| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Izra
|
Postano: čet kol 18, 2011 10:18 pm Naslov
: kombinacija (by pionirček) |
|
|
mod fail... u seljenju i sredjivanju teme uspio sam ju izbrisati.
pionircek se raspitivao o kombinaciji timo boll spirit i stiga calibra lt, iskustva i misljenja.
odgovorio sam da je to dobra kombinacija samo za utrenirane napadace (cca 1. sokaz liga) brze na nogama koji igraju od stola.
njegov odgovor bio da s tim trenutno igra, malo kod pimpla leti ali drugo mu je dobro, bekend spin ima samo povremeno, ali mu je bolji od ekipe otprilike do trece lige. forhend ima samo na kratku, a od stola i na baloncek. guma mu odgovara, kad zatvori reket lopta ide tamo gdje zeli, svidja mu se sto s calibrom ne treba jako vuc a ima rotacije.
evo rekreiranje teme iz sjecanja gotovo, pionircek dodaj sto fali.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: pet kol 19, 2011 7:38 am Naslov
: kombinacija |
|
|
| u globalu je to to ali nisu to baš balončeki ima tu i opasnih udaraca iz forhenda ha ha samo kad dođe do protivničkog bloka treba biti na loptici za sljedeći spin zato i pojačani trening |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet kol 19, 2011 10:04 am Naslov
: |
|
|
eh, mogao si napravit reply na post od izre
nego, dugo sam razmišljao baš o kombinaciji koju igraš, jer mi se činilo da bi pasalo mojoj igri. Na žalost bila mi preskupa pa se odlučio za drugu (koja me na kraju došla isto novaca, pa mi je sad malo i žao )
Tako da nemam baš praktičnog iskustva s tim
Al me zanima, jer planiram ić na calibru kad potrošim ove sad.
Jesu gume max? ja bi rađe 2.0...inače po onome što sam čitao gume su zakon, jer iako su brze, dosta su linearne pa ne bi trebale predstavljat ozbiljniji problem na pimplu, pa vjerojatno ti treba još malo treninga i privikavanja.
Isto mi se čini da bi kombinacija blok na bekendu, kontra spin na forhendu bila jako zabavna s tom kombinacijom, jesi probao?
p.s. s obzirom da si negdje u rangu igre oko 4-5. lige (po izrinom postu) ja sam turbo amater za tebe, tako da ovo više shvati kao interes nego kao savjetovanje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet kol 19, 2011 10:35 am Naslov
|
|
nazalost, prebacivanje pojedinacnih postova iz jedne teme u drugu nije ukljuceno u moje moderatorske ovlasti, morat ce admin upetljati svoje prste. ali da, pionirček, ubuduce stisni "post reply" a ne "new topic" kad odgovaras u jednoj temi.
dren ja ti sad imam crnu calibru 2,0 na reketu i planiram ju negdje utopit kroz iducih tjedan-dva, cim nadjem zamjenu. kupio u sedmom mjesecu, odradio ni 10 treninga s njom.
nisam obozavatelj te filozofije "guma je krasna, jer ti samo lagano povuces a loptica letiiiii"... jer to znaci da ce guma raditi umjesto tebe, sto znaci da ce ti pokret uvijek ostati limitiran.
calibra 2,0 je malo prebrza za moj ukus, ali ako si bas zapeo mogu ti posuditi ili prodati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet kol 19, 2011 2:32 pm Naslov
|
|
opsa ako je tebi prebrza, ne vjerujem da ću ja bit najsretniji s njom
na žalost, nemam je na šta stavit, dva sporija reketa su mi na posudbi a ovaj s kojim igram nebih mjenjao, još.
Ali ovih dana se vjerojatno opet počnemo skupljat, a bućimon i ti bi mogli navratit da nas naučite par fora pa bi mogao i isprobat gumu na tvom reketu? štakažeš štakažeš?
p.s. sory pionirček na offtopičarenju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: pet kol 19, 2011 7:41 pm Naslov
|
|
Kako često vidim na forumu interes za kombinacije drva i guma , praksa je ipak najvažnija , imam ideju o izradi popisa igrača i njihovih reketa i pripadajućih guma . Ovo se odnosi samo na igrače u Tumarinoj jazbini a sve bi to trebao lijepo objediniti i objaviti Naš Bućo . Mislim da bi to interesiralo i širu javnost , a možda nekome ukaže i na ispravan put nabave reketa i guma . Npr :
Ekipa wd tekstil - 16 liga
Kivač Željko - reket Yasak extra 3D - penholder , forhend - Sriver EL , max , bekend -----
Miler Vjekoslav , .................. itd .
Šta kažeš Bućo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet kol 19, 2011 7:59 pm Naslov
|
|
podrzavam!
buduci da se to za mnoge dosta cesto mijenja, najbolje da igrac kaze s kojom kobinacijom je najvise igrao u protekloj sezoni.
| Dren (napisa): | opsa ako je tebi prebrza, ne vjerujem da ću ja bit najsretniji s njom  |
pa objektivno mislim da ti je sigurno prebrza, ali puno ljudi je uvjereno da im najbolje ide upravo s raketama od guma. oni su sretni s tim pa ih nema smisla razuvjeravati. na kraju je stvarno moguce da im s tim ide najbolje jer prilagode igru gumi, al kakav to utjecaj ima na napredak je drugi par rukava...
| Dren (napisa): | Ali ovih dana se vjerojatno opet počnemo skupljat, a bućimon i ti bi mogli navratit da nas naučite par fora pa bi mogao i isprobat gumu na tvom reketu? štakažeš štakažeš?
|
ja sam uvijek za trening, ali ne znam koliko cu imati vremena za stolni tenis ovih dana. javi kad krenete pa cemo se dogovoriti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: pet kol 19, 2011 8:59 pm Naslov
|
|
| evo odradio danas trening sa ipšom a reket sve bolji s tim da je danas došao natuniran i svježe naljepljen bio i dražetić i zbilja mogu reći da je sve ok samo treba trenirati dosta je brži nego prije par dana ali serva hvatljivost i pogotovo čisti bekhend je bollji nego na tenergyu 05 koji sam prije imao.osim toga niski je prelaz loptice preko mrežice pa možda probam i sa lt spinom isto calibra tek toliko daprobam prije sezone. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet kol 19, 2011 11:47 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | puno ljudi je uvjereno da im najbolje ide upravo s raketama od guma. oni su sretni s tim pa ih nema smisla razuvjeravati. |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub kol 20, 2011 12:05 am Naslov
|
|
evo recimo ovaj gore lovi s tenergyem. sta sve nece ljudima past na pamet.
jos bi mu nesto rekao da me ne dobije s tim.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub kol 20, 2011 12:10 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub kol 20, 2011 9:43 am Naslov
|
|
inače, ova japančeva ideja uglavnom jednostavno živi na forumima vani tako da u potpis ljudi stave svoj setting (a i lako se updejta)
podržavam ideju i iako nisam tumaraš (al znam navratit) evo prvi ću počet. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: sub kol 20, 2011 7:49 pm Naslov
|
|
| vidim već su poćela lagana kuhanja ali ja nisam baš početnik to što je guma brza ne znači automatski da nekome ne odg.možda se nemože iz nje izvući sve što bi trebalo s obzirom na karakteristike ali u svakom slučaju veća je dobit nego gubitak .prošlu sezonu sam igrao sa boostom tc na bek i ten 05 na for ali ove gume su jednostavno bolje u svim segmentima.po načinu igre čisti sam napadač ali blok u bek koji se dobije ovim gumama pa čak i na for je dosta brži i nezg za protivnika . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub kol 20, 2011 7:53 pm Naslov
|
|
| to je istina, blok i kontra su joj jace strane. |