SOKAZ forum
21. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nema, dođe li Nema nade u punom sastavu... mislim da će ih gadno razbiti! Sva trojica iz Nema nade igraju izvrsno, Plavec i Glavan su nevjerovatni, uopće ne vidim način kako bi mogli izgubiti!Rangel je napisao/la:Hmm što mislite jel ima Konektira nade zaprijetiti Nema Nade?
Ako vam nešto ovisi o rezultatu tog meča,mislim da već polako možete početi
Plavec i Glavan su
Pozdrav decki!
Vec kad ste pitali, dat cu Vam informacije iz prve ruke. Kolega Rangel definitvno se ima ovaj put cemu nadati.
Utakmicu smo dogovorili za petak u 19:00. Mi vrlo vjerojatno (90%) dolazimo sa dvojicom igrača (Antunović i ja), s tim da sam ja trenutno u poluinvalidnom stanju.
Jako je izgledno da ce to biti prvi gubitak bodova ove sezone, ali nada umire zadnja
Vec kad ste pitali, dat cu Vam informacije iz prve ruke. Kolega Rangel definitvno se ima ovaj put cemu nadati.
Utakmicu smo dogovorili za petak u 19:00. Mi vrlo vjerojatno (90%) dolazimo sa dvojicom igrača (Antunović i ja), s tim da sam ja trenutno u poluinvalidnom stanju.
Jako je izgledno da ce to biti prvi gubitak bodova ove sezone, ali nada umire zadnja
Glavan ne igra više jer odlazi u Nizozemsku na doktorat (4 godine), a ja sam jučer nastradal na nogometu i za tjedan dana bum se valjda oporavil. Neovisno o kojem se protivniku radi uvijek igramo u najjačem raspoloživom sastavu.pimpl je napisao/la:danas ljuti boj pingvina i vanili šećera...što se tiče Nema nade, nadam se da ćete protiv Stupnika doći kompletni...
nisam niti sumnjao...edizg je napisao/la:Glavan ne igra više jer odlazi u Nizozemsku na doktorat (4 godine), a ja sam jučer nastradal na nogometu i za tjedan dana bum se valjda oporavil. Neovisno o kojem se protivniku radi uvijek igramo u najjačem raspoloživom sastavu.pimpl je napisao/la:danas ljuti boj pingvina i vanili šećera...što se tiče Nema nade, nadam se da ćete protiv Stupnika doći kompletni...
Uh... kapa do poda dečkima iz Nema nade, izgleda da je kod njih uvijek ima, nada umire zadnja!edizg je napisao/la:Uf...bilo je napeto igrati sa drugim sastavom protiv Konektire, decki su super. Najavljujem odgodu utakmice sa Plivom, razlog su ozljede.
Bez Glavana i Šulca, posebne pohvale Eduardu Plavecu koji je stvarno grdo i višestruko ozlijeđen
Makar, obzirom na tako visoku ligu (21.) imate tri zastrašujuće jake ekipe na samom vrhu i sigurno ćete svi ići dalje u 19. ili 20. ligu. Zato mislim da nam se slijedeće sezone spremaju grde batine od vas
Morat ćemo opako trenirati da vam se možemo probati suprotstaviti...
Sretno Glavanu na doktorskom studiju!
Da, Šlogar je jako neugodan, ima neugodnu servu i dobro napada.
Jedini mu je problem što je mladac nervozan...mada od kad sam ja igrao s njim vjerujem da je poradio na tome.
Ako mu pročitate serve trebali bi ravnopravno odigrati protiv njega.
Što se tiće njihovih rezultata, ako su domaćini, najvjerojatnije ćete sačekati dok voditelj lige ne upiše jer im sve organizira odgajatelj i šalje zapisnike itd, pa jedino ako su protivnici raspoloženi staviti rezultat onda ćete ga i imati
Jedini mu je problem što je mladac nervozan...mada od kad sam ja igrao s njim vjerujem da je poradio na tome.
Ako mu pročitate serve trebali bi ravnopravno odigrati protiv njega.
Što se tiće njihovih rezultata, ako su domaćini, najvjerojatnije ćete sačekati dok voditelj lige ne upiše jer im sve organizira odgajatelj i šalje zapisnike itd, pa jedino ako su protivnici raspoloženi staviti rezultat onda ćete ga i imati
Da, dobar je igrač s neugodnim servama... na takav način da je teško skužiti s kojom ju je rotacijom dao. Mene je prošle sezone dobio 3:0, ali svaki set na guzove
... Nisam mu pročitao serve i preko pola sam ih izbacio vani. Kada bismo ušli u poen više mi nije bio posebno opasan, forsira ulaz forhend top spinom, ali je dosta toga znao i fulati.
Pošteno me je oderao, ipak je on kompletan igrač, prisilite ga da griješi, nestrpljiv je pa neće biti preteško!
Sretno vam!
Pošteno me je oderao, ipak je on kompletan igrač, prisilite ga da griješi, nestrpljiv je pa neće biti preteško!
Sretno vam!
- Private_Driver
Šlogar je sjajan igrac, dobio me 3:2 osim sto ima 10 puta bolje serve slican mi je igrac po mentalitetu( nestrpljiv napad, dobra otvorena igra, puno spin promašaja, problemi s matrijalima, solidan blok) sve u svemu vrlo opasan i neugodan igrac, protiv njega forsat sta duze jako rezane i niske lopte jer ih puno promašuje jer ulazi odmah, i naravno servu mu vratiti osnovnim, malo otvorenijim blokom. Sretno!55 je napisao/la:Da, dobar je igrač s neugodnim servama... na takav način da je teško skužiti s kojom ju je rotacijom dao. Mene je prošle sezone dobio 3:0, ali svaki set na guzove... Nisam mu pročitao serve i preko pola sam ih izbacio vani. Kada bismo ušli u poen više mi nije bio posebno opasan, forsira ulaz forhend top spinom, ali je dosta toga znao i fulati.
![]()
Pošteno me je oderao, ipak je on kompletan igrač, prisilite ga da griješi, nestrpljiv je pa neće biti preteško!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno vam!
Make your move.
Servira uglavnom reverse pendulum servu (pogledaj na jutubu ako ti nije poznata)
tim pokretom može dati sajd (bježi na njegov forhend), topspin, flah, rezanu i kombinacije 2rotacije od tih 4. Uglavnom sajd+topspin ili sajd+rez.
Neznam jeli sad ubacio i običnu pendulum servu, ako je, ta ima spin koji bježi na njegov bekend.
Fora je što se istim pokretom može krenuti i u pendulum i reverse pendulum servu (opišeš položenu osmicu reketom) 8 - ako u gornjem djelu osmice udaraš lopticu onda je pendulum ako u donjem onda je reverse pendulum.
Inače prekrasna serva, ja serviram varijaciju sa bekend strane jer mi obični forhend stav još ne ide (promašim jednu u tri a to je previše) i daje veliku mogućnost raznolikosti serve
tim pokretom može dati sajd (bježi na njegov forhend), topspin, flah, rezanu i kombinacije 2rotacije od tih 4. Uglavnom sajd+topspin ili sajd+rez.
Neznam jeli sad ubacio i običnu pendulum servu, ako je, ta ima spin koji bježi na njegov bekend.
Fora je što se istim pokretom može krenuti i u pendulum i reverse pendulum servu (opišeš položenu osmicu reketom) 8 - ako u gornjem djelu osmice udaraš lopticu onda je pendulum ako u donjem onda je reverse pendulum.
Inače prekrasna serva, ja serviram varijaciju sa bekend strane jer mi obični forhend stav još ne ide (promašim jednu u tri a to je previše) i daje veliku mogućnost raznolikosti serve