SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

pricanje za vrijeme poena
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: čet lip 16, 2011 12:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
pa zasto prolaziti svu tu muku i osloniti se na suca ako moze biti:

muku!? Confused
meni se čini da je takvima ukrast poen zvonka radost! Potrćkanko

pogotovo kad to pravilo ni ne postoji KAKO IDE TRAŽENJE ŠEFE? Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: čet lip 16, 2011 12:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa ti si mi naso pravilo, lijepo pise da ne smijes ometati protivnika, a izderavanje dok poen jos nije gotov vrlo lako spada u tu kategoriju. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet lip 16, 2011 12:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

unfairly ometati protivnika. to je objektivna kategorija, a ne da ovaj nakon poena dođe reć "e znaš, ipak me je omelo i bilo unfair". nažalost (njegovu), ako laže koza, ne laže snimka.

ako je itko potresen, to je naš zeleni heroj (a ne zločinac) koji više nije mogao doć sebi kako u fiksu tog, tako i u fiksu zadnjeg seta Crying Tuzni

čak se i hendlanje CRNOG PREVARANTA spominje kako sam u uvodnom izlaganju napomenuo Kava

3.05.02.08
The referee shall have power to disqualify a player from a match, an event or a competition for seriously unfair or offensive behaviour, whether reported by the umpire or not; as he does so he shall hold up a red card.

[Vrh]
Izra

PostPostano: čet lip 16, 2011 12:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

2 od 2 nasumicno odabrana forumasa (izra i idetelj) se slazu da je zeleni glumac, prevarant, smazan, ne zna se ni oprati i laze.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet lip 16, 2011 12:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ZMAZAN SI, PRLJAV, SMRDIŠ, NEŠKOLOVAN I LAŽEŠ!!!1 2 up

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
zmilko

PostPostano: čet lip 16, 2011 6:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

.05.02.08
The referee shall have power to disqualify a player from a match, an event or a competition for seriously unfair or offensive behaviour, whether reported by the umpire or not; as he does so he shall hold up a red card.
ib to ti slijedi ako je sudac ok
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rogi

PostPostano: čet lip 16, 2011 7:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Istina dečki, slažem se sa svime!! Thumbs up Zubo
Iceman

PostPostano: čet lip 16, 2011 6:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hebate, al se nadiskutiraste
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Lio

PostPostano: čet lip 16, 2011 11:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
nadiskutiraste

Slomi mi jezik covjece...ko ovo izgovori isprve ...e svaka mu cast

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bigdedi

PostPostano: pet lip 17, 2011 8:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
2 od 2 nasumicno odabrana forumasa (izra i idetelj) se slazu da je zeleni glumac, prevarant, smazan, ne zna se ni oprati i laze.
+1 Thumbs up

ib (napisa):
i i dalje mislim da je pizdunski bilo žalit se, jer ovo nema veze sa vikanjem tijekom "normalnog" poena.
ne vidim zasto bi tok poena zbog svoje neuobicajenosti trebao mijenjati pravila.... u pravilu thuram ne zabija golove za francusku, pa su mu ipak priznali, to je trebao sudac ponoviti jer ladić nije bio spreman.... di je on mogao znati da thuram moze zabit gol... lijepo vratiš loptu thuramu pa mora opet pucat...

ib (napisa):
Sve ostalo je Lud osim ako nisu u sedmom setu finala svjetskog prvenstva ili olimpijade, a reklo bi se da nisu.
ovo mi dodje na isto ko i argumentiranje vikanja jer poen nije "uobicajen".. dakle nesmijes biti napaljen u mecu u 1. setu druge partije drugog kola dvadesete lige sokaza?? ali da su u finalu olimpijade sve bi im dozvolili
ib
Site Admin

PostPostano: pet lip 17, 2011 9:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislio sam da svatko može preć preko svoje unfair strane, osim ako nije takav krucijalan iskarikiran moment za karijeru, život, svijet i svemir.
isto kao što ćeš zvat svoj prst po novim pravilima i dat poen protivniku, osim možda na 9:9 u petom setu Hihihi
i odgodit meč prvog kola, ali ne i zadnjeg, ako protivnici ne mogu doć, a vama trebaju tri boda Thumbs down

bigdedi (napisa):
u pravilu thuram ne zabija golove za francusku, pa su mu ipak priznali, to je trebao sudac ponoviti jer ladić nije bio spreman.... di je on mogao znati da thuram moze zabit gol... lijepo vratiš loptu thuramu pa mora opet pucat...

btw. jesmo našli u pravilima di piše da ne smiješ vikat? nešto osim ovoga gdje jasno piše unfairly?
i tko od vas ZAISTA misli da je ovo bilo unfairly, namjerno da bi smelo crnoga, a ima oči i uspio je odvrtit do usporene snimke? ROFL

ako je ovo jedino spominjanje vikanja u pravilima, sudac je trebao presudit da nije bilo unfairly i reć crnome . ako nije, dajte nešto bolje od ovoga Beljenje

i na kraju, tko bi od vas postupio isto kao crni i išao tražit poen?? Ceka
i ako netko bi, aj molim vas recite mi jel i u SOKAZu uzimate poen ako protivnik naleti na zicer i pomakne stol? Kokice

nije li POANTA FER PLEJA postupiti kontra pravilima u nekim situacijama?
odgoditi meč kada po pravilniku možeš dobiti 10:0 ili dvojicu igrača; priznati prasicu kada pravila (ćoravi sudac - jedina legitimna osoba) poen daju tebi; pustit čovjeka na vece prije meča i ne štopat mu pet minuta ROFL; ne tražit ovakav poen?

sve i da nađete pravilo, možemo li se bar složiti da crni nema veze s fer plejem? Pojma nemam ako vjerujete da mu nije smetalo vikanje nego jednostavno zicer nakon prasice... ne ulazeći sad jel zeleni božja dušica ili glumatalo.

OT: a ti si mogo i reć za turnir a ne da se brukamo s lažnom najavom Sibom po guzi
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pet lip 17, 2011 3:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

i na kraju, tko bi od vas postupio isto kao crni i išao tražit poen?? Ceka
i ako netko bi, aj molim vas recite mi jel i u SOKAZu uzimate poen ako protivnik naleti na zicer i pomakne stol?

ja, i opet ja.....

ti si skroz pošemerio pojam fairplay-a... fairplay nije iskrivljavanje i zaobilaženje pravila >> to se zove varanje.... fairplay je da ti kad zabiješ zicer i pomakneš stol, fino PRIZNAŠ da si to napravio (u slučaju da to sudac nije vidio).... isto ti je (donedavno) ko i da odigras prstom i neces priznat... izvoli ne biti retard i pogodi lopticu reketom, BEZ da pomakneš stol, BEZ da se izderavaš dok poen traje...

ti stalno objasnjavas da "fair" treba biti igrac s druge strane stola, i sve to trpjeti, a uopce nije rijec o njemu
ib
Site Admin

PostPostano: pet lip 17, 2011 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
ti stalno objasnjavas da "fair" treba biti igrac s druge strane stola, i sve to trpjeti

ROFL Crying ROFL kontam da je duševna bol zbog zicera ROFL više nego utuživa KA-CHING! Thumbs up

ma nikakvo iskrivljavanje ni zaobilaženje. naravno da u fer pleju trebaju sudjelovat obojica i da je i o jednom i o drugom riječ. i nisi još naveo pravilo koje je zeleni prekršio. i ja nikad ne bi postupio kao crni i o ovom što je izveo mislim sve najgore u smislu fer pleja Rigo

i to je to! Mah mah

P.S. nisi odgovorio jel tražiš poen ako ovaj pomakne stol dok ti zabija zicer, a poslije ne padne ničice pred tobom moleći za oprost.

meni je to njegovo micanje stola (sa strane morala i "krivnje") toliko beznačajno, da moj fer plej neće ovisiti o njegovom priznanju i ponašanju poslije poena.
isto tako, ovaj ovdje ČO! je toliko nehotičan i ne-unfair (i ako imam mozak i srce ne vidim kako drugačije ga mogu shvatit, osim ako se ne grebem za rezultat na kraju seta), da bi mi ponašanje zelenog isto bilo sporedno da sam crni.
ako tvoj postupak ovisi o drugome - gledaš ga pa ga ideš kažnjavat ako se ne pokunji, samo daj! Mig
nego, jel bi uzeo zelenom poen da se odma ispričao za ČO ("sori")?
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet lip 17, 2011 9:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nije mi vrag dao mira, pa sam pitao ekipu po stranim forumima sto misle o tome. Very Happy

evo par komentara od onih koji su u pravu:

Citat:
A lot of people say sorry after the ball hits the net, but most of the time I win those points. And If I don't win the point, I better get the point or a let because they are trying to distract me. Just don't talk until the ball is on the ground. Also what is the rule about talking to your opponent between points?

Citat:
Choing is not just making a noise or a grunt, it is a deliberate celebration of an ended point. It carries meaning that has to be processed mentally by the opposition which can lead to physical consequences as well. In this case the point was not over, so the question is whether or not you can celebrate a point before it ends.

In my opinion the guy who cho'd did so prematurely and it is impossible to determine the impact that had upon the guy in black. Only he know's what is in his head and how it effected him. In this case the judge ruled for him but could of ruled against him. Either way he has a legitimate argument and I don't see it as wrong of him to make it.

Citat:
Obvious talking during the point (distracting opponent). Giving the point to the guy in black is right call. I have done the same (Premature Cho) in a non-referee, tournament match and gave the point to my opponent without hesitation-indeed I caught the ball and said, "your point."

i od onih koji nisu u pravu: Zubo

Citat:
I don't think he should be penalized. He didn't cho when his opponent was about to hit the ball. He didn't cho for no reason: he thought he won the point when the ball hit the net and flew high up in the air.

Citat:
His cho was well before his opponent had to play the ball, so I don't see how it interfered with his opponent in any way. There is no specific rule against making noise. You simply are not allowed to distract your opponent. I don't see how that cho could be considered a distraction in this situation.

Citat:
Worst decision I've ever seen. There is no way the guy in black can be distracted by this. And if he actually was distracted, then why continue to play the rest of the point? He should have stopped playing there and then and said he was distrubed.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet lip 17, 2011 10:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jasno se vidi koji tim je pobijednićki i što bi ućinio Isus! Cheer

Od ovog drugog tima, izdvajam lika koji krade poene ako ti pobjegne pa mu kažeš sori u toku poena Ruga se lika koji je u principu da se ČO-anje kao namjerno i prkosno općenito zabrani Ruga se i samodopadnog lika koji se hvali svojom ferplejštinom Ruga se Volio bi vidjet njegov premature-ćo i jel baš bio ovakav ili mu je pobjeglo za vrijeme malo konvencionalnijeg poena. Teško da ćemo saznat jer on se ovdje došao izreklamirat Ruga se Bis

S druge strane pucam od ponosa na ove svoje pulene, iznijeli su sve kvalitetne argumente koje sam ranije spomenuo.
Grouphug
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet lip 17, 2011 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo procitao 137 strana pravila ittfa i nigdje se ne spominje zabrana govorenja u poenu.
samo ono što je ib naveo - nesmiješ vrijeđat ni igrača ni suca ni publiku :nezna:
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub lip 18, 2011 6:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

neznam od kud mi je to u glavi ali kada tijekom igranja viknem prekidam i kažem
pričao sam i to je tvoj poen.
ali moj suigrač antispin uvijek kaže nema veze ,ne smeta mi.
ima veze jer za vrijeme igre nesmiješ pričati.
možda to ne postoji u pravilima ali sam učen nekad davno da se ne smije pričati. neki razlog ipak postoji.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub lip 18, 2011 6:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

slično je i sa podignutom rukom ,što je znak da nisi spreman za nastavak igre.
mislim da nigdje u pravilima to ne piše ali se zna.
[Vrh]
Dren

PostPostano: sub lip 18, 2011 12:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

naravno da ima:

2.09.01.02 if the service is delivered when the receiving player or pair is not ready, provided that neither the receiver nor his partner attempts to strike the ball;

podignuta ruka, okrenut leđima, nemaš reket u ruci, radiš nešto da nebi došlo do obstrukcije poena (brišeš reket od znoja ili prljavštine, vežeš vezice, brišeš ruku ili stol od znoja itd..) to su sve znakovi koji kažu da nisi spreman, ne sam ruka dignuta u zrak.
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub lip 18, 2011 12:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

gornje pravilo vrijedi samo ako primas servu. ne smijes zaustavljati igru usred poena. zato mi onaj argument "zasto crni nije zaustavio poen ako mu je nesto smetalo" ne vrijedi. Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.