| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kile
|
Postano: ned lip 05, 2011 9:48 pm Naslov
: Humanitarka:D!!! |
|
|
Dragi sokazovci i svi prijatelji stolnog tenisa kao takvog...evo vrlo nedavno sam u Zatonu pored Šibenika pronašao mali stolnoteniski klub naravno pod imenom "STK Zaton".... i eto kao i mnogo toga tu kod nas.... funkcionira kako tako vec nekih osam godina samo zahvaljujuci entuzijazmu pojedinaca koji su ga osnovali i vode dan danas i naravno pomagaca kao sta sam na moje veselje i ja ovog trena....i eto probat cu pomoci i tako da zamolim Vas stolnoteniske zaljubljenike da pomognete da se oprema kluba malo obnovi...petnaestak klinaca sta malih sta malo vecih igra s reketima na kojima su gume poprilicno strgane a stare su po pet+ godina... i tako to...mislim da bi ih jako veselilo da dobiju darove tog tipa:D....dakle ako se osjecate humanitarno danas...sutra...kad god...a eto jos uz to i imate neku polovnu gumu koja vam ne treba...mozda drvo ili sta ja znam... loptice...svaka pomoc je dobrodosla...
ako se odlucite pomoci i poslat nesto...mozete na slijedecu adresu:
Ante Stošić
Velebitska 8
22 000 Šibenik
Unaprijed hvala, i nek vam lopte sta vise prelaze mrezicu a pogađaju stol:DD _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned lip 05, 2011 10:59 pm Naslov
: |
|
|
nisam ni sumnjao da ces nac nesto tamo dole.
stavim koju gumu sa strane ako bude sta viska.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned lip 05, 2011 11:01 pm Naslov
|
|
| Kile (napisa): |
Unaprijed hvala, i nek vam lopte sta vise prelaze mrezicu a pogađaju stol:DD |
..i da ne bude vanjska
Jel imaš kakve talentirane lovćiće? Da ih navučemo na travu
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: pon lip 06, 2011 7:19 am Naslov
|
|
tnx brzi ste:D....:DDD....@ib ima jedna klinka koju bi sigurno trebalo prestrojit na lov...tako da moze i travica:DDD...
btw izra gleda san onaj mec s Oriskovicem...koje čokljanje....vrhunsko...nisam uopce skuzio ko je dobio:DDD _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon lip 06, 2011 9:56 am Naslov
|
|
brankec je igrao malo babski (uglavnom se samo branio), a ja sam negdje pri polovici petog seta zaboravio kako se stavlja loptica na stol, tako da obojica imamo kritike na taj mec.
on je dobio, eto mislis da ti je frend a ne zeli ti pustiti ni jednu pisljivu partiju za medalju u bugarskoj.
sad cekamo da ti objavis snimku kako se izivljavas na klincima.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|