| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ruj 27, 2011 10:39 am Naslov
: 19. liga jesen 2011 |
|
|
Eto napokon i taj dan....
Prva tekma PADOBRANCI vs URIHO 8.10. 2011. 15h Prečko
Dečkima smo ostali nekaj dužni od proljeća...
Inače svima sudionicima 19-te lige puno sreće i dobrih partija. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: uto ruj 27, 2011 11:43 am Naslov
: |
|
|
Pa neku rundu dobrog druženja i pive sigurno za ostalo čemo na stolu |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ruj 27, 2011 4:39 pm Naslov
|
|
Opaaa... počinje nam nova sezona! Baš se veselim, jedva sam čekao; liga mi se čini super, vidimo da su po dva prvoplasirana prolazila po dvije lige gore, i tako nam nema Petog elementa, ali ima Stupnik II, gledao sam ih, izvrsni su ali pobjedivi.
Evo sam danas sreo Antunovića i saznao da Nema nade neće biti s nama u ligi; igrat će 5. ligu, od nekoga su preuzeli ekipu. Sasvim sigurno neću plakati zbog toga, dečki su odlični za odigrati i podružiti se, ali jaki su za volu rep iščupati, sretno im bilo u 5. ligi!
Puno nas je koji se međusobno poznajemo, želim svim protivnicima puno sreće i da ih ja nekako pobijedim!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: uto ruj 27, 2011 5:51 pm Naslov
|
|
kakva je ova ekipa TIO? _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
edizg
Pridružen/a: 08. 11. 2010. (18:36:14) Postovi: 159 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto ruj 27, 2011 7:32 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): |
Evo sam danas sreo Antunovića i saznao da Nema nade neće biti s nama u ligi; igrat će 5. ligu, od nekoga su preuzeli ekipu. Sasvim sigurno neću plakati zbog toga, dečki su odlični za odigrati i podružiti se, ali jaki su za volu rep iščupati, sretno im bilo u 5. ligi! |
Heh, hvala na podršci Petre, sretno i vama u ovoj polusezoni ukrao si mi ovu ekskluzivnu vijest  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ruj 27, 2011 11:04 pm Naslov
|
|
Čuj, da nisam objavio ovako na sav glas mislim da bi mi izašlo na lakat...
I bez vas će nam liga biti zanimljiva i teška, mislim da sam mnoge obradovao objavivši ovo. Vama je, po kvaliteti igranja, sasvim sigurno mjesto u SOKAZ-u puno bliže 5. nego 19. ligi pa ćete imati i puno interesantnije mečeve nego što biste imali kod nas.
Svejedno, jako me kopka kako bismo odigrali međusobno, stoga očekujte prijateljski poziv na prijateljsku tekmu! Sretan vam početak lige i nemojte postati ako budete previše slavili pobjede ili utapali tugu od poraza! 
Zadnja promjena: 55; uto ruj 27, 2011 11:05 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: uto ruj 27, 2011 11:05 pm Naslov
|
|
| marlonbrando (napisa): | | kakva je ova ekipa TIO? |
Neznam ni me nije briga. znam samo da ako cemo bit pravi 3 boda neidu iz Doma Sportova. _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: sri ruj 28, 2011 7:35 am Naslov
|
|
Nekako ćete mi svi nedostajati u 18. ligi
tako da ću morati glumiti Dren senseia i malo spamati ovaj forum  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri ruj 28, 2011 8:01 am Naslov
|
|
| edizg (napisa): | | 55 (napisa): |
Evo sam danas sreo Antunovića i saznao da Nema nade neće biti s nama u ligi; igrat će 5. ligu, od nekoga su preuzeli ekipu. Sasvim sigurno neću plakati zbog toga, dečki su odlični za odigrati i podružiti se, ali jaki su za volu rep iščupati, sretno im bilo u 5. ligi! |
Heh, hvala na podršci Petre, sretno i vama u ovoj polusezoni ukrao si mi ovu ekskluzivnu vijest  |
Umjesto koje momčadi,u biltenu niš ne piše?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ruj 28, 2011 8:47 am Naslov
|
|
| 55 (napisa): |
Evo sam danas sreo Antunovića i saznao da Nema nade neće biti s nama u ligi; igrat će 5. ligu, |
Opa! pa onda ste farforiti (TM by Niko Kovač) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
edizg
|
Postano: sri ruj 28, 2011 9:41 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): |
Umjesto koje momčadi,u biltenu niš ne piše?  |
Ma to zato kaj smo pregovore zavrsili tek u petak, pa je Leskovec rekel da se moramo naknadno prijavit jer je bilten gotov i nemre vise mijenjat, ovu polusezonu bumo igrali za Veliku Goricu II, a onda mijenjamo ime. Cekam da netko od starosjedioca otvori 5. ligu jesen, pa budem tam stavil obavijest da se mene kontaktira za tekme s Velikom Goricom II. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: sri ruj 28, 2011 11:33 am Naslov
|
|
| edizg (napisa): | | Brod (napisa): |
Umjesto koje momčadi,u biltenu niš ne piše?  |
Ma to zato kaj smo pregovore zavrsili tek u petak, pa je Leskovec rekel da se moramo naknadno prijavit jer je bilten gotov i nemre vise mijenjat, ovu polusezonu bumo igrali za Veliku Goricu II, a onda mijenjamo ime. Cekam da netko od starosjedioca otvori 5. ligu jesen, pa budem tam stavil obavijest da se mene kontaktira za tekme s Velikom Goricom II. |
onda bi mi trebali ići u 19 ligu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
edizg
|
Postano: sri ruj 28, 2011 12:02 pm Naslov
|
|
| Čupa (napisa): |
Sad je gotovo, mozete jedino tak da se naknadno prijavite za nasu ekipu, ja vam to dozvoljavam.Onda trebate obavijestiti i decke iz Pohabanih, jer su me vec zvali i rekao sam da su slobodni prvo kolo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: sri ruj 28, 2011 12:25 pm Naslov
|
|
| edizg (napisa): | | Čupa (napisa): |
Sad je gotovo, mozete jedino tak da se naknadno prijavite za nasu ekipu, ja vam to dozvoljavam.Onda trebate obavijestiti i decke iz Pohabanih, jer su me vec zvali i rekao sam da su slobodni prvo kolo. |
ok, moram vidjeti sa svojima pa ti se javimo. šteta što nije ranije napravljeno, jer bi se sve prirodno pomaknulo. ovako istoj ligi igraju ekipe koje su bile plasirane od 3 pa sve do 11-tog mjesta. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ruj 28, 2011 1:20 pm Naslov
|
|
s obzirom da ide revizija biltena danas - zbog igrača 22. i 23. lige, vjerujem da bi se dalo riješiti?
Onda bi i 22 i 23 liga imale po 9 ekipa. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri ruj 28, 2011 1:49 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | s obzirom da ide revizija biltena danas - zbog igrača 22. i 23. lige, vjerujem da bi se dalo riješiti?
Onda bi i 22 i 23 liga imale po 9 ekipa. |
Vjerovatno si mislio na 22. A i 22. B ligu  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: sri ruj 28, 2011 2:29 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | s obzirom da ide revizija biltena danas - zbog igrača 22. i 23. lige, vjerujem da bi se dalo riješiti?
Onda bi i 22 i 23 liga imale po 9 ekipa. |
ma ne može se se više, samo naknadna prijava.
a vi iz Nema nade se pravite grbavi, prijavljujete momčad za 19. ligu i ujedno pregovarate kako ćete ići u peti razred. ono, pregovori se odužili u amaterskoj stolnoteniskoj ligi. a briga vas što ste tim potezom neke momčadi zakinuli. i to se još ne sazna od vas nego od igrača druge ekipe. fairplay. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
edizg
|
Postano: sri ruj 28, 2011 4:34 pm Naslov
|
|
| Čupa (napisa): |
ma ne može se se više, samo naknadna prijava.
a vi iz Nema nade se pravite grbavi, prijavljujete momčad za 19. ligu i ujedno pregovarate kako ćete ići u peti razred. ono, pregovori se odužili u amaterskoj stolnoteniskoj ligi. a briga vas što ste tim potezom neke momčadi zakinuli. i to se još ne sazna od vas nego od igrača druge ekipe. fairplay. |
Postovani gosp. Cupic,
bez uvrede, nitko se tu ne pravi grbav, niti smo mi ikoga namjerno zakinuli. Radi se iskljucivo o Vasim pretpostavkama. Uostalom, ako malo bolje pogledate bilten i navedene momcadi u 5. ligi, zasigurno cete uociti kako tamo nismo navedeni. Razlog tome je upravo to sto je bilten vec bio gotov kada smo mi osigurali nastup u 5. ligi, te uklanjanje nase momcadi iz 19. lige i upis nasih imena u 5. ligi vise nije bio moguc.
Iz gore navedenog moguce je zakljuciti kako to nisu bili istovremeni pregovori i kako se ne radi o namjernom zakinucu bilo koje momcadi.
Osim toga, uistinu nisam nigdje u pravilniku vidio da sam duzan ikoga obavjestavati o bilo kakvim pregovorima i transferima.
Izraz fairplay ili "poštena igra" je svakako izraz koji se veze uz momcad Nema nade, ali je pitanje moze li ga koristiti igrac koji nakon svakog poena uzima stanku od minimalno pola minute.
Eduard Plavec
P.S. Inace, 19. ligu moguce je izboriti dobrim igrama u 21. ligi, odnosno 20. ligi, te malo slabijim igrama u 17. i 18. ligi, dakle za stolom, osim ako nemate umijece pregovaranja. Lako je zakljuciti kako ste zakazali za stolom, a ne znam jeste li pregovarali (niste me obavijestili).  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: sri ruj 28, 2011 5:46 pm Naslov
|
|
poštovani gosp. plavec,
moja isprika, izgleda da sam pogriješio u pretpostavci.
s druge strane - budite ljubazni pa docirajte svojim ukućanima, bližoj rodbini i prijateljima. a što mi je točno zasmetalo, (doduše sad mi je već svejedno) je to što je ispalo da smo, kao treći, u ligi sa sedam momčadi koje su bile iza nas u prethodnoj ligi. očekivao sam malo više uzbuđenja, promjene u dolazećoj sezoni. objasnili su mi da je to tako u ulaznim ligama, kasnije se takve stvar ne dešavaju.
srdačan pozdrav
Zadnja promjena: Čupa; sri ruj 28, 2011 6:04 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
edizg
|
Postano: sri ruj 28, 2011 6:04 pm Naslov
|
|
| Čupa (napisa): | poštovani gosp. plavec,
moja isprika, izgleda da sam pogriješio u pretpostavci.
s druge strane - budite ljubazni pa docirajte svojim ukućanima, bližoj rodbini i prijateljima. |
Isprika je prihvaćena, ukoliko želite, ja Vam i dalje odobravam preuzimanje nase ekipe.
Ovdje se nije radilo o dociranju, buduci da se poznajemo i ja znam da ste Vi dosta stariji covjek od mene, bilo bi nekorektno i bahato od mene dopisivati se s Vama kao s mojim vrsnjakom.
Srdacan pozdrav! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|