|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
David_Brent
|
Postano: pon ruj 05, 2011 6:24 pm Naslov
: Prijava - što nova ekipa mora znati? |
|
|
Ispričavam se unaprijed ako ovo ima negdje već opisano detaljno, ali ne vidim nigdje na jednom mjestu sve kaj me zanima pa počinjem ovu temu. Nadam se da mi može neko objasnit.
Ja i par frendova bi se htjeli prijavit, ali ne znamo niš o natjecanju. Zanima me kakav je sustav natjecanja. Da li možemo birati dvoranu koja nam je najbliže pa da stalno igramo u njoj? Kad se odigravaju mečevi? Što ako netko ne može doć na dan kad mu je meč? Da li postoje neki uvjeti članstva ili se može bilo tko s bilo kakvim nivoom igre učlaniti? (svi smo amateri, netko malo bolji, netko malo lošiji)
Kaj moramo kod prijave napraviti osim platit 50 kn po osobi?
I sve ostalo kaj sam zaboravio pitat, a važno je da znamo - recite.
fala unaprijed |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ruj 05, 2011 6:59 pm Naslov
: |
|
|
Pa jesi skužio top temu baš na ovom podforumu? Baci pogled:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=46
Natjecanje je ekipno, 3 protiv 3, igra se radnim danom popodne i predvečer (između pet i pola osam početak, pa dokle vas život odvede).
Plaća se 250 kuna po ekipi (do četiri člana, za svakog idućeg +50), termine dogovara ekipa s ekipom. Domaćini nude dva termina, gosti moraju prihvatiti jedan. Smije se igrati s dvojicom ako ostali ne mogu, ali tada krećeš s tri poraza u startu.
Dvoranu si morate riješiti sami ako ne mislite gostovati sve tekme. Dobro mjesto za pogledati je ovdje, odmah Prečko je dobar izbor za pokušati, sad kada je proradilo.
I tak.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
David_Brent
|
Postano: pon ruj 05, 2011 7:13 pm Naslov
|
|
| A kak to ide s dvoranama? Svaki put treba plaćat dvoranu po satu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ruj 05, 2011 7:16 pm Naslov
|
|
Kako se uspiješ dogovorit. Praksa je da zbog gužve svi uzmu na početku prvenstva neki fiksni aranžman za neke fiksne pare.
Npr. dva popodneva tjedno od tolko do tolko sati, tim i tim danom za tolko i tolko (stotina) kuna. Pa jednom igraš, drugi put treniraš, a tjedan iza kad si gost samo treniraš.
Međutim, veći dio ekipa igra u "svojim" manjim dvoranicama ili sami, ili njih nekoliko dijeli prostor. Ljudi se snalaze na svakakve načine.
Ako nemate ništa svoje, postoji i opcija da gostujete svaku utakmicu (jedino je vama problem ako nemate gdje trenirati), naravno ako protivnici imaju svoje dvorane i termine. Ako nemaju, morat ćeš pronać neko mjesto za odigrat, a to vjerojatno nije najsretnije rješenje - ako ništa, nepouzdano je. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|