NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Ždrijeb turnira

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Kada treba raditi ždrijeb turnira?
na dan turnira
50%
 50%  [ 7 ]
nekoliko dana prije turnira
50%
 50%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 14

Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: uto ruj 26, 2006 10:36 pm    Naslov : Ždrijeb turnira Citirajte i odgovorite

Koja je vaša opcija?

1. Ždrijeb na dan turnira

prednost: nema otkaza, ždrijebaju se oni koji su u dvorani
mana: zbog malo stolova čeka se do nekoliko sati na nastup uz 150 igrača

2. Ždrijeb nekoliko dana prije turnira

prednost: svatko zna kad igra i kada treba doći, (?)
mana: opasnost od nedolaska razočaranih grupom, kašnjenje igrača na njihov termin, (?)

ostale prednosti i mane slobodno prokomentirajte Moli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Moover

PostPostano: uto ruj 26, 2006 11:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na dan turnira.... Thumbs up

Sokaz je, nažalost, prepun bahatih, neozbiljnih i neodgovornih osoba zbog kojih bi ova druga solucija (ždrijeb nekoliko dana ranije) propala prije nego bi se i pokrenula... vjerujte mi... ma, znate i sami...

Dešavalo se da ljudi ne dođu drugi dan na osminu finala ili četvrtfinale... a da ne govorim o prvom danu...

Ali, može se napraviti i nekakva mješavina. Da se rasporedi kad koja grupa igra znaju ranije... pa kad te izvuku i postave u određenu grupu, pogledaš i vidiš "aha, moja grupa igra od 13h, sad je 10, znači mogu ići spavat/piti".... naravno, sve to bude okvirno, plus-minus pola sata jer se ne zna koliko će se grupa/igrača prijaviti...
Veks

PostPostano: sri ruj 27, 2006 9:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za organizatora bi bilo puno lakše da se ždrijeb obavlja barem dan ranije. Dobije se na komociji i nema onog užurbanog ispisivanja grupa u "cajtnotu" zbog čega svi čekaju (te pazi na nosioce, podnosioce i sl).
Prijave ranije podrazumijevanju i plaćanje prijavnine istovremeno. Prijava bez prijavnine nije prijava. Tko plati prijavninu ranije uglavnom će doći igrati.
A razočaranost grupom mi je neshvatljiva. Ako dobiš laku grupu bolje je za rezultat, a ako dobiš jaku, trebaš bit zadovoljan što imaš prilike igrat s boljim od sebe i poraz prihvatit na ovaj ili "onaj" način.
Ako organiziraš prehranu sudionika, opet ti je bolje da znaš tko ti dolazi.
I sami sudionici/igrači na taj način profitiraju, jer ako organizator ima lakši posao oko organizacije, sve će bolje ispasti i igrači će biti zadovoljniji.
Evo to je moje skromno mišljenje. Makar smo i mi napravili izvlačenje na dan turnira, jer tako uglavnom svi rade i nismo željeli riskirati za prvi puta, ali dogodine ćemo razmisliti, te razmotriti i ostala vaša razmišljanja.

Ib, odlična tema. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zacko

PostPostano: sri ruj 27, 2006 10:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad bi ljudi bili odgovorni druga opcija bi bila puno bolja za sve. Ali..
Tak da sam ja za drugu opciju bez obzira na puno onih koji neće doć zbog razočaranja. Pravi sportaši će doć i odigrat lijepi turnir.
Ono čekanje prošle godine je bilo stvarno strašno tak da mislim da gore od toga ne može.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sri ruj 27, 2006 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Kad bi ljudi bili odgovorni druga opcija bi bila puno bolja za sve. Ali..
Tak da sam ja za drugu opciju bez obzira na puno onih koji neće doć zbog razočaranja. Pravi sportaši će doć i odigrat lijepi turnir.
Ono čekanje prošle godine je bilo stvarno strašno tak da mislim da gore od toga ne može.

/signed, po drugi put, hehe Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ni seta

PostPostano: sri ruj 27, 2006 3:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na dan turnira Thumbs up
[Vrh]
Slick

PostPostano: sri ruj 27, 2006 6:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):

U potpunosti se slažem s kolegom, ono lani je bilo katastrofa.
Samo dobra volja i čelični živci su me zadržali u onom kaosu.
Obavezno nek se napravi raspored/ždrijeb par dana ranije i nek se među ostalim stavi i na net.
Tako komotno znaš kad i s kim igraš, pa su moguće i "dodatne" pripreme Wink
[Vrh]
ni seta

PostPostano: čet ruj 28, 2006 11:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dodo (napisa):

Obavezno nek se napravi raspored/ždrijeb par dana ranije i nek se među ostalim stavi i na net.

eh da net...to je dobra ideja
[Vrh]
King

PostPostano: čet ruj 28, 2006 12:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Definitivno bi bilo puno lakše/bolje kad bi dan prije turnira znali kada i s kim igramo. No s druge strane, postavljanje uvjeta da se prijavnine moraju uplatiti u trenutku prijave, stvar se dodatno komplicira jer hrpi ljude neće biti od ruke to izvesti, te će zbog toga možda i odustati (što nikom nije u interesu) ili će što je vjerojatnije, pojaviti se na dan turnira i dići galamu jer bi i oni igrali.

Uglavnom, kako god bilo biti će nezadovoljnih... najveće bi olakšanje bilo kad bi se igralo u cijeloj dvorani, a ne u polovici, te kad bi nakon izvlačenja odmah upisali okvirno vrijeme odigravanja za pojedine grupe.
[Vrh]
Slick

PostPostano: čet ruj 28, 2006 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

King (napisa):
najveće bi olakšanje bilo kad bi se igralo u cijeloj dvorani, a ne u polovici, te kad bi nakon izvlačenja odmah upisali okvirno vrijeme odigravanja za pojedine grupe.

Možda nisi dobro pročitao ili si možda zaboravio da se od ove godine prvenstvo
SOKAZa igra u dvorani OŠ Kreativan razvoj, a ne u dvorani Doma sportova Beljenje
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet ruj 28, 2006 1:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

King (napisa):
te kad bi nakon izvlačenja odmah upisali okvirno vrijeme odigravanja za pojedine grupe.

Ako se dobro sjećam, lani se znalo okvirno vrijeme, pa su ljudi svejedno kukali jer im nije bila utjeha što igraju za 2 sata.

Nije baš velika razlika ne znati kad ćeš igrati, i znati da igraš za dva sata. Teško da ćeš ih pametno uspjeti iskoristiti, osim čameći u bircu ili u dvorani. I grintajući s istomišljenicima kojih za takve stvari nikad ne nedostaje Cursing Cursing

Teoretski je to dobro rješenje, ali mislim da se u praksi i ne dobije puno (na zahvalnosti i blagonaklonosti igrača).
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.