| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: ned svi 22, 2011 2:01 pm Naslov
: 3. memorijalni turnir Đorđe Novković |
|
|
Evo, bili. Nažalost, skupilo nas se svega 7 iz dvadesete, al štaš kad ljudi imaju obaveza.
No, za pohvalu je to da je ipak dvadesetoligaš osvojio utješni dio turnira. Čestitke Jakiću
No ipak, kako smo i grk i škreba i ja prošli u drugo kolo glavnog ždrijeba, pitao bi ga ja kako bi bilo da je naletio na nekog od nas
Inače, odigrao sam s Krešom Marinkovićem na gornjoj granici mojih mogućnosti i vrhunski se zabavio. 11:13 9:11 i 8:11 zvuči gusto al čovjek je naštelavao ruku na meni, a mene je štop išao...il me čovjek gađao u reket, s takvim igračinama se nikad nezna, a i s obzirom na to što je ljepio Someku u finalu (i šta je Somek vračao! ) ne bih se čudio da je upravo tako i bilo.
U svakom slučaju evo i njemu čestitam na obrani prošlogodišnjeg naslova te zahvaljujem na igri u kojoj me fakat lijepo natrenirao i natjerao da napravim sve što znam  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned svi 22, 2011 11:00 pm Naslov
: |
|
|
Dren da niste igrali u Areni gdje loptice propadaju i gdje tvoj "spin" ne može doći do izražaja vjerujem da bi Marinkovića pobjedio
Ovako si na žalost (tvoju)gusto izgubio. To je tak u " ARENI " gdje loptice propadaju, a vrhubski spineri ne mogu doći do izražaja
BTW; mislim da se Marinković laganini poigraval sa tvojim mogučnostima
Da je htio ostavil bi te na 0  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon svi 23, 2011 9:12 am Naslov
|
|
isuse ikota, ti izgleda imaš problema  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon svi 23, 2011 9:14 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | isuse ikota, ti izgleda imaš problema  |
Nemam
Malo se šalim, a ti se pališ ko napalm
Sorry ak si se našel povređen, ali nije bila namjera  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon svi 23, 2011 1:21 pm Naslov
|
|
povrjeđen nisam, jer ti si ovdje fulao cijeli fudbal
Već znam tvoj način ophođenja i poprilično je tvrd i na rubu između zajebavanja i otvorene provokacije, al ipak sam stekao dojam da iza toga nema neke zle namjere.
Što se tiće Arene i uvjeta igre tamo koje sam ja opširno komentirao na našem topicu a ti se referirao ovdje mogu reći slijedeće:
Netko se potrudio da izravna ploče stolova i sredi mrežice
Još uvijek je problem previše stolova u glavnom prostoru jer na jedinici (zbog svjetla izvana) i sedmici jer je tamo najuži prostor + svjetlo + mreža.
Što se tiće vlažnosti, sparine i vručine...baš kod meča između Kreše i mene je došlo do izražaja i to na njegovu štetu i moju korist. Ja sam se branio a on je spinao. Od sredine drugog seta smo poslije svakog poena brisali i rekete i lopticu jer je čovjeku jednostavno klizala po reketu.
Opet se možemo vratiti na "kako njemu tako i tebi" i slične fore, ali u Areni jednostavno uvjeti za igru su takvi da smetaju igri i zbog toga i ukazujem na to. Jer puno bi mi bio veći gušt da sam izgubio od Kreše sa 3x11:0 al da je čovjek sve pogađao a ja vratio što sam mogao nego ovako da sam ja u tri seta osvojio jedan poen a ostale koje sam dobio Krešo je u biti profulao.
No uvjeti su takvi kakvi jesu, i ja sam se pomirio s tim da se tome treba prilagoditi ukoliko želiš igrati tamo. Ali da ću ukazati na probleme prostora, hoću. Pogotovo one koje su čisto plod nemara i nebrige. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: pon svi 23, 2011 1:42 pm Naslov
|
|
Zanimljivo da se niste sjetili naglasiti da nam je za vrijeme turnira
u nekoliko navrata golub u brišućem letu prohujao nad glavama i sletio
na krovnu konstrukciju kako bi naciljao svoju sljedeću žrtvu.
Da, bilo je "dokaza bombardiranja" na klupama i podu. Ako ništa drugo,
onda bi osnova higijene morala biti da se "dokazni materijal" ukloni/počisti.
Svjetlo na krajnjim stolovima je problem, vibrirajući pod i ljepljive trake koje
drže podlogu su problem, a pogotovo sparina i vručina, to nas je skoro dotuklo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: pon svi 23, 2011 1:53 pm Naslov
|
|
Ljepljive trake , koje bi trebale držati podlogu . Jednom igrao , traka nije držala pa sam se tak lepo popiknul da sam pokupio graničnu arenu i "odletio" u drugi teren Arena me više od tada nije vidjela , niti nebu !
Šteta za prostor , nije tako bilo na početku Arene  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: uto svi 24, 2011 12:24 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dren da niste igrali u Areni gdje loptice propadaju i gdje tvoj "spin" ne može doći do izražaja vjerujem da bi Marinkovića pobjedio
Ovako si na žalost (tvoju)gusto izgubio. To je tak u " ARENI " gdje loptice propadaju, a vrhubski spineri ne mogu doći do izražaja
BTW; mislim da se Marinković laganini poigraval sa tvojim mogučnostima
Da je htio ostavil bi te na 0  |
nema na čemu bitno je druzenje rezultat je u pozadini..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2011 8:58 am Naslov
|
|
| Slick (napisa): | sletio
na krovnu konstrukciju kako bi naciljao svoju sljedeću žrtvu.
Da, bilo je "dokaza bombardiranja" na klupama i podu.
|
svjež dokaz uklonjen sa poda na terenu broj 5.
izbjeg'o za malo, set završio u jednom dahu.... drugi (udah ili set )bi bio poguban |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: uto svi 24, 2011 9:15 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
svjež dokaz uklonjen sa poda na terenu broj 5.
izbjeg'o za malo, set završio u jednom dahu.... drugi (udah ili set )bi bio poguban |
super je u areni kaj te golub može posrat dok igraš, zar to nije kao neka sreća? nedugo smo imali meč tamo, fino sam se popiknuo za vrijeme igre. pogotovo mi smetaju one stvari kaj ne koštaju: pobrisat pod i stolove, zalijepiti pravilno pod, nedopustiti prelet ptica... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto svi 24, 2011 9:53 am Naslov
|
|
a kaj bi vi,da skidaju golubove sa zračnicom?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
|
Postano: uto svi 24, 2011 10:06 am Naslov
|
|
Kakvom zračnicom, si lud dovoljno je ti damo da im recitiraš poeziju --> pobjeći će (odletjeti) glavom bez obzira  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto svi 24, 2011 12:29 pm Naslov
|
|
-----arena prečko-----
Idemo svi
u arenu prečko,
da te golub posere,
da postaneš srećko!!!
Da kad malo poskočiš
zapneš za traku,
sa strane svijetlo,
a sredina u mraku!!!
Idemo svi
u arenu prečko,
da dobiješ po lampi
od mene moj dečko!!!
Da bacimo jednu,
na ćelavom stolu,
da popimo sportski
po još jednu colu!!!
Al ipak mislim,
da ja ću na pivo,
jer za arenu prečko,
JEBE MI SE ŽIVOOOOO!!!!!!!!!! _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2011 12:42 pm Naslov
|
|
zbogom mozge moj  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
|
Postano: uto svi 24, 2011 12:51 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2011 12:52 pm Naslov
|
|
| Brod jr. (napisa): | -----arena prečko-----
.......
|
kakva "Bižuterija" kakva Rozga
Brod JR  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto svi 24, 2011 1:08 pm Naslov
|
|
Legendarno!!!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto svi 24, 2011 1:46 pm Naslov
|
|
| Slick (napisa): |  |
 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto svi 24, 2011 2:12 pm Naslov
|
|