NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11.liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rope

PostPostano: pet tra 01, 2011 11:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Thumbs up 5+ za slikovite smajli izvještaje s tekmi Klanja se Klanja se

samo naprijed
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 01, 2011 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I meni su izvještaji prezakon! Jumping
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod jr.

PostPostano: pet tra 01, 2011 3:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šljiva umjetnik!!! Romeo
Šljiva

PostPostano: sub tra 02, 2011 8:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
I meni su izvještaji prezakon! Jumping

Drago mi je da vam se to sviđa!('Very Happy')Igram se po('Geek').Sviđaju mi se ('Smile')smajlići
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zole000

PostPostano: uto tra 05, 2011 10:10 pm    Naslov : 6 promašenih servisa Ajoooooooooojjjjj Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima u 11 -oj !
Evo malo i od Nas Mudri djed sa Agronomskog III.
Upravo odigrali tekmu protiv ekipe stk Novaki i bilo je svega i svačega Confused
Dobro se počelo , a loše završilo ! Naime nikad dosad nisam fulao 6 servisa , ali eto to se desilo protiv Jagušt-a . Dobar dečko , fina igra , JA vodim 2 :0 u setovima i onda je krenulo Glavom u zid Glavom u zid Glavom u zid
Prvo 2 fulana servisa , pa u regalu još 2 ! Zaredommmmmmmmmmm !!!!!
I naravno u petom setu još 2 i nisi ni keks reko kad ono 3 : 2 za dečeca !!!
Šta ti je pingać , ja bi reka sve se vraća sve se plaća ! Pitate se zašto ? Confused
PA igram ja tako protiv Kozlek-a gubim 2 : 0 u setovima i preokrenem na 3 : 2 za mene!!!
You must pay everything in Sokaz !

Svaka pohvala mojim Penzićima , Vanja je odigrao ko mladić Woo hoo! dobija je 2 partije , Frane nam je jako ozlijeđen , boli rame ko ludo ,,, nebi smija igrat kao ni Šljiva po doktorima , ali volja i želja je tu , zato mi je žao što nismo izvukli barem bod Leti Bonk! Bonk! Bonk! Bonk!
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sri tra 06, 2011 8:57 am    Naslov : Re: 6 promašenih servisa Ajoooooooooojjjjj Citirajte i odgovorite

Upozorio sam te('Bla bla')da dećki dobro('Snajper')forhentom i bekentom.Serva se obićno fula kad puno('Misli')kako ćeš doći do pojena.('Eeeek!')Treba se boriti ('Box')i igrati('Ples')ovako.Ne imati
('Strah')
[Vrh]
Zole000

PostPostano: sri tra 06, 2011 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Istina , Istina !
Trebalo se misliti , al par situacija je bilo na tekmi koje su me malo uzdrmale ! Znaju dečki iz Novaki o čem govorim !
A kod nas uvjek neka čuda se događaju , neviđena Bonk!
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: pet tra 08, 2011 10:40 pm    Naslov : 5.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 5.kolo i zasijeli na vrh.('Thumbs up')Dećki iz A1.direkt III simpatićni
('Cool'),došli nabrijani na mene('Misli')jer su čuli da me boli koljeno i da se teško('Gips')Krećem,što je istina.Međutim('Ne ne')ja se nedam jer sam('Clint') i odigrao sam snažno('Sumo')Moj Tomislav ovo prvenstvo igra('Woo hoo!'),dobro se'Skace') i pobjeđuje('Juhuu')('Klanja se')('Thumbs up').Na kraju smo svi skupa otišli na'Pivo')
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub tra 16, 2011 9:29 pm    Naslov : 6.kolo Citirajte i odgovorite

Udomaćili smo ekipu kamensko u Sutinskim vrelima.Dećki igraju dobri('Pingic').Ja bi('Misli')rekao da je to ekipa za 2-2-2('Trio').Imali su namjeru jednog od nas vodečih igraća ('Cekicem po glavi')normalno u pingiću.Ali('No no')! Tomislav je odigrao ko('Zmaj')a i kod mene su naleteli na('Glavom u zid') i ako se i dalje teško ('Gips')krečem i boli me koljeno.Par smo prepustili 3.i 4.igraću ('In love')da odigraju.Nova pobjeda ('Juhuu') i idemo ('Vozi auto')dalje!
[Vrh]
Jopi

PostPostano: sri tra 20, 2011 8:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgubili smo večeras na knap od Kamenskog, ali moram ovo napisat i na forumu. Ovaj meč mi je bio najveći gušt od kada igram sokaz. Dečki su stvarno super, gušt je igrat pingač s nekim tko grize za rezultat , a sve je u maksimalno sportskom tonu. Ima tu i motiviranja, živciranja, navijanja i savjetovanja ali u onom smislu u kojem bi tog i trebalo biti.

I ovim putem zahvala na fleksiblinosti prilikom dogovaranja termina.

Jednostavno je meč bio sve ono zbog čega želim igrat sokaz, i da je takvih 11 ekipa u ligi ne mi bilo žao biti zadnji.

Stvarno pravi gušt, sretno vam dalje i pozdrav,

David
[Vrh]
alf

PostPostano: sri tra 20, 2011 10:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne mogu niti ja ostati dužan dati koju riječ hvale za ekipu Kamensko Klanja se

Stvarno su dečki kvalitetni u prvom redu kao ljudi, a onda i kao sportaši stolnotenisači.

Prvo su (uz ranije najavljen potencijalni problem) dopustili da nam jedan igrač dođe kasnije i odigra kako god svoje mečeve, a onda zbog problema u prometu u ovom našem super sređenom gradu nisu niti zucnuli što smo Robi i ja zakasnili pola sata na početak utakmice!
Ako se ikako može preko foruma nominirati ekipe za fair play trofej, onda Kamensko svakako zaslužuje barem nominaciju! Thumbs up

Kad svemu tome dodamo dobru i neizvjesnu utakmicu te Pivo nakon svega toga, ovo je stvarno bio jedan od najbolji mečeva u sokazu u našoj 5-godišnjoj povijesti Very Happy

Sretno im dalje u borbi za pokalčić!

Nama preostaje grčevita (da ne zamijenim gr sa kur Wink ) borba za opstanak!
Šljiva

PostPostano: ned tra 24, 2011 9:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rad u smjenama(obadva roditelja)('Kiss')i pojavi se problem('Grouphug')
čuvanja djece('Eeeek!'),a treba odigrati('Misli')tekmu.I onda se igra brzo('ROFL')('Trk')i neučinkovito('Horor') i normalno izgubi se('Bljak'),('Confused')a vrijeme teće i mora se ići('Maaamaaaa')kući.Dećki iz Bukovca ('Very Happy').
Gubimo 5:4 i u igri je i bod? ('Poop').Međutim onda stupa na scenu('Smoking')moj kapetan Damir('Laughing')koji je odigrao samnom u paru('Gimme five')vrlo dobro('Klanja se')('Klanja se')('Klanja se') i mi izvukli bod('Juhuu')
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub tra 30, 2011 3:34 pm    Naslov : 8.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 8.kolo u Blaiwasovoj i ako smo bili domaćini ali dogovorno smo pristali na ovu dvoranu('Smile').Tu se uvijek igrao('In love')dobar ('Pingic')i dobro se('Zivili')odnosnu tu su uvijek bili dobri('Grli')domaćini.Protivnik CB print dobri i nabrijani ('Zubeki')na nas.Međutim moj "mali"sinek('Laughing')opet odigrao na nivou('Yesss!')('Klanja se').Protivniku nije dao('Sebican')puno('Pfff')poena.Posebno je ('Thumbs up')odlićno odigrao protiv Kavura('Misli')koji je odlićan igrać.Moj kapetan Damir igra sve('Headbang')bolje i svog protivnika(njihovog trećeg)
odradio rutinerski('Bit ce dobro').Ja bi rekao('Cestitamo!').Poveli smo 6:2 i to je to('Juhuu').Ja sam onda izgubio('Eeeek!')od odlićnog Kavura koji je ('Macevanje')pružio pametnu('Bike')igru u 5 setova.Nisam odigrao('No no')dobro.Nedovoljno('Box')borbe s moje strane('Cestitamo!')protivniku.U paru Damir i ja nismo imali nikakve ('Ruga se')('Nisam ja!')šanse.That is it!
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 30, 2011 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Još jedan krasan tekst, hvala Šljiva! Jumping
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: sub tra 30, 2011 5:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daj ,banfička prestani se upucavat Facepalm Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 30, 2011 5:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa kad je! In love Tebi nije dobar? Zmaj
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: uto svi 03, 2011 10:19 am    Naslov : 9.kolo odigrano na Agronomskom f. Citirajte i odgovorite

Udomaćeni smo od Agronomskog odmah u ponedjeljak('Smile').Znao sam da će biti teško('Znoj')jer tu je odlićan('Clint')Zole000 koji puca ko iz('Pracka')i to iz svih pozicija('Wow').Treba igrati('Wink')('Misli')i napraviti
protu('Komp').Moj Tomislav je odigrao('Thumbs up')dobro ali morao je potpisati('Predaja') u 5 seta.I mene je Zole000 rasturio('Cekicem po glavi')u prva dva seta.Morao sam ubaciti u 5('Vozi auto'),igrati('Misli')pametno,sprećiti njegove('Rocket launcher')i napraviti('Komp').Uspjelo mi je('Pobjeda').Kako veli moj sinek:"Teško da neko može pobijediti 2 Čanadia u istom danu"('Klap').Moj kapetan Damir se prepao('Horor')moguće pobjede('Facepalm')i bio pun('Strah') i jako('Jako ljut').Zato je i izgubio tu treću.U paru smo mi familjarno odigrali('Thumbs up')('Laughing').Protivniku nismo dali da se('Leti')('Ajooj')i 6:4 za nas!Na kraju smo otišli ('Pivo').
wolf

PostPostano: uto svi 03, 2011 2:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa kaj čekaš banfićka?? Evil Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 03, 2011 3:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa i dalje su krasni postovi In love šta ja mogu šta tebe proganjaju duhovi prošlosti Evil Beljenje
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto svi 03, 2011 3:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E da , dva Čanadija su nepobjediva , pogotovo kad ti mlađi zapapri pa nakon njega moraš na masažu Smile Jer dušu ispustiš da se nekako isčupaš .
A stariji je Mudri djed zna tačno kako i kada , svaka čast I nije pomoglo ni 2 : 0 u startu ! S time da uzmemo u obzir da imate problem sa koljenom odigrali ste Thumbs up Thumbs up Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Zaslužena pobjeda !!!!!!!!!

PS. Nadam se da je D. uspio zaspat juče , on je sigurno streso par pivkana Smile)))
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.