20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

#681 Post Postao/la ib »

TOMAHAWK! :cerek:

Možda je nema u 21., al 20. liga je već druga pjesma :cheer:
Dren

#682 Post Postao/la Dren »

:rofl:
mcanadi

#683 Post Postao/la mcanadi »

tuna25 je napisao/la: zašto prišlin nije igrao s čanadijem..a..????? :confused:
cek da vidim ...
zvali smo bucu ... da dodje i zaprijeti da nesmije igrat sa mnom jer ce ga u protivnom izbrisati iz sokaza :lol:

a sad ozbiljno ...
jednostavno mu nije bio dan ... a elez i dren su vrlo dobro odigrali protiv njega ..
covjek izgubio zivce i otisao .. (sreca za mene)

a sad josh ozibljnije ...
covjek vidio moj drajf ... pa je bilo .. :eek: :trk:

p.s. ipak je samo ozbiljno istina :) i moram reci da mi je zao sto nismo odigrali .. bez obzira koji bi bio ishod meca ...
Dren

#684 Post Postao/la Dren »

mda. ionako ćeš bit tek treći igrač lige, pa ti skor i nije tako bitan :B:

p.s. ako ja doguram u prvih 10 ja zadovoljan. Ionako sam planirao 22:11 a sve preko odlično...a kako sam propustio jedan susret onda i 20:10 i sve preko mi je ispunjen plan za sezonu :cheer:
mcanadi

#685 Post Postao/la mcanadi »

Dren je napisao/la:mda. ionako ćeš bit tek treći igrač lige, pa ti skor i nije tako bitan :B:

p.s. ako ja doguram u prvih 10 ja zadovoljan. Ionako sam planirao 22:11 a sve preko odlično...a kako sam propustio jedan susret onda i 20:10 i sve preko mi je ispunjen plan za sezonu :cheer:
MDA !!!
nije bitno koji sam ... samo da bude STKBK element prvi !!! :cheer: :prvak:
naravno da bi bilo lijepo biti prvi igrac lige, makar OPET necu znati kakav je to osjecaj ... :ne zna: zahvaljuci gospodinu nevidalu :mad:
heh .. skidam kapu ... nema sta .. ponovo je dokazao svoju kvalitetu :s: :cestitamo:
a i jakic je ispred.. znam .. igrac koji ... ili ce te pobijediti ili te natjerati da se pobijedis :E:
i na kraju price ... sezona nije gotova ..
stignem ja josh koji poraz upisat :lux:
55

#686 Post Postao/la 55 »

Dogovoren je meč 10. kola Intercapital - STKI "URIHO" za ponedjeljak u 19:00 u rezidenciji kod kapetana Mikija! :rofl: :rofl: :rofl:
Prišlin nas je zajebao totalno, da je uspio dobiti Čanadija i da je bilo 6:4 za gumice, Bridž bi bio drugi i išao bi s nama u 19. ligu (što nam je bila velika želja) :cry: :cry:
Ma nema veze, stignemo mi vas već slijedeće sezone... osim ako ne budete prvi i u 18. ligi! :lol: :lol: :lol:
Joj što me je danas nešto dobro krenulo, valjda me još drži :zivili: :drunk: od sinoć pa sam nekako skroz dobre volje. :D
Eh da, mislim da sam naučio kako se vraća tomahawk serva s bilo kojom rotacijom, mislim da bi trebalo biti pljuga :frajer: , samo da ne bude ono: "ma neeeee, Grče, nije ti to tako...", jer me onda čeka :bonk: , savjetovat će sigurno mene moj stari, dobri i iskusni sensei Dren Bilanović! :mudri:
A u vezi Prišlina, mislim da su mu upali teški dani u životu, uvijek se to odrazi na sve ostalo pa tako i na igranje pingaća i na živce, nije čovjeku lako pa je za shvatiti njegov potez, ali zar mi nismo tu (u SOKAZ-u) baš zato što uživamo u samome pingaću i druženju? :pivo: :five: :cestitamo: Zar sam ja trebao nakon poraza od Paseka, Plišića i Svrzea u totalno frustrirajuće lošem nastupu i bolestan podviti rep i napustiti ekipu jer mi ne ide dobro taj dan? :ne zna: :ljut: :darkevil: Jbg, pregrizeš jezik, daš do kraja sve od sebe, odeš na pivu i podružiš se sa svojim prijateljima, odjednom sve postane bolje! :) ;) :top:
Dren

#687 Post Postao/la Dren »

svak se sa problemima nosi na svoj način :amen:

...pa makar problem bio i tomahawk serva, grče :D :D :D
55

#688 Post Postao/la 55 »

Dren je napisao/la:svak se sa problemima nosi na svoj način :amen:

...pa makar problem bio i tomahawk serva, grče :D :D :D
ahahahahhaahahaa... pseto jedno, bezobrazno, evo ti sada za kaznu :rozi:
Ma preživjet ću valjda tu servu, jedini do sada koji me je fakat namučio servama je Kruno Drvar :eek: :eek: , a na ovu ću se ja već priviknuti valjda nekako! :mljacko: No, u svakom slučaju ti hvala na velikoj pomoći! :rofl: :lol: :rofl: :lol: , vidjet ćeš ti na treningu... :B:
tuna25

#689 Post Postao/la tuna25 »

mcanadi je napisao/la:
Dren je napisao/la:mda. ionako ćeš bit tek treći igrač lige, pa ti skor i nije tako bitan :B:

MDA !!!
nije bitno koji sam ... samo da bude STKBK element prvi !!! :cheer: :prvak:
naravno da bi bilo lijepo biti prvi igrac lige, makar OPET necu znati kakav je to osjecaj ... :ne zna: zahvaljuci gospodinu nevidalu :mad:
heh .. skidam kapu ... nema sta .. ponovo je dokazao svoju kvalitetu :s: :cestitamo:
a i jakic je ispred.. znam .. igrac koji ... ili ce te pobijediti ili te natjerati da se pobijedis :E:
i na kraju price ... sezona nije gotova ..
stignem ja josh koji poraz upisat :lux:
ma šalim se ja nego gledao sam rezultate pa vidio da nisi igrao s njim heh ..mozda bi se rez promjenio a mozda nebi uvjek je to ""mozda "" u igriiii.. :lux: :mad: :mad: :mad: :mad:
tuna25

#690 Post Postao/la tuna25 »

55 je napisao/la:Dogovoren je meč 10. kola Intercapital - STKI "URIHO" za ponedjeljak u 19:00 u rezidenciji kod kapetana Mikija! :rofl: :rofl: :rofl:
Prišlin nas je zajebao totalno, da je uspio dobiti Čanadija i da je bilo 6:4 za gumice, Bridž bi bio drugi i išao bi s nama u 19. ligu (što nam je bila velika želja) :cry: :cry:
Ma nema veze, stignemo mi vas već slijedeće sezone... osim ako ne budete prvi i u 18. ligi! :lol: :lol: :lol:
Joj što me je danas nešto dobro krenulo, valjda me još drži :zivili: :drunk: od sinoć pa sam nekako skroz dobre volje. :D
Eh da, mislim da sam naučio kako se vraća tomahawk serva s bilo kojom rotacijom, mislim da bi trebalo biti pljuga :frajer: , samo da ne bude ono: "ma neeeee, Grče, nije ti to tako...", jer me onda čeka :bonk: , savjetovat će sigurno mene moj stari, dobri i iskusni sensei Dren Bilanović! :mudri:
A u vezi Prišlina, mislim da su mu upali teški dani u životu, uvijek se to odrazi na sve ostalo pa tako i na igranje pingaća i na živce, nije čovjeku lako pa je za shvatiti njegov potez, ali zar mi nismo tu (u SOKAZ-u) baš zato što uživamo u samome pingaću i druženju? :pivo: :five: :cestitamo: Zar sam ja trebao nakon poraza od Paseka, Plišića i Svrzea u totalno frustrirajuće lošem nastupu i bolestan podviti rep i napustiti ekipu jer mi ne ide dobro taj dan? :ne zna: :ljut: :darkevil: Jbg, pregrizeš jezik, daš do kraja sve od sebe, odeš na pivu i podružiš se sa svojim prijateljima, odjednom sve postane bolje! :) ;) :top:
SVE JE OK SAMI SMO SI KRIVI ZA KIKS U DUELU ZNA TO MCcanadi,,a seanssa dren pogotovo.. :B: :B: :rofl:
Dren

#691 Post Postao/la Dren »

55 je napisao/la: ahahahahhaahahaa... pseto jedno, bezobrazno, evo ti sada za kaznu :rozi:
Ma preživjet ću valjda tu servu, jedini do sada koji me je fakat namučio servama je Kruno Drvar :eek: :eek: , a na ovu ću se ja već priviknuti valjda nekako! :mljacko: No, u svakom slučaju ti hvala na velikoj pomoći! :rofl: :lol: :rofl: :lol: , vidjet ćeš ti na treningu... :B:
:D
malo ekipe servira to u našim razredima, a i oni koji serviraju ne odrade to baš naj, tako da ne brineš.
Nažalost ovog vikenda sam u gužvi pa neću navračat, al slijedećeg se možemo nać pa onda da ja vježbam servu a ti vračanje ;) :top:
55

#692 Post Postao/la 55 »

Uf, to bi bilo vrhunski... ljevoruki tomahawk... :rofl: :rofl: , ma šalim se, ne treba meni nikakva vježba za to, imam prirodan dar da dobro čitam rotacije na servisima :lol: :lol: :lol:
Evo upravo vidim da je URIHO napucao PBZ-a, SVAKA ČAST STKI "URIHO"! :s: :s: :s: Posebno svaka čast Viktoru Joziću za kojega sam imao poseban osjećaj da bi mogao odigrati odlično protiv PBZ-a! :top: :top:
Ali Vjeko Đira nije igrao, svaka čast i Branimiru Điri i Blaževiću! :lux:
vjekoslav

#693 Post Postao/la vjekoslav »

igrao je vjekoslav đira

dečki iz PBZ korektni nadam se da se ne ljute nešto na mene.

Dećki pogledajte reket prije meća kasnije nema jao kaj mi nisi reko
vjekoslav

#694 Post Postao/la vjekoslav »

neko je krivo nešto upisao, branimir đira je moj tata događa se
ima neko možda broj od igora buće da se to ispravi
Pale
Kontakt:

#695 Post Postao/la Pale »

vjekoslav je napisao/la:neko je krivo nešto upisao, branimir đira je moj tata događa se
Nazovi dečke iz PBZ-a. onajko je unosio rez. može ispraviti, a i ti možeš (bar mislim) ako inaće unosiš rez. Probaj ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#696 Post Postao/la 55 »

vjekoslav je napisao/la:neko je krivo nešto upisao, branimir đira je moj tata događa se
Sigurno će sveprisutni Bućo vidjeti ovaj post i popraviti krivo unesena imena! :s: :s:
ib
Site Admin
Kontakt:

#697 Post Postao/la ib »

:clint:
55

#698 Post Postao/la 55 »

legendo :lol: :lol: :lol: , a jesi brz... kao Chuck Norris! :rofl: :rofl: :rofl:
Pale
Kontakt:

#699 Post Postao/la Pale »

55 je napisao/la:legendo :lol: :lol: :lol: , a jesi brz... kao Chuck Norris! :rofl: :rofl: :rofl:

Ne nego je Chuk Norris brz ko Bućo :D

KoMIŽa vs Pohabane gumice Prečko "Arena" Četvrtak 12.5. u 19h

Mislim da je vrijeme da odnesemo sva 3 boda jednoj od "ozbiljnijih" ekipa :E:
Bod bu ko kuća, ali idemo na iznenađenje kola :D
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjekoslav

#700 Post Postao/la vjekoslav »

a mi protiv interkapitala bod bi bio ne ko kuća nego ko neboder
jedan dan četvrtak ili petak peti element
i onda derbi derbija briđ
Odgovorite