SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ha, to ste vjerovatno odigrali protiv Petog elementa, nije baš uobičajeno čestitati nekome nakon poraza, ali oni su zaista vrlo jaki... Jakić i Škreblin igraju kaoWaterDog je napisao/la:vjekoslav je napisao/la:Eto i mi odigrali protiv najačih rezultat je 7:3 za bolje
tomislav i ja dobili po partiju + par koji nikada nismo ovako dobro igrali i tto protiv njihova dva najača igraćapa niste igrali protiv nas
![]()
![]()
U svakom slučaju kolo je bilo dobro, KoMIŽa me razveselila pobjedom protiv Pohabanih gumica, Palička to najavljuje već par tjedana pa se i ostvarilo!
Frano super ste odigrali protiv Veluxa, bio si jako blizu da dobiješ i nešto protiv Petričevića, možda i meč! No, čovjek igra jako sigurno i nije ga lako dobiti, pobjedama nad Drvarom i Bojčićem doista se možeš ponositi, obojica igraju odlično, slijeeći meč protiv trave sigurno dobivaš!
Vidiš Vjekoslave, iz tog razloga se uvjek radi u 3 primjerka.vjekoslav je napisao/la:ja bi molio da oni unesu rezultat, naime dao sam zapisnik tomi i odmah ga slali voditelju lige
1 ide voditelju, 1 gostima i 1 ostaje tebi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Neka. dečki, pomalo... i voditelj lige ima vikend!
Bit će do sutra sigurno na netu, sve je OK!
Kada tko igra zadnje kolo?
Mi igramo protiv PBZ-a u ponedjeljak u 19:00 u Areni kod kapetana Mikija!
Imam nekakav dojam da će tekma (barem s naše strane) biti igrana u specifičnim uvjetima
, ali za nas potpuno uobičajenim. Naime, sada smo zabetonirani na trećem mjestu, nema nam ni gore ni dole pa ćemo igrati u opuštenoj atmosferi
, a iako smo se nadali i boljem plasmanu od trećeg mjesta, ipak smo postigli uspjeh
i sigurno idemo za ligu gore
, trebalo bi to dostojno proslaviti!

Bit će do sutra sigurno na netu, sve je OK!
Kada tko igra zadnje kolo?
- Private_Driver
Sretno vam, dečki, iako ste dobri sreća će vam definitivno trebati, npr. za početak bi bilo sjajno za vas da ne dođe igrati Prišlin, čovjek jePrivate_Driver je napisao/la:POHABANE GUMICE-STK ZAGREB utorak 19.00h kod Arapovića- borba za 4. mjesto, o ishodu ove utakmice ovise naše impresije na ovu sezonu, nadamo se pobjedi
Pošto nitko neće moram ja
Ora - Peti element
3:7
po meni čista pobjeda Petog elementa
PBZ d.d. - Intercapital
4:6
hmm, hoće li opuštanje i roštilj +
u Mikijevom vučjoj jazbini utjecati na intercapital??
mislim da će ipak pobjediti ali u opuštenoj atmosferi
STKI "URIHO" - Bridž klub Element
2:8
BK ilitiga mi idemo na prvo mjesto i nema više popuštanja čak ni našim starim prijateljima URIHU,
Dr. Ante Starčević-1000 - KoMIŽa
KoMIŽa je ipak našla pobjednički mentalitet i kako sezona ide prema kraju svi možemo biti sretni što nisu prije proigrali
Pohabane gumice - STK Zagreb
5:5
iako bih nekako volio da dečki iz Zagreba na kraju ipak nađu formu i uzmu tri boda i 4 mjesto sa stilom u furioznoj završnici
Velux arhitekti - Snajper
8:2
Velux nije imao sreče u zadnja 3 kola tj. igrali su protiv jačih ekipa koje su im ostavile ukupno 1 bod tako da smatram da će svoje frustracije iskaliti na nedužnom Snajperu
ajmo komentari ljudi, nešto nam je zamrla tema kao da ne želimo priznati da je nakon ovog tjedna sezona gotova

Ora - Peti element
3:7
po meni čista pobjeda Petog elementa
PBZ d.d. - Intercapital
4:6
hmm, hoće li opuštanje i roštilj +
mislim da će ipak pobjediti ali u opuštenoj atmosferi
STKI "URIHO" - Bridž klub Element
BK ilitiga mi idemo na prvo mjesto i nema više popuštanja čak ni našim starim prijateljima URIHU,
Dr. Ante Starčević-1000 - KoMIŽa
KoMIŽa je ipak našla pobjednički mentalitet i kako sezona ide prema kraju svi možemo biti sretni što nisu prije proigrali
Pohabane gumice - STK Zagreb
5:5
iako bih nekako volio da dečki iz Zagreba na kraju ipak nađu formu i uzmu tri boda i 4 mjesto sa stilom u furioznoj završnici
Velux arhitekti - Snajper
8:2
Velux nije imao sreče u zadnja 3 kola tj. igrali su protiv jačih ekipa koje su im ostavile ukupno 1 bod tako da smatram da će svoje frustracije iskaliti na nedužnom Snajperu
ajmo komentari ljudi, nešto nam je zamrla tema kao da ne želimo priznati da je nakon ovog tjedna sezona gotova
mi vs ora =oni su nam nepoznanica prvi put s njima recimo 7-3
PBZ--INTC= kao sta i grk kaze revialna tekma 1-9..
URIHO vs briž = eh taj rez cemo prisluškivat u pozadini iako su nam male šanse,,al kazu dok sudac neda znak tek tad je kraj nadama..
)) (2-8)
DR.ante starčević vs komiža =oporavljeni čivić ,,i prepun elana palička neće dozvoliti da rezultat dođe u neizvjesne vode. 3-7
i derbi kola te ljepotica od mečeva bit će u srazu POHABANIH I MLAĐAHNIH ZAGREBAŠA--6-4
VELUX -SNAJPER =5-5,,,ŽELIM DA MIKLOŠKA SMAŽE veterne..
PBZ--INTC= kao sta i grk kaze revialna tekma 1-9..
URIHO vs briž = eh taj rez cemo prisluškivat u pozadini iako su nam male šanse,,al kazu dok sudac neda znak tek tad je kraj nadama..
DR.ante starčević vs komiža =oporavljeni čivić ,,i prepun elana palička neće dozvoliti da rezultat dođe u neizvjesne vode. 3-7
i derbi kola te ljepotica od mečeva bit će u srazu POHABANIH I MLAĐAHNIH ZAGREBAŠA--6-4
VELUX -SNAJPER =5-5,,,ŽELIM DA MIKLOŠKA SMAŽE veterne..
- Private_Driver
eto iznenadjenje sezone ... pbz dobio intercapital ...
heh ... nisam cuo detalje ...
poznavajuci ... interkapitalce ... moguce ..
:duplo:
no sve u svemu .. osiguran im je prolaz ...
pa ne mora biti ...
kak je krenulo ... pitanje kako cemo mi proci sa urihom
p.s. cestitke PBZofcima ..
heh ... nisam cuo detalje ...
poznavajuci ... interkapitalce ... moguce ..
no sve u svemu .. osiguran im je prolaz ...
pa ne mora biti ...
kak je krenulo ... pitanje kako cemo mi proci sa urihom
p.s. cestitke PBZofcima ..
Zadnja izmjena: mcanadi, dana/u uto svi 17, 2011 10:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
eo i mi odigrali zadnje kolo steta sta je vec gotovovjekoslav je napisao/la:Dragi moji eto približavamo se kraju predivne sezone, u petak igramo protiv briđa
Iskreno sumanjm pobjedi mada je svašta moguće. nije gotovo dok nije gotovo.
Moramo se naći mi svi na jednom mjestu prokomentirati ligu uz neku cugu