NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dvorana u Prečkom..i slične...
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Koki

PostPostano: sri svi 25, 2011 11:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Slažem se sa Washom oko dvorana. Meni svaka dobra. Sreća je da uopće u Zg-u imamo tolko dvorana jer zamislite da nema te Arene Prečko ili ovih tzv. rupa. Di bi se igrao Sokaz!?
A sad! Naravno da su mi negdi bolji uvjeti a negdi lošiji. Al onda ne kukam nek se pokušam prilagodit.
Koki, prilagodi se dvoranama! Tak ćeš pokazat svoje umijeće igranja pingponga. Ipak smo još uvijek rekreativci (za mene smo svi rekreativci - od prve do zadnje lige). Znanje se ipak iskaže na svakom stolu i u svakoj dvorani.
Washo, nisam skužio koga ide ovo oko namještanja pa sam znatiželjan. Smile

Nekome tko je Sokazovac od 1982. ne treba pričati o prilagodbama na dvoranu. Sve je to meni poznato. Nije mi ni rezultat loš. Od 3 meča dobio sam 5 partija (2.liga 2+2+1). dakle kada bi gledao rezultat ne mogu se puno buniti. Ono što smeta je da moraš reducirati svoju igru obzirom na uvjete....
ne tražim (tko sam ja da tražim?) da se napravi idealna dvorana. Dovoljno bi bilo aktivirati neonke i smanjiti broj stolova za jedan. Odmah bi bilo mnogo bolje. Ne idealno ali pristojno...

I sad će mi netko reć da je to velika investicija?....

I na kraju. Mislim da nema smisla komentirati stolove u smislu brzine i osjetljivosti na rotaciju. To je dio igre. Postoje brzi i spori stolovi a na što se tko navikao drugo je pitanje. Jel previše tražiti da je stol vodoravan, da se u dvorani nešto vidi (a ne da škiljiš ko kinez) i da imaš minimum mjesta koje je potrebno da se igra pingić 2. lige (u mom slučaju)?

usporedba Doma Sportova i Arene Prečko? Vi to ozbiljno?

Zadnja promjena: Koki; sri svi 25, 2011 1:01 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bojan

PostPostano: sri svi 25, 2011 11:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Washo (napisa):
Mene recimo više smeta, u biti smiješno mi je i jadno u isto vrijeme, licemjerje kad netko stalno govori o namještanju mečeva, muljanju u Sokaz-u kojega smo svi svjesni i nikom se više ni ne da pisati o tome kao ni pričati o politici he, kad napravi sličnu stvar, gospodski šuti i čeka iduću sezonu, a najviše me smeta što svi šutite Beljenje !!! Ugodno ljeto, vidimo se na jesen, živjeli Plok plok! Partijana

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Wang Li Čin Ka

PostPostano: sri svi 25, 2011 12:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Istina da u Areni uvjeti nisu TAKO strašni. No isto tako je istina da uz malo uloženog truda mogu biti dosta bolji. jer u pitanju su osnove:
- pobrisat stolove
- pobrisat pod dvaput tjedno
- polijepiti pod
- učvrstiti mrežice
- izravnati ploče stolova (zadnji put sedmica, dio stola prema nogometašima, cent i pol niža na rubu nego pri mrežici)
- provjetriti prostor ujutro.

Potpisujem.

Meni je najveci problem nedostatak mjesta, ali sumnjam da i ovako imaju ludu financijsku konstrukciju, a kamoli jos da izbace koji stol.

Inace, u obranu arene reci cu sljedece.

Svi vi koji se zalite na svjetlo u preckom...super mi je kad dodjem u 90% drugih dvorana pa kad probam servirat oslijepim od reflektora koji je NASRAN direktno u FACU.

A sto se tice paljenja neonki, samo si izracunajte koliko ih gore ima, mnozite sa min. 2×36W pa pogledajte koliko to ispada snage...sto mislite da su ovu novu rasvjetu stavili iz fore?

Uostalom, mislim da sam cuo da su izvrsena i svjetlotehnicka mjerenja pa ako netko zna nesto o rezultatima istih neka se javi, bas me zanima...

Da ne govorim o stolovima u drugim dvoranama, redovito butterfly space saveri ili neki drugi vrlo dobri modeli...ali svi redovito u ANTISPIN izlizano govno verziji, onda je stvarno bolje igrat na kamenim stolovim jer bar znam da nema rotacija...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: sri svi 25, 2011 12:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sada kada sad pogledao profil koristim priliku da čestitam Zacku na skoru u ligi. Bogami sa 0 poraza nije lako završit bilo gdje... Thumbs up

Kako se vjerojatno radi o klasi igrača za 1. ligu pretpostavljam da ti se lako prilagodit na stolove sa protivnicima iz 4. lige.

Kada dođeš tamo gdje ti je mjesto buš videl kako bu te te "sitnice koje pobjedu znače" smetale. Ko u mom slučaju. Batrgam se par zadnjih godina u 2. ligi, mučim sa ozlijedama (boledu me kolena) i mlađim protivnicima, slabijim vidom i nedostatkom brzine (boledu me kolena mkII). Unatoč tome imam svijetlih trenutaka te "ujedem" ponekad. neke nabijam a neki nabijaju mene a nijanse odlučuju. Kada je ta nijansa kvrgav stol, polumrak u kojem se igra i nemogučnost da iskočiš jer nema mjesta... jednostavno šizneš....

nadam se da me razumiješ.... Smile

Zadnja promjena: Koki; sri svi 25, 2011 12:57 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
geek

PostPostano: sri svi 25, 2011 12:55 pm    Naslov : Prečko Citirajte i odgovorite

Problem, neriješivi, sa Arenom u Prečkom je to što, očito, vlasniku više nije stalo. Po čemu se to vidi :

- na razdaljini od 3 m sjede dvojica uposlenika, s vrlo malo ili nimalo posla, a šank ne radi :
- rupe na zidu od knaufa, naslale udarcima nervozih igrača, se već mjesecima ne krpaju, iako bi to bio posao za 2 amatera od 2 sata ;
- u muškom WC-u na jednom pisoaru je pisalo "NE RADI", nije popravljen, sada i na drugom stoji isti natpis ;
- postavljanje zaštitnih mreža protiv golubova bi, također, bio amaterski posao.

Ovako će to sve, kroz godinu ili dvije, potpuno propasti. A, Arena je jedno od rijetkih mjesta, uz Jazbinu, gdje možeš doći svako popodne i, bez najave, naći suigrača i odigrati sat - dva pingića.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
zacko

PostPostano: sri svi 25, 2011 3:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Sada kada sad pogledao profil koristim priliku da čestitam Zacku na skoru u ligi. Bogami sa 0 poraza nije lako završit bilo gdje...

Kako se vjerojatno radi o klasi igrača za 1. ligu pretpostavljam da ti se lako prilagodit na stolove sa protivnicima iz 4. lige.

Kada dođeš tamo gdje ti je mjesto buš videl kako bu te te "sitnice koje pobjedu znače" smetale. Ko u mom slučaju. Batrgam se par zadnjih godina u 2. ligi, mučim sa ozlijedama (boledu me kolena) i mlađim protivnicima, slabijim vidom i nedostatkom brzine (boledu me kolena mkII). Unatoč tome imam svijetlih trenutaka te "ujedem" ponekad. neke nabijam a neki nabijaju mene a nijanse odlučuju. Kada je ta nijansa kvrgav stol, polumrak u kojem se igra i nemogučnost da iskočiš jer nema mjesta... jednostavno šizneš....

nadam se da me razumiješ....

Koki, pisao sam načelno. Nema to veze u kojoj ligi igram trenutno. Jer igrao sam dosta vremena u prvoj ligi stalno u gostima pa i tamo ima svega. Recimo dvorana u Fini (križanje Vlaške i Draškovićeve) je bila puno slabija od Tumarine rupe pa je ekipa sa Švererom tamo igrala prvu ligu. Agronomski faks nema dovoljno dužine u dvorani (bar se meni tak činilo) pa igra prvu ligu.

Recimo meni je najlošije igrat u Domu Sportova (dio od Večernjeg) jer ima hrpu klinaca oko stolova i stalno netko zove stop. Al opet se pokušam prilagodit i ne kukat jer to sam šteti igri.

Tak da sam je sretan za svaku dvoranu koja postoji i igrat ću bilo gdje. Bez prigovaranja. Protivnik ima iste uvjete ko i ja. E sad ako je domaćin i pozna dvoranu i stol to je za mene čar domaćinstva.

Naravno nemremo ić baš u krajnost pa da završimo na betoncima na Jarunu. Smile Al sve što je relativno pristojno mi je ok.
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sri svi 25, 2011 4:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Wang Li Čin Ka (napisa):

Svi vi koji se zalite na svjetlo u preckom...super mi je kad dodjem u 90% drugih dvorana pa kad probam servirat oslijepim od reflektora koji je NASRAN direktno u FACU.

ti bacas servis? Ruga se kakav si ti to sokazovac Ruga se
dajdosta

PostPostano: sri svi 25, 2011 5:08 pm    Naslov : Re: Prečko Citirajte i odgovorite

geek (napisa):

Ovako će to sve, kroz godinu ili dvije, potpuno propasti. A, Arena je jedno od rijetkih mjesta, uz Jazbinu, gdje možeš doći svako popodne i, bez najave, naći suigrača i odigrati sat - dva pingića.

Slažem se potpuno, pogodio si bit. Thumbs up
Makar Prečko ima tih nekih nedostataka koje su ljudi naveli, bolje je od 90% "dvorana" u kojima sam igrao u sokazu ovih cca 6 sezona.

A najveća ljepota je to što sam tamo znao doći sam i nađem nekog za igrat, pa se onda još swingaš sa susjedima sa stola do, pa si (prije) mogao i popit kavu, sok, čak i pogledat dobru tekmu iz visoke lige a sve to u pingpongaškoj atmosferi.

Može se igrat skoro cijeli dan i jeftinija je od svih drugih "dvorana" za koje ja znam.

Tako da apeliram na vlasnike nek nam i dalje bude ovakve Arene i nedajte da propadne.
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri svi 25, 2011 6:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):

ukrao mi rijec iz usta. Zubo

on je valjda jedan od onih nadobudnih koji te nece pokusat uvjerit da nije vanjska kad pogodi stol s donje strane.
[Vrh]
Burke

PostPostano: čet svi 26, 2011 7:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
Wang Li Čin Ka (napisa):

Možda ne baca lopticu visoko kod sevisa, možda mu protivnici stalno šalju ''balone'' !? Zubo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 26, 2011 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zato mi vježbamo suhi list da smo slijepi maksimalno jednom po poenu Thumbs up
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet svi 26, 2011 9:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za grad veličine Zagreba postoji toliko malo prostora za pingić da bi zatvaranje Arene Prečko bilo ravno katastrofi!
Ali oprat,počistit ili otklonit manji kvar ili nedostatak, stvar je nemara i indolencije,i tu ne vidim opravdanja,ipak tamo nitko ne igra besplatno! Pojma nemam
Slick

PostPostano: čet svi 26, 2011 10:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

suma sumarum
mokra krpa
hamper vode
suha krpa
malo mreže protiv goluba
ljepilo za podlogu
malo slobodnog vremena za poštelavanje mrežica i ravnoće stolova
i obavezno 2 žlice vegete Zubo

uz minimalne troškove, samo uz malo truda, sve bi bilo puuunooo bolje za sve nas
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet svi 26, 2011 11:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Za grad veličine Zagreba postoji toliko malo prostora za pingić da bi zatvaranje Arene Prečko bilo ravno katastrofi!
Ali oprat,počistit ili otklonit manji kvar ili nedostatak, stvar je nemara i indolencije,i tu ne vidim opravdanja,ipak tamo nitko ne igra besplatno! Pojma nemam

Kratak i koncizan post koji pogađa u sridu.....
Thumbs up

Dvorana se plača a vlasnika treba stisnut da od novaca koje dobiva da istu održava ...
[Vrh]
Lio

PostPostano: čet svi 26, 2011 3:53 pm    Naslov : izlizani stolovi Citirajte i odgovorite

Kad smo kod pohabanih stolova mislim da se to mora jednom rijesit Very Happy Very Happy.

Govorimo o zabranjenim gumama o servama iz ruke a po meni najbitnije osim toga jesu stolovi i svjetlo...novi stol ili neki polunovi kosta 2000 kn i da kad vec ljudiii imate prostor onda koji vam je problem ulozit u normalne hvatljive stolove pa ne kupuje se stol svake godine, a ne igrat na nekom staklovinju gdje rotacija i spin nist ne znace...

Zahtjevam od sokaza da to rijesi prije svega....a primjecujem da zagorci prednjace u tom muljanju u svakom pogledu...

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2