|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto svi 24, 2011 11:44 am Naslov
: |
|
|
je'ote koja"DRENAŽA"!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2011 1:28 pm Naslov
|
|
ovo je samo pilot epizoda ljetnog eseja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2011 1:34 pm Naslov
|
|
Ovi iz dvadesete ko da su se u srednju skupa upisali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto svi 24, 2011 3:05 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | ovo je samo pilot epizoda ljetnog eseja  |
kad me već vućeš za jezik...ovaj tipkovnicu.
danas sam inspiriran. valjda je nešto u zraku
Treningom do savršenstva
Uobičajena slika; dva sokazovca se izležavaju na terasi i cugaju. Na stolu, dvije kutije cigareta, jedan upaljač i puna pepeljara se gužvaju sa par boca i čaša zaostalih od prijašnjih tura.
- jes' videl onog Ma Lina jučer na prvenstvu? jebote koji spin, prvi će.
- ae. nije moja priča, taj penhold mi bezveze. Jest spušio al meni Mizutani triput luđi. A još je i livak čovik, ka i ja. Da mi je igrat ka on, jebate... odgovori drugi i zapali cigaretu.
- mda, da je babi muda...čoveče za tako nešt treba trenirat. Bar pe' sati dnevno.
Zapali i on pa nastavi:
- ma ne trebamo igrat ko oni, ipak su to profesionalci, al da treniramo bar dvaput tjedno, igrali bi prvu ligu sokaza.
- sto posto, odgovori drugi pa povuće dobar gutljaj piva.
- Al jebi ga, ko će nać vrimena za trening, doda uz uzdah.
- i to što kažeš, odvrati prvi pa pogleda na sat pa nastavi:
- e čuj, rekel mi ovaj mićo, znaš ga, igra jedanestu, da ima danas trening pa ako oću da navratim.
- mićo, oni sa jebenim bekend spinom?
- e, taj.
- ima bi i ja taki bekend da treniran ka on.
Obojica znalački zakimaju glavama i potegnu po gutljaj.
Prođe tramvaj, jedanaestica.
- pa šta kažeš da odemo na trening, počel je prije pola sata. Imaš možda opremu tu? prvi će odjednom zainteresirano, a oči mu zasvjetle.
- ae, da iman li opremu?!? pa znaš da bez opreme ne iden ni pišat! takvi smo mi pravi sokazovci. hehehe
- hehehe, nego kaj, eno moja tri reketa u gepeku, uvek sa mnom. Onda, šta kažeš?
Obojica se zadovoljno promeškolje i zagledaju u daljinu desetak sekundi.
- Ajd valja! dovrši ti gemišt a ja iden platit, reče prvi, eksa svoju pivu i krene ustati.
- Aaaaa nečeš bome! Zadnju si ti platil, mene je red! odgovori drugi, tobože ljutito.
- Kurac. ti si platija zadnju, ne zajebaji. Mene je sad.
- A ne ne ne! Nisi u redu.
- Daj ne seri.
- Ne serem. fakat si ti platil.
- ono jučer? ma nebi reka...
- jesi fakat.
Ovaj drugi pogleda u novčanicu u ruci i duboko se zamisli.
- Hmm... Aj dobro. ja platim ovu, a ti slijedeću, može?
- Dogovoreno! Alo mali, daj vamo još jednu turu! dobaci preko ramena konobaru koji je stol iza ispunjavao listić za kladionicu i baš se mislio stavit na Werder.
- jednu karlovačku i jedan dva u tri? odgovori konobar nezainteresirano.
- A kaj drugo? odgovori ovaj.
-Ae. potvrdi drugi.
Zavale se obojica i zagledaju u daljinu. Prođe tramvaj, ovaj put šestica.
- A jesi vidil možda na jutubu šta onaj Joo može sve vratit?!?!
Zadnja promjena: Dren; uto svi 24, 2011 10:16 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: uto svi 24, 2011 8:43 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ovi iz dvadesete ko da su se u srednju skupa upisali  |
dadaa ziva istina...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: uto svi 24, 2011 10:18 pm Naslov
|
|
he, he, he
treba nova majica - Ja sam Ludko Dren
Ma u nedjelju se nisam uspio razbuditi ujutro za turnir, a baš sam mislio doći pogledati ligu na okupu ..
Bravo tuna25 na osvajanju B turnira  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri svi 25, 2011 10:08 am Naslov
|
|
Zdravko Udren?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: sri svi 25, 2011 2:44 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Zdravko Udren?  |
vidim da mi je kolega totalno puko ko šibica
ipak se on teško nosi sa stresom kako nema sokaza do sljedeće sezone, kako nitko neće čitati njegove analize utakmica, pokušaje objašnjavanja osnovnih stolnoteniskih pojmova (sjetimo se samo chopanja i lovljenja ) itd.
nego sad bih se i ja odjavio s ove teme za ovu sezonu uz par osvrta na ono što je iza nas bilo u zadnjih 11 tjedana.
20 liga je bila definitivno jedinstvena, nikad do sad se nisam tako zabavio igrajući, sve ekipe su bile predobre. Jaka liga s dobrim igrama i neizvjesnošću do samog kraja.
Daniel opet prvi igrač lige (apsolutno zasluženo) znam da Chu to nije najbolje sjelo
forum, jedan i jedinstven svaka čast Grku, Spinu, Private_driveru, Ikoti, Vjeki, Tuni i Drenu na postovima. (bez vas ljudi ovo ne bi bio isti forum)
nadam se da će iduća sezona biti još bolja i da će se prijateljstva koja se razvijaju nastaviti u tom smjeru.
Mi bježimo ovaj put za dvije lige, ali sam uvjeren da ćete nas stići kroz jednu sezonu pa da opet zajedno
Svi koji su za prijateljsku ili samo trening neka mi se slobodno jave, nekako sam van treninga u zadnje vrijeme, a iduću sezou ne želim dočekati nespreman.
(Drene pobjegao si mi u kvaliteti igre pa to sad otprilike izgleda ovako , ali s mojim sistemom treninga brzo ću te stići )
i na kraju
1. BRIDŽ KLUB ELEMENT
2. PETI ELEMENT
3. INTERCAPITAL
1. DANIEL NEVIDAL ( Intercapital )
2. ANTUN JAKIĆ ( Peti element )
3. MARKO ČANADI ( Bridž klub Element )
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sri svi 25, 2011 10:58 pm Naslov
|
|
ajmeeee kako mi je krivo sta je završila sezona isussseeee jos jednom svaka cast svim clanovima ove naše prijateljse lige sa svakime je bilo lijepo i zabavno igrati rezultati nisu toliko bitni iakoo smo svi grizliii to je normalno i u duhu rivalstva stekla su se nova prijateljstva sta je jako dobro NADAM SE DA NECE SAD PREKO LJETa, NETKO PREKINUT S PINGAČEM,,nego DA ĆEMO SE DOGOVARAT I VIDJAT NA TURNIRIMA
EO RECIMO IMA TURNIR U slavonskome brodu neznam tko je zainteresiran da odemo do slavonije i tam se zabavimo i probamo odigrat koju partiju...
LIJEP POZDRAV SVIMA I JOS LJEPŠI LJETNI DANI..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sri svi 25, 2011 11:03 pm Naslov
|
|
| Spin (napisa): | he, he, he
treba nova majica - Ja sam Ludko Dren
Ma u nedjelju se nisam uspio razbuditi ujutro za turnir, a baš sam mislio doći pogledati ligu na okupu ..
Bravo tuna25 na osvajanju B turnira  |
hvala legendo..
aha nisi trebao ni spavat uopče kao ni ja heh iz vana sam isao na turnir hehe,i jos s ovim zvjerkama lomio pjenušave limunade u flašama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned svi 29, 2011 6:15 pm Naslov
|
|
Evo, da i ja konačno rezimiram ovu sezonu.
U prvom redu, čestitam našim prijateljima (i izdajnicima) iz Bridž klub Elementa na osvojenom prvom mjestu u ligi! Odoše oni slijedeće sezone u 18. ligu! Čestitam i dečkima iz Petog elementa, fakat su odradili izvrsno cijelu sezonu i sigurno idu dalje, posebno Antunu Jakiću na osvojenom drugom mjestu pojedinačnog poretka u ligi i na osvojenom utješnom dijelu memorijalnog turnira Đorđe Novković!
Mome prijatelju i suigraču, Danielu Nevidalu, čestitam što je uspio opet biti najbolji igrač lige po skoru i renkingu (u top 400 igrača), apsolutno najuspješniji na SOKAZ-ovim turnirima i odraditi najveći dio posla da opet prođemo u ligu dalje... fakat nemam riječi!
Plasmanom Intercapitala sam zadovoljan, 3. mjesto i čisti prolaz dalje sasvim je zadovoljavajuće, dobro smo odigrali sezonu, još jednom potvrdili snagu timskog duha i igračku kvalitetu, a bogme i onaj zabavni dio nije izostao! ... Najvažnije je da toga uvijek ima!
Što se tiče mog osobnog stava prema ligi, mislim da je liga bila super, atraktivna i zabavna, neizvjesna skoro do samoga kraja... vjerujem da ćemo i Peti element i mi biti dobri slijedeće sezone u 19. ligi, ali i ostali koji prođu iz naše lige. Mogli bi i Pohabanci i Veluxovci... ma vidjet ćemo.
Omjerom pobjeda i poraza sam prezadovoljan, daleko sam nadmašio prošlu sezonu, igrački sam napredovao puno (što je super), moram još koliko god mogu i važno je skupljati iskustvo , toga nikad na pretek...
Bilo je od jako loših do jako dobrih izvedbi! Vjerujem da će slijedeća sezona biti samo logičan nastavak onoga što ću (ćemo) raditi tijekom pauze, uz treninge bit će i kvalitativnog napretka i sigurnosti, bez treninga bit će svašta... a ponajviše bolnih poraza, koje kasnije valja liječiti na pravi način!
Uz treninge bit ćemo bolji, pa i kada izgubimo neće se događati , to samo na turnirima, kada se budemo sretali s igračima tipa iz viših (boljih) liga. Socijalno-društveni faktor me totalno oduševio, sve ekipe su bile društvene i zafrkantske, uživalo se u pingaću i u druženju.
Uz riječi pozdrava do slijedeće sezone, želim svima da uživaju u pingaćenju i čokljanju , ugodne ljetne odmore i da se sretnemo na prvom ljetnom vikend-turniru naših liga, vjerovatno 18.-22. i to krajem kolovoza ili samim početkom rujna.
Sretno svima i do čokljanja!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: sri lip 01, 2011 10:38 pm Naslov
|
|
Svaka cast ljudi od prve do zadnje ekipe, nama je kao uvjerljivo najmlađim dečkima lige bilo vrlo drago upoznati vas sve i skupljati iskustvo, svima želim sreću dalje, pogotovo dečkima iz Intercapitala( najjace nase tekme u sokazu ) te Bridž klubu slij sezone u 18. ligi. Bilo mi je drago igrati s njima, ali vidimo se možda, za 20 godina, u 1. ligi, prije sumnjam ( ligaški naravno hehe) lijepi pozdrav svima!  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: čet lip 02, 2011 11:44 am Naslov
|
|
| Ako pogledate idulu sezonu vidi tko se opet ponovno druži naravno da nam fale neki ali što je tu je |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet lip 03, 2011 12:13 am Naslov
|
|
| vjekoslav (napisa): | | Ako pogledate idulu sezonu vidi tko se opet ponovno druži naravno da nam fale neki ali što je tu je |
Tko se druži ponovo?
URIHO, KoMIŽa, ORA i tko još??? Mislim da bu svi ispod nas otišli dole u 19.-u , a iznad nas idu u 21. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lip 03, 2011 11:02 am Naslov
|
|
za sad ozbiljno kruže priče da će se par ekipa raspast, odustat ili prodat poziciju nekima koji su u slabijim ligama. No u pitanju je (za sad) samo par ekipa (2-3) i to ne znači da će mjesta biti ispražnjena...jer ako prodaš ekipu nekome tko ima 6 igrača, nije im problem zadržat staru i uzet novu, ne?
U svakom slučaju očekujem najmanje 2 odustajanja (predaje mjesta) do 20.e lige tako da prvih 5 ide gore, zadnjih 3 dole - ostaju ekipe od 6. do 9. mjesta.
No odustanje li ih 6, onda svi igrate 19.
treba sačekat slijedeću sezonu...ima jako puno vremena do tad. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: pet lip 03, 2011 11:15 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | za sad ozbiljno kruže priče da će se par ekipa raspast, odustat ili prodat poziciju nekima koji su u slabijim ligama.
|
zar se to radi u SOKAZU  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lip 03, 2011 11:37 am Naslov
|
|
to se tako kaže
sad ima li neke love iza toga...tko zna, a nije ni da me zanima.
Al mislim da je uobičajena praksa da neka ekipa iz recimo 22.e lige cijela (a ne jedan igrač) pređe u recimo 17.u jer se tamo skroz raspala neka ekipa i neće više igrati... pa onda za sezonu promjene joj ime iz recimo Hrvatska u Gruzija i svi sretni  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub lip 04, 2011 2:31 pm Naslov
|
|
Prošlog tjedna je Fuzija (prvak 17. lige) ugostila Intercapital u prijateljskoj tekmi , bilo je super, dečki su pravi sportaši i korektni i dobri borci .
Tekma je bila odlična, a da dečkima ne dajemo prednost (kud ćeš više od domaćeg terena) koristili smo poznati Intercapitalski doping , srećom nismo pretjerivali pa nismo bili , da ne osramotimo ni sebe ni nasu ligu , ne znam za druge, ali kada sam ja onda me svi pa mi je kasnije i .
Tekma je bila odlična, a Daniel Nevidal je opet bio , čojvek je zaista kao kaznena ekspedicija... , iako je protiv njega lijepo igrati, ipak su svi meč završili ... Daniel je majstor!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub lip 04, 2011 9:57 pm Naslov
|
|
svaka cast svima vama na natucenih 40 strana postova....
rekord svih rekorda  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|