| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri ruj 14, 2011 10:53 pm Naslov
: |
|
|
Dinamo Zagreb-Real Madrid 0:1
Pa moram priznat da je bilo skroz ok al me opet Rukarina iznenedil!!!
A? _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet ruj 15, 2011 9:47 am Naslov
|
|
Ma dobar je Rukavina,još 5-6 ovakvih zicera ko ova zadnja 4 što je imao, i onda bu ga zabil. Valjda!
Inače buraz, je rezultat,al ne za Premiumku nego za Ligu Prvaka!
Uostalom,buju moderatori modelirali,ovak i onak su malo uspavani  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ruj 15, 2011 9:55 am Naslov
|
|
| Brod jr. (napisa): | Dinamo Zagreb-Real Madrid 0:1
A? |
Dobro kažeš: "Rukarina" je "iznenadil".
Da je "karom" puknul možda bi i zabio, al nogom nikako!
Možda da si našarafi teleću (mislim, nogu!) ...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ruj 15, 2011 11:15 am Naslov
|
|
Da zabija ovakve "zicere", igrao bi u Manchesteru, a ne u Dinamu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: čet ruj 15, 2011 1:06 pm Naslov
|
|
Več se priča da bu ga kupila barcelona  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ruj 15, 2011 1:08 pm Naslov
|
|
| Bojan (napisa): | Da zabija ovakve "zicere", igrao bi u Manchesteru, a ne u Dinamu  |
Dobro ajde, i to što kažeš..
Ali barem da jedan zabije...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: čet ruj 15, 2011 1:18 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | Brod jr. (napisa): | Dinamo Zagreb-Real Madrid 0:1
A? |
služi njega noga...glava ga je 'ujebala'... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ruj 15, 2011 4:24 pm Naslov
|
|
| zalive (napisa): | | Burke (napisa): | | Brod jr. (napisa): | Dinamo Zagreb-Real Madrid 0:1
A? |
služi njega noga...glava ga je 'ujebala'... |
Onda glavu novu našarafit...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Hvatljivi
|
Postano: čet ruj 15, 2011 4:54 pm Naslov
|
|
Pustite Rukija svi mi dobro znamo da se zicer skroz lako fula, al kak me Samir iznerviral.
J....e on je valjda mislil da igra protiv Cibalije. Onak d...t po lopti nemreš ni u kvartu na dva mala.
A i Jurčić se zasral, ima igrača više 17 minuta, gubi, a napadača stavlja tri minute pred kraj. Kaj je htel dobit na vremenu ???!!!!
Murinjo vodi i zatvara utakmicu, a Jura zadovoljan s rezultatom.
Ruki je za mene igračina, ima skok, kontrolu lopte i nađe se uvijek u prilici.
Ostatak napadača u ekipi more mu čistit kopačke.
Kaj su sve fulali CR, Ezil i Benzema, Ruki je za njih beba. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ruj 15, 2011 10:11 pm Naslov
|
|
| Hvatljivi (napisa): | Pustite Rukija svi mi dobro znamo da se zicer skroz lako fula, al kak me Samir iznerviral.
J....e on je valjda mislil da igra protiv Cibalije. Onak d...t po lopti nemreš ni u kvartu na dva mala.
A i Jurčić se zasral, ima igrača više 17 minuta, gubi, a napadača stavlja tri minute pred kraj. Kaj je htel dobit na vremenu ???!!!!
Murinjo vodi i zatvara utakmicu, a Jura zadovoljan s rezultatom.
Ruki je za mene igračina, ima skok, kontrolu lopte i nađe se uvijek u prilici.
Ostatak napadača u ekipi more mu čistit kopačke.
Kaj su sve fulali CR, Ezil i Benzema, Ruki je za njih beba. |
Je, ali fulati 4 od 4 zicera (na zadnje 2 tekme) i to baš kad je bitno i to bez većih zasluga protivničkih golmana je pomalo simptomatično.
Za Samira stoji sve navedeno...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Hvatljivi
|
Postano: pet ruj 16, 2011 9:03 am Naslov
|
|
Za usporedbu je dobro pogledati kaj je Milito promašil u tekmi Intera i Trabzonspora. Ruki igra za tringlt naspram njega.
K tome Real ima predobrog golmana, gledajući snimku i ja bi se nadal da bu golman legel ili čučnul ali hebiga nije.
Za rutiniranog napadača treba ipak skupit iskustva u ovakvim utakmicama, a ne u HNL-u.
Uostalom lako za Real, tu se baš i nismo bogzna čemu nadali, nek oni ovak odigraju s ostalima u skupini i igrali buju i na prolječe LP.
Dinamo svetinja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet ruj 16, 2011 9:52 am Naslov
|
|
Jedno pitanje za sve vas, cijenjeni eksperti: kad je nogomet postao tako jebeno dosadan? Ne mislim samo na utakmicu [vrijeđanje maknuto, ib], nego na sport u cjelini. Mislim, još uvijek sam u stanju cijeniti blago omamljujući efekt koji me pogađa svaki put pri gledanju nogometne utakmice [uvredljiv komentar izbrisan, izra], ali, nije mi više to dovoljno. Mudar čovjek kaže da ljudi ne raspravljaju o nogometu zato što bi im se taj sport sviđao, nego jednostavno zbog toga što su tom primitivnom temom ovladali. Pametnome dosta.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet ruj 16, 2011 12:46 pm Naslov
|
|
Lijepo bih molio [drage moderatore] da obrišu moj post u cjelini.Naime, zamjena zafrkantske stilske figure izrazom vrijeđanje zaoštrava sve što sam napisao do neslućenih razmjera, i plasira zlonamjerno iskrivljenu informaciju o mojim riječima. Toliko od mene.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet ruj 16, 2011 12:56 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | dundo bumbo (napisa): | [vrijeđanje maknuto],  |
 |
Kad prije? Nisam stigao ni pročitati i tako ostao zakinut za Jeretove stilske figure!
ib, Izra - brži ste od Ronalda i Benzeme zajedno!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet ruj 16, 2011 1:12 pm Naslov
|
|
moderatori moraju biti politicki korektni, pa im je duznost obrisati sve sto bi moglo biti uvredljivo.
oni koji poznaju tvoj stil vjerojatno se ne bi uvrijedili, ali ima i ostalih na forumu, sto aktivnih, sto onih koji samo citaju.
post ce ostati u stanju kakav je, mislim da uz sve naknadne napomene nema razloga za brigu oko toga kako ce ga netko shvatiti.
mole se svi forumasi da u svoje postove ubuduce ukljuce nacelo postovanja drugih forumasa i njihovih misljenja.
ako ne postuju druge forumase i njihovo misljenje, nek to ne iskazuju ili bar iskazu na pristojan nacin. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet ruj 16, 2011 1:33 pm Naslov
|
|
| Gledaj, ako ne shvaćaš da si svojim umetcima izmijenio temeljno značenje posta, onda stvarno ne znam što bih ti rekao. A što se druge intervencije tiče, ona nažalost govori puno više o tebi samome. Ne znam koliko oštroumnosti i pronicavosti čovjeku treba da shvati (autoironiju) u rečenici o pražnjenju mozga. Autoironiju, i to napominjem, osobe koja je više od dvadeset godina aktivno igrala nogomet. Zamijenio si me, izgleda, s nekim svojim vrlo privatnim halucinacijama. Jedino što ostaje nakon svih tvojih riječi je podsjetnik na dvije sveprisutne boljetice modernoga svijeta: na fiksaciju interaktivnosti i na kompleks najmanjem zajedničkog nazivnika. Ni manje ni više od toga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet ruj 16, 2011 1:44 pm Naslov
|
|
ne znam tocno kome govoris, jer je u tvoje postove upletena kombinirana aktivnost vise moderatora.
super ja ta autoironija, ali moderatori na forumu moraju paziti i na to kako nesto izgleda i kako ispada. nevezano za to tko je to napisao i sto je pri tome tocno mislio. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet ruj 16, 2011 2:07 pm Naslov
|
|
Jere, ne znam koliko si obziran i tolerantan inače, al ako je sudit po ovom forumu, soft skillsi su ti ajme
Stoput sam te već izmoderirao i molio da budeš imalo obazriv prema ekipi, kao što to očekuješ od drugih (sjetimo se samo tvog epic rejđanja kad je Bolfi prilično benigno uveo Tita na forum).
Naša razmišljanja oko toga smiješ li ti svim ljudima na temi odjednom i bez povoda govorit da seru, te moderatore zvat dežurnim higijeničarima jer to ne dopuštaju, se nažalost razlikuju. Ja te ne mogu preodgojit, ne mogu te zamolit, ali te mogu bez riječi izmoderirat do granice do koje mi se čini da treba. I smatram da ti i time idem dosta niz dlaku.
Tonči jednako tako. Pokušao je diplomatski, dobio je to što je dobio. Na njemu je hoće li intervenirati na nastavak tvog bezobrazluka upućen njemu - ovo za halucinacije i metapromišljanja u nastavku koja obično ubaciš ne bi li nama mozak eksplodirao razmišljajući jel to neka zakukuljena uvreda.
Tako da aj molim te nemoj da te moramo benat, ne želim ostat jedini hajdukovac kojem je nogomet bezveze , sam znaš kakvi su Šibenčani  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pet ruj 16, 2011 2:14 pm Naslov
|
|
| Tebi govorim. Prvu korekciju, iako je smatram pretjeranom, mogu shvatiti. Ali rečenica koju si ti izmijenio bila je napisana u prvome licu jednine. Znači, ako sam naveo da mogu cijeniti to što se osjećam glupim kad gledam prijenose to se odnosilo samo i isključivo na mene. Što si tu mogao protumačiti uvredljivim nije i ne može biti jasno. Barem ne normalnom čovjeku. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|