|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet svi 19, 2011 8:48 am Naslov
: |
|
|
S obzirom na rezu,vi ko da ste potegli do Gorice samo zbog roštilja!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 19, 2011 9:01 am Naslov
|
|
Nismo bili na stadionu, al smo okusili mazalicu prije u dvorani
Kakav stadion i kakve mazalice?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 19, 2011 9:18 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Kakav stadion i kakve mazalice?  |
ispod južne tribine Velikogoričkog stadiona pored kuglane nalazi se rest sa "po meni" odličnim roštiljem |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet svi 19, 2011 9:31 am Naslov
|
|
prvi glas al hvala!
mi misli ić u Zen al je Jura reko da je neki Jadran bolji, al nije htio ić s nami jer da ne može tamo pit i pušit pa se na kraju svelo na ćevape u športu ili ražnjiće u aninoj.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LM0023
|
Postano: čet svi 19, 2011 7:50 pm Naslov
|
|
| DS1 (napisa): | | Washo,zar želiš reći da i Bućo igra sa softom??? |
od kad Bućo igra sa softom, to je neka zezancija??  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sub svi 21, 2011 12:23 pm Naslov
|
|
Evo, gotova je i ova sezona, meni najgora... pa, u dugo dugo vremena
Prije nego što se počnu širiti priče sa zadnje tekme (Bukovac), evo i moje verzije. U toj, kako stvari trenutno stoje, sasvim nebitnoj tekmi, po***dio sam na sebe već u prvoj partiji i reket je letio nekoliko puta. Sve je izdržao uz manja oštećenja, isto kao i šutiranje po podu u Prečkom prije otprilike godinu dana. Kinesko, Bomb 729, stvarno ga mogu preporučiti svima koji vole bacati rekete a ne žele trošiti previše para.
Nakon te partije sam preko koljena polomio ručku reketa, skinuo gume, bilo me strah da bi se to još dalo popraviti, pa sam za svaki slučaj prepolovio ostatak. Ostale dvije partije sam odigrao sa starim reketom kojeg sam srećom imao pri ruci, i zapravo je išlo sasvim pristojno.
Nakon tekme (koju su i moji suigrači katastrofalno odigrali, tako da nisam odskakao od prosjeka) smo lijepo s protivnicima otišli na cugu i malo klopice, sve pet. Trebalo bi to ponoviti. Da ne zaboravim, hvala Bukovcu što su pristali odgoditi tekmu, i razrednom referentu što je to odobrio.
I sad par stvari prije sljedeće sezone, nešto kao "New Year Resolution":
1. Neću prestati igrati, još je daleko 20 i neka liga, ima još dosta prostora za nazadovanje
2. Nastavljam igrati sa starim reketom, dosta je eksperimenata, nije to za starog konja. Ak je bilo dobro dvadeset i kusur godina, bude i dalje. Za svaki slučaj otvorit ću topik na 'Potražnji' za rezervno drvo (staro, kinesko iz trafike)
3. Žestoko ću trenirati, barem 5-6 puta do jeseni. Ako netko treba sparing partnera (usput ga mogu naučiti kako bi STVARNO trebalo igrati bekend), otvoren sam za ponude
E tako, stavio sam ovo na papir, sad mi je lakše, a svi vi bolesni besposleni forumaši me smijete za***avati čim prekršim nešto od gore navedenog. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: sub svi 21, 2011 3:50 pm Naslov
|
|
Stip !!! Svaka čast, legendo, i sretno iduće sezone!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sub svi 21, 2011 5:45 pm Naslov
|
|
| Stip (napisa): | | preko koljena polomio ručku reketa, skinuo gume, bilo me strah da bi se to još dalo popraviti, pa sam za svaki slučaj prepolovio ostatak |
Pank nije mrtav!
Nismo mi bolesni to nije naćin  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned svi 22, 2011 9:03 pm Naslov
|
|
| Stip (napisa): | | ...Ako netko treba sparing partnera (usput ga mogu naučiti kako bi STVARNO trebalo igrati bekend), otvoren sam za ponude... |
javili bi se ali mi iz utrina smo pristojni momci, volimo odigravati poene tako da se loptica cijelo vrijeme moze vidjeti i da je protivniku bar okvirno jasno sto se tocno dogodilo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 22, 2011 9:15 pm Naslov
|
|
Govori u svoje ime, meni 90% vremena nije jasno što se događa.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|