NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

21. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
edizg

PostPostano: pet svi 06, 2011 9:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hehe, evo mogu potvrditi da nastupamo u navedenom sastavu, decki iz Plive su dobri i biti ce to napeta tekma, jedva čekam. Trenutno se pokušavam vratiti u formu. Very Happy Utakmica je dogovorena za srijedu u 19:00 na Gredicama.

P.S. Prical sam danas sa Škreblinom rekel je da bude neki vaš zajednički trening (20. liga), pa budem i ja navratil da Vas malo upoznam i da bacimo koju partiju.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
tomeck

PostPostano: pet svi 06, 2011 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U ponedjeljak u 19 sati trening mini turnir Uriho Vs. Uspon u Dubravi.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sub svi 07, 2011 7:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

edizg (napisa):
Hehe, evo mogu potvrditi da nastupamo u navedenom sastavu, decki iz Plive su dobri i biti ce to napeta tekma, jedva čekam. Trenutno se pokušavam vratiti u formu. Very Happy Utakmica je dogovorena za srijedu u 19:00 na Gredicama.

P.S. Prical sam danas sa Škreblinom rekel je da bude neki vaš zajednički trening (20. liga), pa budem i ja navratil da Vas malo upoznam i da bacimo koju partiju.

Yeeeeesssss, dobro si nam došao, majstore, nauči nas malo da i mi tako suvereno pobjeđujemo! Yesss! Yesss! Yesss!
Ja idem sada na Sljeme pa ravno na trening Banana dancing , zato kada me prebijete biti ću Prenerazena banana
Super, bit ćemo Mikloška, Škreba, ti i ja, možda navrati i naš kapetan Miki! Laughing ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Rangel

PostPostano: sub svi 07, 2011 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

edizg (napisa):

Ja prognoziram da će se tekma riješiti u parovima. I to ili 6:4 za NN ili 5:5.
U svakom slučaju zanimljiva tekma
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tomeck

PostPostano: sri svi 11, 2011 9:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomeck (napisa):
nema nade dobiva minimalno 7:3 ili 6:4 ako ne I bolje. Cheer

Nema nade - Pliva 9:1

Ajmo ajmo, će gatam iz dlana, iz šolje....čitam ti budućnost...... Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
edizg

PostPostano: sri svi 11, 2011 12:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Staviti cu rezultat na net odmah nakon utakmice, vjerojatno oko 22, 22:30, pa cemo vidjeti tko je najbolji prognozer Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
tomeck

PostPostano: sri svi 11, 2011 12:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomeck (napisa):
tomeck (napisa):

Uf....mali previd to je Dugo Selo a ja zabrijal da sam videl Pliva....isssssss Bonk! Glavom u zid
[Vrh]
edizg

PostPostano: sri svi 11, 2011 9:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve pohvale deckima iz Plive, dobra su ekipa i vrlo lako bi kao 4. mogli u višu ligu, naravno, ako se neke stvari poklope.
[Vrh]
55

PostPostano: sri svi 11, 2011 9:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

edizg (napisa):
Sve pohvale deckima iz Plive, dobra su ekipa i vrlo lako bi kao 4. mogli u višu ligu, naravno, ako se neke stvari poklope.

Dečki, svaka vam čast! Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Igrate protiv ekipe koja je konkurentna za prolaz u ligu iznad i pobijedite u gostima 9:1... set razlika 28:6... Prenerazena banana
Pa eto, ne znam kako, ali nadam se da se nećemo sresti slijedeće sezone u 19. ligi (a skoro sigurno hoćemo), bilo bi lijepo igrati protiv vas, ali obzirom da ste sva trojica Clint , moglo bi se od vas lako i izgubiti... heh, a mi bismo se penjali dalje... Strah Strah
Ne, bez zafrkancije, fakat ste prave legende, uistinu s dvije najkonkurentnije ekipe još uvijek trebate odmjeriti snage, ali do sada ste cijelu ligu napucali Cekicem po glavi prosječnim rezultatom od 9:1, mjesto vam je negdje daleko iznad 21. lige...
Sve čestitke i držim vam fige do kraja! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet svi 12, 2011 12:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma treba bježat što dalje! opake se ekipe kotrljaju prema jačim ligama, i bojim se da tko god ostane u 20toj neće se provest najbolje:
Nema Nade
Stk Stupnik II
dr Oetkern
i
stk Rugvica.
Ovi zadnji, premda u 22 ligi svačeg može biti, jednostavno izgledaju opako. tući 10:0 ekipu koja ima (do tad) dva igrača koji imaju skor 23:1 i 20:5, i u 10 utakmica svih 5 igrača da su skupili svega 10 poraza (a 90 pobjeda!) jednostavno zove na massive respect. Wow
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: čet svi 12, 2011 4:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tomica ma koji mini turnir o kojem ti ponedljku pričaš kakve to ima veze sa urihom iz 20 lige ne kužim ni malo baš
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet svi 12, 2011 6:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
Tomica ma koji mini turnir o kojem ti ponedljku pričaš kakve to ima veze sa urihom iz 20 lige ne kužim ni malo baš

Joooj ma sad u Ponedjeljak smo imali zajedno trening URIHO (JAdranka, Samuel, NIkola...) i USPON kod Vas u Dubravi,zatim smo igrali međusobne mečeve....žišku sad.
Trening utakmice.....tebe naravno nije bilo jer te bilo strah stat pa se sad praviš ko da niš neznaš....e moj Đira..... Beljenje
[Vrh]
edizg

PostPostano: čet svi 12, 2011 7:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):

Igrate protiv ekipe koja je konkurentna za prolaz u ligu iznad i pobijedite u gostima 9:1... set razlika 28:6... Prenerazena banana
Pa eto, ne znam kako, ali nadam se da se nećemo sresti slijedeće sezone u 19. ligi (a skoro sigurno hoćemo), bilo bi lijepo igrati protiv vas, ali obzirom da ste sva trojica Clint , moglo bi se od vas lako i izgubiti... heh, a mi bismo se penjali dalje... Strah Strah
Ne, bez zafrkancije, fakat ste prave legende, uistinu s dvije najkonkurentnije ekipe još uvijek trebate odmjeriti snage, ali do sada ste cijelu ligu napucali Cekicem po glavi prosječnim rezultatom od 9:1, mjesto vam je negdje daleko iznad 21. lige...

Hvala na podršci!

Vidim na forumu, a i cujem da je ekipa u 20. ligi odlicna, a kak ce vecina ipak i ostati u 20. ligi, ne bude nikakva tragedija ak mi ne odemo u 19. ligu. Smile

Nestrpljivo iscekujemo dvije najvaznije utakmice sezone,naravno, nadamo se najboljem mogucem ishodu Very Happy
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet svi 12, 2011 8:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo mi upravo popljugali od PINGVINA 6:4.
Šteta, bilo je na knap, falilo je malo sreće i malo više svjetla.
Nije da se vadim ali za nekoga ko ima u svakom oku 2 leće ono je ipak previše.
Za iduću sezonu obećajemo bolje svjetlo u dvorani.
Sad nam sljedi Mažuranac, nadam se barem bodu...
Bravo kontrolori leta (Pingvini).
Ipak imal sam za utjehu dobar meč, vidi se po rezultatu.... Cheer
[Vrh]
tuna25

PostPostano: pet svi 13, 2011 12:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

edizg (napisa):
55 (napisa):

Hvala na podršci!

Vidim na forumu, a i cujem da je ekipa u 20. ligi odlicna, a kak ce vecina ipak i ostati u 20. ligi, ne bude nikakva tragedija ak mi ne odemo u 19. ligu. Smile

Nestrpljivo iscekujemo dvije najvaznije utakmice sezone,naravno, nadamo se najboljem mogucem ishodu Very Happy

e moj EdY nadam se da se vidimo na jesen,,SE SJECAS NASEG MEČA drugi set 20-18 za mene ,,heh,al sad si strašan postao .. Cheer Cheer
[Vrh]
edizg

PostPostano: pet svi 13, 2011 7:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e moj Jakicu, naravno da se sjecam, pa tko bi to zaboravio Very Happy Ma da..nes sam bolji ove polusezone, jer bacim tu i tamo koji trening, a ne dolazim samo na tekme ko prosle godine. Cuo sam da je 3. semestar diplomskog lagan, pa se nadam da cu na jesen imati vise vremena za stolni.
[Vrh]
tuna25

PostPostano: pet svi 13, 2011 10:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da i moramo organizirat neki malo ozbiljniji trening... Juhuu
[Vrh]
edizg

PostPostano: pet svi 13, 2011 12:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U subotu me nema u ZG, ali mozemo u ned popodne ili navecer.
[Vrh]
55

PostPostano: pet svi 13, 2011 12:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nedjelja poslije podne, kod mene u školi... Clint
[Vrh]
tomeck

PostPostano: pet svi 13, 2011 9:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomeck (napisa):
tomeck (napisa):

100 eura za citanje iz dlana...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 8 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.