|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mcs
|
Postano: uto ruj 06, 2011 2:30 pm Naslov
: Ogulin, 11.9.2011 |
|
|
Pozdrav,
evo informativno me interesira kakav se to turnir za vikend igra u Ogulinu, kakva je klopa, jel bio netko vec ranije na turniru, iskustva...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pimpler
|
Postano: uto ruj 06, 2011 6:01 pm Naslov
: |
|
|
Pozdrav,
novo sam registrirani pa evo mog prvog posta
Ja sam vec zadnje dvije godine tamo i sviđa mi se. Dolazim i ove jer je ekipa prosle godine stvarno bila ok. Zvao sam jucer onaj kontakt telefon i rekli su mi da dolaze decki iz slovenije koji su tamo svake godine, ekipa iz opatije,zagreba,d.rese pa cak i varazdina i domaci decki. Po prvim informacijama trebalo bi biti negdje oko 50-ak igraca. Prosle godine su finale igrali Vlado Žagar i Mirko Rajčević, 3. je bio Komerlin Tomislav.
šta se hrane tice..koliko me pamet sluzi bila je kotlovina i naresci..i alkohola tko želi..uglavnom bilo je za sve dosta, a to je najbitnije..
nakon turnira malo u šetnjicu gradom...rekli su lijep vikend pa treba iskoristit..iskreno meni se vrlo dopada gradić..prekrasan park i frankopanska kula, đulin ponor te pogled na klek..ako želite spojit turnir sa razgledavanjem izvrsna prilika za sve ..nadam se da se vidimo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mcs
|
Postano: pet ruj 09, 2011 8:46 am Naslov
: |
|
|
Pozdrav pimpler, hvala na informacijama.
Evo dolazimo kolega i ja iz kluba (Barić, Horvat), tak da se tamo vidimo. Nadam se da ce doci svi ovi koji si nabrojio pa da bude ok turnir a i klopa normalno....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|