti element 2:8 ili 1:9, očekujem da će škreblin i Jakoć sve dobiti, kao i par, finese će odlučivati Mladen Pažek!

3. Dr. Ante Starčević-1000 vs. Intercapital 2:8 ili 1:9, Nevidal će ih dobiti sve, mogli bismo i kapetan Miki i ja, ali nas dvojica prečesto nađemo nekakvu crnu rupu u koju malo zađemo i poklanjamo suparnicima pobjede... i o paru će također ovisiti prognoza.

4. Pohabane gumice vs. Bridž klub Element od 4:6 do 6:4, tu je stvarno svašta moguće, gumice su odlične! Morat će odigrati bolje nego protiv nas ako očekuju bodove. Bridž je uvijek dobar!

5. Velux arhitekti vs. KoMIŽa 6:4 ili 5:5, nisam baš siguran da su jedni bitno bolji od drugih, ali recimo da sam tako odlučio zbog domaćeg terena, mogla bi KoMIŽa ovo i dobiti ako se totalno fokusiraju na tekmu, uvjeti za igru su izvrsni!

6. Snajper vs. STK Zagreb 3:7, dečki su jednostavno bolji, posebno Pasek. Mikloška je u odličnoj formi i trebat će mu trica da uopće konkuriraju za bod protiv Zagrebaša!

Eto ga, lijep pozdrav i dobru igru želim svima! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon svi 02, 2011 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nedaju Zagrebaši ni boda Thumbs up šalim se, jedino je tekma kasno 8h pa ce jako dugo trajati i bit cemo umorni Crying al i to je za ljude :=)
55

PostPostano: uto svi 03, 2011 10:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opaaa... Goco, čestitam ti za prognozu, obojica smo pogodili rezulzaz Ore i PBZ-a, ali ti si točno ubo i rezultat vas i Pohabanih gumica... Klanja se Klanja se Klanja se
Dren ide u mirovinu, ti si novi glavni prognozer, ja sam ti konkurencija! ROFL ROFL , jedva čekam vidjeti kako su odigrali Zagrebaši! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
55

PostPostano: uto svi 03, 2011 10:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eh, da... iskrene čestitke Ori na visokoj pobjedi protiv PBZ-a, Boris Bertol i Petljak su napravili trice, svaka vam čast! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
Ora je zapravo dosta bolja ekipa nego što je to izgledalo u početku lige, i nadam se da će to do kraja i dokazati, a usput su i vrhunski dečki! Pivo Zivili
Čestitam i Bridž klubu Element, večerašnjim neriješenim ishodom protiv Pohabanih gumica vjerovatno su osigurali prvo mjesto u ligi! Prvak Tulum Drunk Drunk
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto svi 03, 2011 10:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

odlična tekma protiv pohabanih gumica večeras. Fakat dobar stolni tenis...i mada je zbilja realno što je završilo kako je završilo (podjelom bodova) opet smo s(p)retno došli do boda Zubo
Prišlin i Duić nisu bili pravi u singlovima al nam je zato Duić pokazao šta zna i može u parovima - nismo mu ništa mogli! Eeeek!
Al eto u singlovima smo ga čanadi i ja uhvatili na prepad Very Happy
Šta mu ja mogu, kasno pali Beljenje
Prelomnica je bila mislim kad sam ja uspio u 5 setova nekako ukrotiti Prišlinov napad...al kako sam rekao nije ga baš išlo danas (čak je prepustio zadnji meč kolegi!) i vjerujem da bi me nasapunao samo tako u bilo kojoj drugoj prilici.

Čestitke momcima na igri, bodu i savršenom domaćinstvu Klanja se Klanja se Klanja se
Dobra ekipa, dobri momci, dobra igra, dobra piva (karlovačko Very Happy) i zbilja ogledni primjer zašto smo liga sa preko 650 postova na forumu Thumbs up
Ovakve partije su čisti gušt Klanja se
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto svi 03, 2011 10:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Čestitam i Bridž klubu Element, večerašnjim neriješenim ishodom protiv Pohabanih gumica vjerovatno su osigurali prvo mjesto u ligi! Prvak Tulum Drunk Drunk

Hvala Grče, nebi bili tu bez tvojih treninga Very Happy
to je pravi sokazovski duh - čovjek trenira konkurenciju samo zbog ljubavi prema stolnom tenisu.
Nenadjebivo Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: uto svi 03, 2011 10:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
55 (napisa):

Hvala Grče, nebi bili tu bez tvojih treninga Very Happy
to je pravi sokazovski duh - čovjek trenira konkurenciju samo zbog ljubavi prema stolnom tenisu.
Nenadjebivo Klanja se Klanja se Klanja se

Bravo za bridž, evo mi dobismo Snajper 6:4 uz prilicno blijedu i lošu igru. Cekamo oru u petak, pozdrav
ORNI

PostPostano: uto svi 03, 2011 11:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):
Bravo za bridž, evo mi dobismo Snajper 6:4 uz prilicno blijedu i lošu igru. Cekamo oru u petak, pozdrav

Kaj nije STKZ - ORA u četvrtak u 19 u Domu sportova?
Danas je bila dobra tekma, sve čestitke PBZ-u na dobroj igri, setova je bilo ko u priči Fulir .
Mene u zadnje vrijeme baš nešto i ne ide Hekla , dobro da se Željko vraća u formu. Uz njega i Borisa... nije da plašim Zagrebaše, ali morat će se dobro nabrusiti i potruditi ako žele koji bod Moli .
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Sljedeće
Stranica 33 / 42.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.