| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ARES
|
Postano: čet lip 09, 2011 6:11 pm Naslov
: LIGA PRVAKA 2011./2012. |
|
|
Evo, najsvježije iz Beča sa ždrijeba ovogodišnje Lige prvaka.
SKUPINA A:
BORUSSIA (Boll, Baum, Suss)
BOGORIA GRODZISK MAZOWIECKI (Oh Sang Eun, Wang Zeng Yi)
NIEDEROESTEREICH (Schlager, Chen Weixing, Habesohn)
ISTRES (Legout, Robinot, Chen Jian)
SKUPINA B:
UMMC (Maze, Primorac, Shibaev)
OCHENHAUSEN (Apolonia, Skackov, Gačina)
PONTOISE CERGY (Mattenet, Freitas, Chiang Peng Lung)
LOKOMOTIVA VRSOVICE (Matsudaira, Vrablik, Bardon)
SKUPINA C:
CHARTRES (Gao Ning 16WRL, Gerell 39.WRL, Gardos 65 WRL)
SAARBRUECKEN (Steger 19 WRL, Tokić 43 WRL, Monteiro 78 WRL)
Dr. ČASL (Ryu Seung Min 13 WRL, Tan Rui Wu, Tomislav Kolarek 195 WRL)
VILLETTE CHARLOI (Wang Jian Jun, Saive Jean-Michel 35 WRL, Kou Lei 128 WRL)
SKUPINA D:
FAKEL GAZPROM ORENBURG (Samsonov, Ovčarov, Smirnov)
LEVALLOIS (Chuang Chih-Yuan, Rubtsov, Lebesson)
ZUGBRUECKE GRENZAU (Li Hu, Fejer-Konnerth, Pavelka)
EL NINO PRAHA (Konečni, Plachy, Tregler)
Mečevi hrvatskog prvaka STK Dr. ČASL:
1. kolo Chartres (kraj Pariza) petak 2.09. u 19 sati Chartres
2. kolo Zagreb petak 16.09. u 19 sati Charloi
3. kolo Zagreb petak 30.09. u 19 sati Saarbruecken
4. kolo Zagreb petak 18.11. u 19 sati Chartres
5. kolo Charloi petak 9.12. u 20 sati Charloi
6. kolo Saarbruecken petak 16.12. u 19:30 sati Saarbruecken
Dobili smo najizjednačeniju skupinu, bez slabe momčadi. Svatko može dobiti svakoga. Bit će jako, jako napeto.
Svaka druga skupina ima nekog preslabog, tako da će ostala trojica prezimiti u Europi. Samo će u našoj biti “klanja” do zadnjeg kola. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet lip 10, 2011 6:21 am Naslov
: |
|
|
A, gdje je Zeng ??? Neće se, valjda, oženiti za neku, tamo, kineskinju ??? A, i u domaćem prvenstvu mogla bi biti frka, ako Tošić potpiše za Zagreb. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: pet lip 10, 2011 8:25 pm Naslov
|
|
Ryu se oženio pred dva tjedna i bio na bračnom na Tajlandu. Sad je doma.
Zeng se ženi uskoro i poslije bračnog se vraća u Zagreb.
Nema frke što se njega tiče.
A što se Roka i domaćeg prvenstva tiče, i o tome možemo popričati, samo što to ne spada u ovaj topic.
Treba otvoriti novi, npr. pod nazivom:
U kojim će sastavima nastupati momčadi u novom prvenstvu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ifke
|
Postano: sub ruj 03, 2011 6:41 pm Naslov
|
|
| Jučer je Časl imao tekmu. Jel zna tko kako je prošla tekma? Ima kakav izvještaj? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
edizg
Pridružen/a: 08. 11. 2010. (18:36:14) Postovi: 159 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ifke
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: uto ruj 06, 2011 7:06 pm Naslov
: ECL Chartres, 1. kolo |
|
|
Evo da napišem nekoliko rečenica o meču.
Nisam “alibist”, a li nas stvarno neće sreća. Ryua nije pustio trener korejske repke, a Tan se ozlijedio na pripremama naše repke. Dakle, šanse nam nisu bile baš velike, tim više što smo za protivnike imali treću momčad Europe i ovogodišnje osvajače ETTU kupa. I uz sve to - TREBALI SMO DOBITI!!!
Odlično sam pretpostavio da će Gerell pobjeći na trojku jer ne želi igrati s ljevacima. Zato sam Zenga maknuo na 3 jer ionako nikad u životu nije mogao pobjediti Gao Ninga.
U prvom je meču Kolarek igrao sjajno. Šesnaestom igraču svjetske rangliste nije dao razviti igru u sva tri seta. Imao je 9:9 u prvom i trećem te 8:9 u drugom setu. Više se stvarno nije moglo protiv sjajnog “Schrecka” (to mu je nadimak od milja među stolnotenisačima).
Drugi je meč Tan započeo sjajno. Glatko je dobio prvi set i u drugom vodio 9:7 te imao serve. I izgubio set. U trećem ga je Gardos tako isprasičario da je bilo muka gledati: 4 poena za redom s 4-5 metara od stola u defanzivi loptica padne na vrh mrežice i samo se spusti dolje na Tanovu polovicu, praktično bez odskoka. To ni Bolt nebi stigao! Tan je skoro pojeo reket od muke. S tako sjajnim igračem kao što je Gardos (u prvih 50 na svijetu, na najnovijoj listi se popeo 20 mjesta i igra u sjajnoj formi) ne može se dobiti set nakon svih tih prasica. Četvrti set je Tan opet igrao sjajno i vodio 10:7 i imao servu pa izgubio 10:12. A nije nešto griješio, nego je Gardos stvarno bio sjajan.
U trećoj partiji Gerell je tako muljao sa servama (ruka s reketom ispod stola pa vrti strane da Zeng ne vidi, kod serve zatvori šaku oko loptice i još je nabaci na reket) da je Zeng popiz... i glatko izgubio 2:11. Kasnije ga je donekle skužio, ali je bilo jako teško. U petom je setu oćajno krenuo, bilo je 1:8 i 5:10, ali je smogao snage i živaca te maestralno dobio partiju. Gerell je pokazao svoju “kulturu” nogom odgurnuvši stol. Svi su bili jako ljubazni s nama, i igrači i trener i predsjednik kluba (milijuner koji je lani prijavio 120 milijuna eura zarade, Bože moj!), samo je Gerell bio g.... Ni na kraju meča nikom nije dao ruku. Sutradan su ga u francuskim novinama gadno “prali” zbog ponašanja nedostojnog profesionalcu.
U posljednjoj partiji je Tan sjajno krenuo protiv Gao Ninga, dobio prvi set i imao komotno vodstvo da kraja drugog - ali je opet izgubio. Treći i četvrti set ga je Gao “pojeo”. Očito da Tan još nije spreman izdržati jaki tempo s najboljim igračima svijeta. Nadam se da će to popraviti za sljedeće susrete, a isto i za europsko u Gdanjsku.
Sve smo mečeve snimili u HD-u i čim skužim kako se to stavlja na internet, nešto ćemo moći pokazati na našoj stranici www.casl.com.hr
I na kraju, Ryu dolazi idući utorak i sljedeća dva susreta u Zagrebu ćemo napokon igrati u najjačoj formaciji. Pa bumo videli kaj moremo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: čet ruj 15, 2011 11:38 am Naslov
|
|
Da podsjetim Sokazovce da je sutra naš meč u Ligi prvaka protiv Charleroia.
Dođite nam pomoći da uspijemo.
Igrat će bivši olimpijski prvak Ryu i dvostruki četvrtfinalist Olimpijade u Pekingu Tan, protiv jednog od najjačih svjetskih igrača i stalnog sparinga kineske A repke Wanga te bivšeg europskog prvaka i svjetskog broja jedan Saivea.
Možda nam odlučujući poen donese hrvatski seniorski viceprvak Kolarek protiv Kineza s ukrajinskom putovnicom Koua. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
primo
|
Postano: čet ruj 15, 2011 3:58 pm Naslov
|
|
| Super što nas izvještavate i okinite koju fotku !!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: pet ruj 16, 2011 11:11 pm Naslov
|
|
Kakva utakmica i kakva pobjeda!!!
Hvala svima koji su nam došli pomoći u zagrebačkoj premijeri u Ligi prvaka.
Izvješće o utakmici možete pročitati na HSTS-u, a svima koji žele još jednom guštati uz televizore na znanje. u nedjelju navečer, negdje iza 20 sati, odmah nakon završetka finala odbojke, na Sportskoj televiziji će biti emitirana 55 minutna reportaža.
Na miru ćemo moći još jednom vidjeti genijalce na djelu. Suci su nam nakon meča rekli da već dugo, dugo nisu svjedočili takvoj borbi i obilju prekrasnih poena. Posebno mi je drago zbog Tompe koji je cijeli tjedan muku mučio s ozljedom leđa, ali ga je Pavica “zakrpala” i on je pokazao karakter.
Sad još samo Tan nema pobjedu u Ligi prvaka i zato njušim za dva tjedna “masakr” nad Saarbrueckenom.
Čekamo Vas ponovno u petak 30. rujna u 19 sati.
Uf! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub ruj 17, 2011 7:44 am Naslov
: Liga prvaka |
|
|
Mi bi došli i na utekmicu protiv El Nina iz Praga, kada bi znali kada ??? _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: sub ruj 17, 2011 2:30 pm Naslov
|
|
U utorak 27. rujna u 17 sati, ali to je za onaj prostor o europskoj Superligi.
Igrat će i Ryu. To smo danas dogovorili za ručkom jer mu se jako sviđa kako je primljen u Zagrebu, i od nas u klubu i od publike. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
primo
|
Postano: sub ruj 17, 2011 5:58 pm Naslov
|
|
Platite mu slijedeće godine ljetovanje u Hrvatskoj nek vidi naše more,možda ostane i za stalno......hahahahaaaaaaaaaa
..............bravo za pobjedu
p.s. sad još Ma Longa dovedete i ima da osvojite ligu prvaka...........opet se šalim znam da je to skoro neizvedivo....(mislim na dovođenje Ma Longa.) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: sub ruj 17, 2011 6:27 pm Naslov
|
|
| Dragi Primo, ni sam neznaš koliko si blizu... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: ned ruj 18, 2011 12:16 pm Naslov
|
|
Samo podsjetnik:
večeras u 20:25 na Sportskoj televiziji 55 minutna reportaža o meču sa Charleroi-om. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned ruj 18, 2011 7:09 pm Naslov
|
|
koja je to sportska televizija? imam dosta sportskih programa preko BNeta, ali nisam siguran da to imam? _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: ned ruj 18, 2011 7:21 pm Naslov
|
|
| ARES (napisa): | | Dragi Primo, ni sam neznaš koliko si blizu... |
opa...
ako je tako onda moj glas ide za zhang jikea
p.s. sad je neki ragbi na sportskoj tv i vidim da stolni tenis nije na rasporedu veceras?!? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: ned ruj 18, 2011 7:23 pm Naslov
|
|
Dečki, piše na teletekstu SPTV-a da je sažetak večeras u 20:45, ajd se kupat, brijat pa taman na pingač...  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned ruj 18, 2011 7:30 pm Naslov
|
|
evo, nasao...sad je ragbi, a veli poslije toga odbojka...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|