| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
robi
|
Postano: pon ruj 25, 2006 3:08 pm Naslov
: Uuuuh |
|
|
Uhhhh...
DEDA na isti vikend ko LJUTOMER.
What a pity...
To su mogla biti 2 jaka turnira
(a sad se nažalost moramo odlučiti za jedan)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ruj 25, 2006 5:58 pm Naslov
: |
|
|
Što se datuma tiče, ispao je četverostruki rolajz
Taj vikend su 4 (slovima: ČETRI, vier, four) turnira (Deda, Zabok, Dugo Selo i Ljutomer), a u neposrednoj blizini su i Tova i Vodovod ngh.
Glavno da kroz cijelo proljeće možemo samo u Čatež i Zaprešić. I Stubicu dok je još minus 10...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: pon ruj 25, 2006 9:20 pm Naslov
|
|
Tak ti je to kad se raspored turnira slaže u Mitnici...  _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: uto ruj 26, 2006 8:49 am Naslov
|
|
Stvarno ko slaže termine turnira svaka mu čast!
Ovo da su htjeli ne bi uspjeli.
Ko prvo skupili su dva jedina SOKAZ turnira u dva tjedna što je prilično glupo.(koda ne postoji 12 mjesec, a i igra se u Dedićima gdje je škola vjerojatno uvijek za vikend slobodna tak da se ne mogu vadit da nema drugog termina u Domu sportova).
Ko drugo DEDA se igra u školi u Dedićima gdje ne stane jako puno stolova tak da će opet jako dugo trajat.
A i Ljutomer se poklapa s DEDOM a dobro se zna da jako puno SOKAZOVaca ide u Ljutomer jer je tamo dobar turnirčić sa jako lijepim nagradnim fondom.
Tak da su stvarno zaribali.
i.b. - stvarno bi htio znat tko radi kalendar za te turnire da nije mislio o ničemu navedenom (ako to radi predsjedništvo to me stvarno ne čudi jer se dobro zna ko je preuzeo glavnu riječ u tom tijelu otkad su ušli novi članovi)???
A i vidljivo je iz biltena da je praktički cijelo predsjedništvo promijenilo ime svoje ekipe u naziv škole drugog člana predsjedništva i tamo će vjerojatno igrat tak da mi zapravo nije jasno dal uopće realno više postoji vodstvo SOKAZ-a ili njime drmaju dvije osobe i jedna škola???
Lijepo je što daju dvoranu za turnire i ostala događanja al pak mislim da ne moraju baš o svemu odlučivati (dal registrirani klinci mogu igrat Sokaz odlučuje predsjedništvo po neznam kojim kriterijima tak da u prvoj ligi imamo i 17-godišnjaka kojem će to pomoći u napretku igre kako to kaže predsjedništvo- slučajno igra za ekipu Gimnazija dr. Časl-Butterfly-mislim da su mladi perspektivni igrači kojima bi to dobro došlo kadeti a ne 17-godišnjaci).
Eto tolko od mene! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto ruj 26, 2006 9:49 am Naslov
|
|
| zacko (napisa): | Stvarno ko slaže termine turnira svaka mu čast!
Ovo da su htjeli ne bi uspjeli.
Ko prvo skupili su dva jedina SOKAZ turnira u dva tjedna što je prilično glupo.(koda ne postoji 12 mjesec, a i igra se u Dedićima gdje je škola vjerojatno uvijek za vikend slobodna tak da se ne mogu vadit da nema drugog termina u Domu sportova).
Ko drugo DEDA se igra u školi u Dedićima gdje ne stane jako puno stolova tak da će opet jako dugo trajat.
A i Ljutomer se poklapa s DEDOM a dobro se zna da jako puno SOKAZOVaca ide u Ljutomer jer je tamo dobar turnirčić sa jako lijepim nagradnim fondom.
Tak da su stvarno zaribali.
i.b. - stvarno bi htio znat tko radi kalendar za te turnire da nije mislio o ničemu navedenom (ako to radi predsjedništvo to me stvarno ne čudi jer se dobro zna ko je preuzeo glavnu riječ u tom tijelu otkad su ušli novi članovi)???
A i vidljivo je iz biltena da je praktički cijelo predsjedništvo promijenilo ime svoje ekipe u naziv škole drugog člana predsjedništva i tamo će vjerojatno igrat tak da mi zapravo nije jasno dal uopće realno više postoji vodstvo SOKAZ-a ili njime drmaju dvije osobe i jedna škola???
Lijepo je što daju dvoranu za turnire i ostala događanja al pak mislim da ne moraju baš o svemu odlučivati (dal registrirani klinci mogu igrat Sokaz odlučuje predsjedništvo po neznam kojim kriterijima tak da u prvoj ligi imamo i 17-godišnjaka kojem će to pomoći u napretku igre kako to kaže predsjedništvo- slučajno igra za ekipu Gimnazija dr. Časl-Butterfly-mislim da su mladi perspektivni igrači kojima bi to dobro došlo kadeti a ne 17-godišnjaci).
Eto tolko od mene! |
/signed  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Veks
Pridružen/a: 09. 10. 2005. (16:18:40) Postovi: 44 Lokacija: Zabok
|
Postano: uto ruj 26, 2006 10:00 am Naslov
|
|
Evo glede razmršavanja ove nevjerojatne situacije, mi iz Zaboka prebacili smo svoj turnir tjedan dana ranije, dakle 15.10. o.g.
A kolko ja znam osim DEDE i VODOVODA, svi ostali turniri su zakazani u terminu po vlastitoj odluci, pa tako i naš. Međutim kako se termini iz godine u godinu mijenjaju, nismo mogli znati da će se dogoditi to što se dogodilo. Ljutomer je pomaknuo svoj turnir za tjedan dana ranije nego lani, a DEDA je lani bio u studenom.
Žao mi je što je nastala ova zbrka, ali se nadam da će igrači razumjeti organizatore i svojim odazivom dati pravi odgovor na sve.
Pozdrav i još jedan poziv svima da đođu na turnir u Zaboku. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto ruj 26, 2006 10:21 pm Naslov
|
|
Ngh, jać komentirat samo ovo o turnirima
Ne vidim što je toliki problem sa 6 stolova u Kreativcu, možda će trajat duže, ali će biti dvodnevno, a kako vidim ždrijeb i raspored grupa se planiraju napraviti dan ranije. Ja se više bojim onih koji se neće ni pojavit u subotu ako vide "da ne mogu proć grupu BUAAAA NAMJEŠTALJKA BUAAAA!!! " ( ) , nego da će se puno čekat na nastup bude li se poštivao raspored.
Mislim da nije loše probati nešto novo.
Da se ove godine ponovi situacija od lani i da ljudi čekaju par sati na nastup (što je neizbježno sa 150 igrača i manje od deset stolova) opet bi se predbacivalo da "UAAA ništa nisu naučili", tako da podržavam ovu dosta hrabru ideju oko rasporeda, pa ćemo vidjet kako će ispasti. Ionako će se uvijek netko žaliti, pa nek ove godine bar smišljaju razlog.
Usput, eno vam anketa prigodna
Jedino mi je žao što su oba SOKAZova turnira u razmaku od dva tjedna. Na to sam nažalost pokušao dvaput ukazati. Imat ćemo završnu listu za sezonu 2006/07 oko Božića
A što se tiče Ljutomera ili bilo kojeg drugog turnira, ne vidim zašto bi se SOKAZ morao ikome prilagođavati i čekati da se netko udostoji odabrati svoj termin i obavijestiti nas propozicijama. Pogotovo ne kada je u pitanju Pojedinačno prvenstvo. Tko hoće SOKAZovce neka ih sam mami pogodnim terminima i sam brine kada je Deda i Vodovod i Vogrinc i Tova i sve ostalo, vrlo jednostavno.
Slažem se da je ove godine ispalo nespretno jer nitko nije imao pojma kad bi šta moglo bit, ali ideja o čekanju Slovenaca jednostavno ne stoji. Osim toga, njihove propozicije su stigle prije desetak dana, ne trebaju valjda kalendar za sezonu i bilten SOKAZ-a ovisiti o takvim stvarima
Usput, dva od četiri turnira su u premijernom izdanju. Nije posao tajnika zvati sve registrirane i neregistrirane klubove od Čakovca do Kostajnice i pitati "a čujte, imate li možda u planu organizirati turnir i kad, da vam mi ne upadnemo znate?" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: uto ruj 26, 2006 10:59 pm Naslov
|
|
uh, al smo bahati... Doduše, u potpunosti se slažem s tobom... al si to mogao napisati i na manje bahat način... Faking slovenci, pa naravno da se nećemo njima prilagođavat... a Zabok se prilagodio Sokazu, što pozdravljam i pohvaljujem!
Ajd onda objasni ljudima kako to da je razmak između sokazovih turnira samo dva tjedna?
Ne, ne kažem da si ti kriv... al kad već daješ neke odgovore ovdje, jel možeš i to saznat? _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto ruj 26, 2006 11:11 pm Naslov
|
|
| Moover (napisa): | | Ajd onda objasni ljudima kako to da je razmak između sokazovih turnira samo dva tjedna? |
Ne znam, nemam veze s tim, i ne namjeravam glumiti novinara za forum i ići ispitivati i zamjerati se ikome sada kada je gotovo. Nisi primijetio, napisao sam da sam dvaput vukao za rukav da bi zbog zanimljivosti i svega jedan turnir trebao biti u jesen, a drugi u proljeće.
Nije prošlo, nije moglo, zaboravljeno, ne znam ništa. Šta više hoćeš od mene?
Što se Slovenaca tiče, nemam pik na njih. Jednostavno je Ljutomer gore izdvojen kao poseban turnir zbog kojeg bi se moralo nešto raditi pa su samo zato spomenuti oni, ali i Zabok i Vogrinc i Čakovec i Kostajnica, što također nisi uočio.
Bolje bi ti bilo da se pojaviš na ICQu umjesto šta mi ovdje pakuješ!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: sri ruj 27, 2006 10:00 am Naslov
|
|
| Moover (napisa): | | Ne, ne kažem da si ti kriv... al kad već daješ neke odgovore ovdje, jel možeš i to saznat? | _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri ruj 27, 2006 10:38 am Naslov
|
|
Ne.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: sri ruj 27, 2006 10:42 am Naslov
|
|
Ma nisam mislio da se čekaju Slovenci. Naravno da turniri SOKAZ-a moraju imat prioritet al ipak ak se prije vidjelo da su tri turnira u okruženju na isti datum nije se baš trebalo stavljat i četvrti(i to najvažniji turnir koji će ili razmrvit konkurenciju ili uništit te male turnire).
A ovo za dva turnira u dva tjedna stvarno nema smisla (a možda i ima, bar će bit prilike za brzu osvetu). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri ruj 27, 2006 11:00 am Naslov
|
|
| zacko (napisa): | | al ipak ak se prije vidjelo da su tri turnira u okruženju na isti datum nije se baš trebalo stavljat i četvrti |
Sumnjam, pa ko zna kad su oni donijeli tu odluku. More bit i prije mjesec i po dok se još ništa nije znalo.. Uostalom, propozicije iz Dugog Sela sam dobio ovu nedjelju, ko je mogo znat za to?
A sazivat sastanak radi promjene kalendara 5 dana prije izlaska biltena dok ga ljudi čekaju ko ozebli sunce ne ide.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
Pridružen/a: 24. 05. 2005. (09:50:40) Postovi: 83 Lokacija: Planet Zemlja
|
Postano: čet ruj 28, 2006 5:17 pm Naslov
|
|
A vidit ćeš da će se ove godine kasniti još više sa početkom turnira jer će kao što si i sam rekao odustati oni koji vide da ne mogu proći, a bit će ždrjebani. Pa će se morati ponovo ždrjebati ili preraspoređivati jer će se dogoditi da će u 20 grupa biti po dvojica, a u nekoj i po jedan. I onda će jedva biti novaca za pehare, a o sucima da i ne govorim. _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|