|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rogi
|
Postano: ned ruj 18, 2011 7:37 pm Naslov
: |
|
|
citiram svoj post od maloprije  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: ned ruj 18, 2011 8:44 pm Naslov
|
|
koji melem za oci, vidit malo stolnog tenisa na tv-u
i to ne bilo kakvog nego _vrhunskog_
steta samo ovako lose montaze i tupavih komentara bobeticke
ona je stolnotenisacica, mogla bi bacit i neki strucni komentar, ili je
vrhunac svrsavanje na forhend od rsm-a, iako to mogu shvatit
neznam dal je spomenula da je rsm olimpijski pobjednik, i recimo da je wjj sparing igrac kineske repke koji je sa jap penholda presao na chinese penhold, al ok bit ce to bolje!!!
ugl. ovaj format mi je odlican, lijepi pregled svakog meca, steta samo sto ona
bocna kamera nema siri kut, jer rsm cesto pobjegne, he he
casl bi trebao malo ulozit u marketing, sa onakvom reklamom, jezivom glazbom bez ikakvih komentara stekao sam dojam da je to skola jehovinig svjedoka il scijentologa
a u reklami za bilic security je falila jos valjda samo maja morales da bude trash stoljeca
ali da se vratim na stolni..
kako je rsm pojeo wjj-a
a kolareku kapa doli i  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: ned ruj 18, 2011 9:11 pm Naslov
|
|
Krasna nedjeljna večer uz pingač na TV-u, još mi se suze suše!
Nova je to telka, pa će biti bolji prilozi i komentatori, a mogla se ubaciti i koja izjava sudionika. No, pohvale da je uopće netko pokazao jedan vrhunski sportski događaj u našem gradu, tim više što se radi o prilično televizijski zanemarenom sportu u Hrvata.
Inače, što se tiče položaja kamere evo jednog prijedloga:
http://www.youtube.com/watch?v=agh_n-SDxKU&feature=feedlik
uf, kako da je pojeo!!!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: pon ruj 19, 2011 9:55 am Naslov
|
|
Slažem se s kritikama, ali da biste bili bolje upućeni trebate znati nekoliko BITNIH činjenica.
1. Dan prije meča rečeno mi je da možemo dobiti 55 minuta za reportažu, ali da sam moram riješiti i PLATITI produkciju: najmanje tri kamere i montažu. To nije samo otići u Konzum i s police skinuti artikal, otići na blagajnu i platiti.
S obzirom da je stolni tenis u hrvatskim medijima (osim Sportskih novosti i Sportske tv očito ZABRANJENA tema jer NITKO ne dolazi na pressice niti želi nešto napisati) odlučio sam i tu “iskrcati” novce da ljubitelji pingića mogu još jednom uživati u ljepoti te igre i VRHUNSKIH svjetskih izvođača. To za Brunu Kovačevića i HTV nije vrijedno niti spomena.
Uspio sam pronaći kuću koja mi je jamčila da će sve biti u redu. Za reklame sam tražio sponzore da mi pošalju svoje uratke. Jamnica je dala DVD, Austrijanci se poslali šifre i adresu servera da skinemo reklamu, Bilić-Erić ja dao DVD koji nažalost ovi u montaži nisu znali otvoriti pa sam im rekao neka samo stave znak Bilić-Erić i puste glazbu. No, netko je bio kreativan, a rezultat smo vidjeli. I na kraju, kad sve plaćam, neka se malo pokaže i moja škola. Snimili su u četvrtak popodne par minuta i, meni se čini, vrlo lijepo montirali, ali se nije stiglo više ništa tekstualno nasnimiti. Svejedno, za drugi put bumo i to popravili.
2. DVD su ispržili u nedjelju u 20 sati (nedopustivo), tako da Bobetićka baš i nije imala kad to pogledati da se pripremi.
3. Montaža je primjer kako loš kuhar može uništiti i najbolje jelo s najboljim namirnicama. Sam sam bio tamo u nedjelju ujutro i naglasio što i kako želim te izabrao najbolje poene da ih se ponovi u “slow mationu”. Očito badava. Zato smo gledali 3 minute himni i 1 minutu provjere Saiveovog reketa.
4. S obzirom da je reportaža imala 55 minuta, a emitirano je 45 minuta, očito je netko u SpTv odrezao 10 minuta komentara meča od strane Ryua, Saivea i Kolareka. Šteta.
No, bez obzira na sve nedostatke, ipak je najvažnije da se nešto pokrene u svrhu promidžbe pingića. Ja ću se i nadalje sa svoje strane truditi koliko stignem i financijski budem mogao, ali trebate znati da nas Zagrebački stolnoteniski savez na sve načine želi spriječiti u radu kluba. Ne plaćaju nam niti jednog trenera, a imamo po NJIHOVIM kriterijima pravo na dvojicu. A to zato jer su nas braća Šurbeki proglasili NEKATEGORIZIRANIM klubom, klubom bez rezultata. Ove godine imamo 22 osvojene medalje na europskim i hrvatskim prvenstvima u svim kategorijama: seniorskim, juniorskim i kadetskim, u muškoj i ženskoj kategoriji. Igramo Ligu prvaka i europsku Superligu, a ne plaćaju nam ništa. Za to vrijeme drugoligaški klubovi imaju plaćene trenere, a GSTK Zagreb dobija ogromnu lovu mimo svih kriterija jer su po odluci IO ZSTS oni VRHUNSKI hrvatski klub, poput Dinama. Jedino kaj ih godinama već nigdje nema. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon ruj 19, 2011 12:37 pm Naslov
|
|
| ARES (napisa): | | ...odlučio sam i tu “iskrcati” novce da ljubitelji pingića mogu još jednom uživati u ljepoti te igre i VRHUNSKIH svjetskih izvođača... |
svaka cast!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: pon ruj 19, 2011 12:40 pm Naslov
|
|
| ARES (napisa): | | Slažem se s kritikama, ali da biste bili bolje upućeni trebate znati nekoliko BITNIH činjenica. |
S obzirom na sve navedeno ispalo je to odlično
Ma samo sam htio dati par prijedloga, a vidim da ste i sami toga svjesni.
Još jednom čestitke, drugi put ću nadam se doći i navijati  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ruj 19, 2011 12:50 pm Naslov
|
|
Sve pohvale za super organizaciju i atmosferu jedino ne bi bilo loše da je u dvorani bio koji stupanj niže (manje zbog nas, više zbog protagonista).
Al zato je piće odlično sjelo u pauzi!
Ja bi da Ryu dovede Joo Se Hyuka, ako ne u sastav, a onda barem na trening koji put da ga možemo doć gledat poput zatreskanih tinejđerki
Također, bravo i za viziju i za volju da vrhunski stolni tenis i dalje živi u Zagrebu!
I slažem se s Deteljom da je kamera iz onog gore kuta stola najtelevizičnija (i uživo također najbolja)!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: pon ruj 19, 2011 1:25 pm Naslov
|
|
Hvala dečki na podršci.
Što se Jooa tiče, to ne bu nikak išlo. Ryu mi je rekao da ga je Joo dva mjeseca odgovarao od odlaska u Zagreb jer su tamo, po njegovim riječima, sami lažljivci i lopovi koji su ga prevarili. I tijekom prošlog tjedna u tri navrata mu je Ryu morao objašnjavati da to nije ta priča, već jedan novi, drugačiji klub.
Iz tog razloga (Joo-ovog upozorenja) Ryu i nije došao u Chartres igrati te sam ga jedva privolio da dođe u Zagreb. Po dolasku mi je rekao je da više neće moći doći na ostale mečeve, a u subotu na kavi sa Saiveom i Kinezima mi je potvrdio da sigurno dolazi u studenom protiv Chartresa u Zagreb. Dakle, ljubitelji pingića, još tri tekme ćemo moći uživati u njegovim majstorijama u Zagrebu: 27.9. protiv El Nina, 30.9. protiv Saabrueckena i 18.11. protiv Chartresa.
Mogao sam birati da dođe u Zagreb protiv Chartresa ili da ide s nama u Charloi na uzvrat. Ja sam se opredijelio za Zagreb, tako da ga možemo uživo gledati. Trener i ekipa misle da se krivo povodim za emocijama jer da bi nam bolje došao u Charloi-u, kad bismo osigurali barem treće mjesto i eliminirali jednog konkurenta za sigurno, dok bu Chartres ionako prvi.
No, ja sam već na izvlačenju parova u lipnju u Beču rekao da mi je ove godine najvažnije vratiti publiku na pingić i probati vratiti pingić u medije, a Ligu prvaka bumo osvojili iduće godine.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: pon ruj 19, 2011 1:34 pm Naslov
|
|
| Jer ima repriza??? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: pon ruj 19, 2011 3:27 pm Naslov
|
|
Reprize ne bu, ali ima DVD 55 minuta.
Znači, moguće je napraviti kopije, makar bih ja radije ispržio cijeli meč, bez “maestralne” montaže. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: pon ruj 19, 2011 6:35 pm Naslov
|
|
| Upravo dogovoreno. Dobit ću tri DVD-a kompletnog meča. Svaki s jedne kamere pa bumo onda mogli kombinirati sami. Ja bih najradije najljepše poene stavio na web stranicu našeg kluba casl.com.hr tako da svi mogu pogledati kad zažele. Jedino što to još nisam radio, a nemam trenutno vremena učiti kako. No, sve bumo stigli... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto ruj 20, 2011 7:36 am Naslov
|
|
sam sam čekao kad će stol svršit koliko su ga ova dvojca prešlatala |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto ruj 20, 2011 9:43 am Naslov
|
|
U cijelom 5. setu ni jedan pošteni poen,ili unforced errors ili teške krmače!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto ruj 20, 2011 9:55 am Naslov
|
|
A što se Dr. Časla tiče,svaka čast na dovođenju vrhunskog pingića u Zagreb,svečano se obečajem za iduću tekmu kao navijačka podrška!
Puno bolja investicija(vjerojatno i skuplja),od maltretiranja 1. lige SOKAZ-a!
Sad već pričamo o promociji stolnog tenisa u Hrvata!Da je barem više entuzijasta koji su voljni uložit koju kunu za promociju sporta koji je nažalost već duže vrijeme na marginama.Možda sve to izrodi kakvu mladu i talentiranu nadu u skoroj budučnosti!
Ali na žalost,hrvati ko hrvati,skloniji su podmetanju klipova pod kotače,nego priskakanju u pomoć,tako da želim puno sreće u narednim tekmama i što bolje rezultate,i još više sreće u pronalaženju sponzora!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri ruj 21, 2011 3:05 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | A što se Dr. Časla tiče,svaka čast na dovođenju vrhunskog pingića u Zagreb,svečano se obečajem za iduću tekmu kao navijačka podrška!
Puno bolja investicija(vjerojatno i skuplja),od maltretiranja 1. lige SOKAZ-a!
Sad već pričamo o promociji stolnog tenisa u Hrvata!Da je barem više entuzijasta koji su voljni uložit koju kunu za promociju sporta koji je nažalost već duže vrijeme na marginama.Možda sve to izrodi kakvu mladu i talentiranu nadu u skoroj budučnosti!
Ali na žalost,hrvati ko hrvati,skloniji su podmetanju klipova pod kotače,nego priskakanju u pomoć,tako da želim puno sreće u narednim tekmama i što bolje rezultate,i još više sreće u pronalaženju sponzora!  |
Potpisujem sve kaj je precednik natuknul!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: sri ruj 28, 2011 2:03 pm Naslov
: Hvala za prekrasnu večer! |
|
|
Veliko HVALA entuziajstu Dr. Časlu na prekrasnoj večeri jučer i pobjedi naših u SE Superligi nad Česima. Pobjeda čista ko suza - s nulom!
Ipak, ovo moram napisati: sjećam se spektakularnog nedavnog dočeka Usaina Bolta u Zagrebu i ne mogu vjerovati onome čemu sam jučer svjedočio: olimpijski pobjednik Seung Min RYU igra za boje jedne naše momčadi, a u gledalištu sveukupno desetak fanova!?
To ne govori samo o podijeli športova na velike i male; to ne govori samo o uskim osobnim interesima kojima su vođeni hrvatski športski lobiji i koji gazduju ovim prostorima, i to ne govori o mafiji i sprezi politike i športa u kojem se "peru" ogromna sredstva, a da se o tome sve zna i da svi šute.
To puno, jako puno govori i o nama koji sve to gledamo i šutimo.
Jučer, osim nekoliko časnih izuzetaka, u toj "publici" nisam vidio ni jednog novinara, SOKAZ-ovaca, "zaljubljenika" koji se kunu da vole ovaj šport, ali nisam vidio ni djece - klinaca koji su budućnost svakog športa.
Novinari su priča za sebe - to su plaćenici i oni pišu ili po narudžbi ili po zadatku. Drugačije ne mogu opstati. Za SOKAZovce mi nije ništa čudno. Puno pričaju, a misle samo na sebe, ali - da nema djece?
To je sramota i to je ogroman gubitak!
Ne znam kakvi su odnosi i kako Grad (Zagrebački športski savez i Ured za Šport) gledaju na sve to i da li financijski potpomažu ovakav jedan krasan projekt, ali ispada da smo kao i u svemu - ponosni na uspjehe hrvatskog i zagrebačkog športa, a da su ti uspjesi zapravo samo uspjesi i rezultat pojedinaca koji se itekako žrtvuju za taj NAŠ ponos.
Na tome bi im trebali, da smo barem malo pošteni, biti zahvalni - ako ništa drugo - tu zahvalnost pretočiti u bodrenje na tribinama, jer recite vi što hoćete, ali nije mala stvar dovesti olimpijskog pobjednika pod Sljeme i pobrinuti se za gledanje vrhunske športske priredbe i to još potpino besplatno!
Dragi moji Zagrepčani i Hrvati, SOKAZovci i športaši - pa što bi Vi još htjeli?
Da Vam Dr. Časl i Seung Min RYU u duetu pod prozorom još otpjevaju i "Fala"?!
Kao Zagrepčana, mene je sram, a za Vas ne znam... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ruj 28, 2011 3:15 pm Naslov
|
|
Ne mogu govoriti u ime svih sokazovaca (mada mislim da sam na tragu mišljenja dobre većine) ali, ma koliko jadno bilo, za sokazovce ima opravdanja.
1. Nisu svi sokazovci ovdje na forumu da bi bili obavješteni o tome vrhunskom sportskom događaju.
2. Ne treniraju ni svi u domu sportova (gdje sam vidio plakate 3-4 dana prije susreta i nigdje drugo)
3. Vrijeme odigravanja susreta nije baš da je pogodno rekreativnom igraču koji ima ženu, djecu i stalno zaposlenje 9-5 (pogotovo ako dinamo igra recimo tu večer u ligi prvaka).
4. Mjesto odigravanja (iako je parking osiguran) nije baš na ruku
5. Sokazovci nebi bili sokazovci da nisu više željni igre nego gledanja iste, koliko god vrhunska bila. A ima nas puno koji baš imamo treninge utorkom.
Sve u svemu istina je da je posjećenost jadna, ali bila je 10 puta veća kad se igralo za vikend! stoga treba uzeti u obzir i te "objektivne" činjenice prije nego se saspe drvlje i kamenje na entuzijaste ovog sporta.
Da ne bude sve crno, stvari se očito (sporo) miću u dobrom smjeru i s vremenom će definitvno biti bolje  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri ruj 28, 2011 3:27 pm Naslov
|
|
Ne znam kako je bilo jučer, ali znam kako je bilo protiv Charleroia. Papuanac, jesi bio?
Nadam se da će se to ponoviti za dva dana, jer ono je bilo super.
Ovako od oka, rekao bih da je jučer bilo manje ljudi zbog malog razmaka između dva meča, zbog činjenice da je Liga prvaka ljudima interesantnija od Super lige, te da je petak u 19 sati atraktivniji termin od utorka u 17 sati per se.
Tako da ne znam koliko je mudro sasuti drvlje i kamenje po ljudima na osnovu jednog meča. Vidjet ćemo do kraja europskih natjecanja kako će se kretati posjećenost. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|