NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Private_Driver

PostPostano: pet svi 06, 2011 7:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Inace, kad netko pomisli da je imao najveci sportski peh ikad, pogledajte moje meceve protiv Ore i bit ce vam puno lakše Thumbs up
ORNI

PostPostano: pet svi 06, 2011 8:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se, znam da je Bertol zvijer, o ostalima neznam ništa Very Happy[/quote]

Boris je jučer protiv Zagrebaša bio više micamaca nego zvijer Rolling Eyes, ali je zato Željko pokazao finu dozu pouzdanosti i iskustva Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: pet svi 06, 2011 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):
Inace, kad netko pomisli da je imao najveci sportski peh ikad, pogledajte moje meceve protiv Ore i bit ce vam puno lakše Thumbs up

Heh, sve se to nekako izjednači.
evo vidi mene protiv vas:
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=409&ek2=412&dat=2011-04-20

protiv tićića vodio i 4. i 5. set 9:6
protiv tebe vodio 4. set 9:6

očito 9:6 nije za mene Very Happy

tako da ima još jednako loših Embarassed
samo to se lako zaboravi kad si na pobjedničkoj strani!

neki slijedeći put ćeš ti bit na drugoj strani i onda ćeš pričat "eeej kako sam se izvukooo!!! Zubo"
sve to ide u staž Thumbs up
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pet svi 06, 2011 11:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A nista ostaju nam dvije opake utakmice, mislim da nismo bez izgleda, uopce me ne brine kvaliteta Veluxa, brine me njihova trava Sad
55

PostPostano: pet svi 06, 2011 11:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):
A nista ostaju nam dvije opake utakmice, mislim da nismo bez izgleda, uopce me ne brine kvaliteta Veluxa, brine me njihova trava Sad

Grk će te naučiti u nedjelju kako ćeš igrati protiv trave... i nemoj kukati za poraze; i ja sam već četiri puta ove sezone gubio u 5 setova, dva puta 11:9 u petom setu (nevažan meč protiv Mikloške i iznimno važne parove protiv Petog elementa za pobjedu!) Cursing Jako ljut Dark evil
Pa me Pasek dobio prva dva seta na 10 i 12, u oba sam vodio 3-4 razlike i Karlo me zajebavao za servu iz ruke, a ti i on servirate iz ruke... Karla sam vodio 2:1 i 7:4 u četvrtom setu, a on pogodio od tada pa do kraja petog seta 7-8 prasica od mrezu i rub stola... ne mozes tu nista, poraz je poraz, ma koliko ti mislio da si blizu pobjedi! Misli Pojma nemam Tuzni
Meč vam je bio pravi derbi, svi su i pobjeđivali i gubili, strašno dobro, na kraju trebate biti sasvim zadovoljni s 5:5, to je ok rezultat! Klanja se Klanja se
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned svi 08, 2011 2:08 pm    Naslov : zagreb-ora Citirajte i odgovorite

Slučajno sam došao u dom sportova i pogledao meč
iz vaše lige, stk Zagreb-Ora. Thumbs up Vrlo dobra igra i dobra borba.
Vidim ja da više nema slabe lige,n islabe ekipe.Svi igraju i
treniraju i svi su u pingiču 100%.Malo ne paziš i odmah popušiš,pa se čudiš? Confused Confused Confused
Dečki bog!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dren

PostPostano: ned svi 08, 2011 5:48 pm    Naslov : Re: zagreb-ora Citirajte i odgovorite

E, jesi vidio? A momci se bore za sredinu tablice! Mada to ne znači puno, evo mi smo kao prvi u ligi a od 9 kola imamo 5 pobjeda 6:4 i dva nerješena.
Liga nam je super izjednačena, sve ekipe su zakon i evo, skoro 700 postova na temi naše lige to i potvrđuje.
Doduše mislim da nam neki zamjeraju da previše trkeljamo, al kad svi sudionici zbilja djele istu strast prema stolnom tenisu i svi smo si dobri, naravno da komentiramo sve vezano uz to i u velikim količinama Very Happy
Osobno, ja bi volio da ima više takvih topica Zubo jer eto malo jest sumnjivo da na našoj temi ima skoro jednako postova (zapravo bi i bilo da nam ib nije maknuo raspravu o lovu Zubo ) kao u svim ostalim ligama skupa Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
55

PostPostano: ned svi 08, 2011 7:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, tako je, Dren! ROFL Laughing ROFL Laughing Ma mi smo budale, da igramo pingać kao što pišemo o njemu igrali bismo neku od najboljih liga! Bla bla
Mi sutra u 19:00 dočekujemo STKI "URIHO", pomalo me rastužuje što je tek počeo svibanj, a mi već igramo predzadnje kolo lige... srećom, bit će ljetnih vikend turnira i nekih drugih, prigodnih... eto, 22.05. je memorijalni turnir "Đorđe Novković", ja ću ići igrati, hoće li još netko? Pingic
[Vrh]
tuna25

PostPostano: ned svi 08, 2011 10:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: pon svi 09, 2011 8:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da slažem se nažalost se približava kraj ove jako predivne lige,
mada dogodine oped jako puno ekipa ostaje tu di im mjesto a to je ova liga
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon svi 09, 2011 8:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Posto smo svi tu negdje u igri, mislim da bu mo se jako brzo opet ovak našli.

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pon svi 09, 2011 9:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

x

al prateći druge lige, prije negdje oko 18.te po kvaliteti igre.
S obzirom da očekujem da ćemo svi napredovati, onda najvjerojatnije čak i 17.a Very Happy Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: pon svi 09, 2011 10:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima, evo smo se upravo vratili s meča protiv STKI "URIHO", pobijedili smo 9:1, izvrsno smo odigrali meč... Klanja se Klanja se Klanja se
Bliži se kraj lige, sve se polako kristalizira, zauzimaju se pozicije za završetak, ali napeto je još uvijek, i bit će do kraja! Woo hoo!
Sretno svima u ovom kolu, igrajte prave derbije! Smile Thumbs up
[Vrh]
tuna25

PostPostano: uto svi 10, 2011 12:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

da slazem se svi su fer i korektni i volimo se salit sta je i najvaznije Juhuu
[Vrh]
55

PostPostano: uto svi 10, 2011 7:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Želim se još jednom zahvaliti ekipi STKI "URIHO", dečki su zaista krasni gosti. Svi smo se baš lijepo podružili i zafrkavali, Gimme five Cestitamo! , a kako je domaćin bio Intercapital naravno da smo osim Pingic i Macevanje malo nazdravili za lijepo druženje Pivo Zivili ...
U svakom slučaju, bilo je veselo! Tim prije što su neki od nas već prije dolaska na meč bili Drunk , no kada se počne igrati onda više nema ničega osim nadmetanja!
Daniel i dalje neumoljiv, Miki i ja smo odradili super, paše nam domaći teren, a zna se dobro i zašto! Laughing ROFL Laughing ROFL Laughing ROFL

Evo, iskrene čestitke i Snajperu na prvoj pobjedi u sezoni (protiv Ore koja je nastupila bez Petljaka), povampireni Mikloška Evil Evil stvarno pokazuje zastrašujuću formu pred zadnje kolo protiv Veluxa i Snajper se odjednom bori za 10. mjesto! Veliko je pitanje što bi bilo da je Ivičević igrao cijelu sezonu za Snajper, siguran sam da bi bili bolje plasirani nego što jesu, ali tako je to. Pojma nemam Pojma nemam

Eto, nadam se da će nas što više skupa proći u ligu dalje (u 19. ligu), da se opet možemo družiti i "forumašiti" kao i do sada. Na žalost (ili srećom), sensei Bilanović nam odlazi u 18. ligu i bit će samo dragi gost na našem forumu, no neka, pa ćemo se natjecati u postovima a ne u pingiću! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: uto svi 10, 2011 8:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala dečkima na izvrsnom domačinstvu prije svega. Stvarno ste me neki pojedinci malo i šokirali napretkom u igri.

Nadam se da se vidimo na nekom roštiljanju 20 lige Plazi jezik
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto svi 10, 2011 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prije svega želio bi čestitati Snajperu na pobjedi ( koja i nama Komižancima puno znači)
Mikloški skidam kapu na igri i pobjedama Klanja se Klanja se

Grče.... Tko ide u 18 ligu???
Po tablici je Peti element veći favorit (trenutno) za 1. mjesto. Ima isti broj bodova, ali zato ima više dobivenih setova, pa prema tome dečki iz P. E. su za sad 1.
Ali to nam je tak nebitno, jel tak Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 10, 2011 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako ima više dobivenih setova, kad Element ima jedan set više u međusobnom susretu? Confused
[Vrh]
kelemen

PostPostano: uto svi 10, 2011 10:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Prije svega želio bi čestitati Snajperu na pobjedi ( koja i nama Komižancima puno znači)
Mikloški skidam kapu na igri i pobjedama Klanja se Klanja se

Grče.... Tko ide u 18 ligu???
Po tablici je Peti element veći favorit (trenutno) za 1. mjesto. Ima isti broj bodova, ali zato ima više dobivenih setova, pa prema tome dečki iz P. E. su za sad 1.
Ali to nam je tak nebitno, jel tak Wink

BKE, ima jedan set više u međusobnom susretu s 5-im E, a to je ono što se broji!
BKE drugovi sretno u 18-toj!!! Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto svi 10, 2011 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Onda sorry Wink Confused

Čestitke B K na ulasku u 18 ligu Klanja se

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Sljedeće
Stranica 36 / 42.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.