19. liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekoslav

#21 Post Postao/la vjekoslav »

Ekipa TIO netko je pitao tko je to.
Pa u kratko nešto njima, radi se o ekipi koja je prepuna iskustva ljudi igraju jako dugi niz godina godinama po ovim ligama malo gore malo dolje iskustvo im ne fali jedan igrać je jako dobar mada ni ostali nisu loši. Ekipa za druženej fantastićna dvorana jako ljepa barem po meni. Bitno je da je ponovno počelo sve ovo da se mene pita igralo bi se cjele godine bez prestanka.
Čupa

#22 Post Postao/la Čupa »

edizg je napisao/la:
Isprika je prihvaćena, ukoliko želite, ja Vam i dalje odobravam preuzimanje nase ekipe.

Ovdje se nije radilo o dociranju, buduci da se poznajemo i ja znam da ste Vi dosta stariji covjek od mene, bilo bi nekorektno i bahato od mene dopisivati se s Vama kao s mojim vrsnjakom.

Srdacan pozdrav!
mislim da ćeš s godinama naučiti da ovima koji su dosta stariji od tebe ne govoriš da su dosta stariji od tebe. :)

čini mi se da nećemo preuzeti. zaključili smo da smo posve neambiciozna momčad.
55

#23 Post Postao/la 55 »

Lijep pozdrav svima! :grli:

Evo se javljam jer se osjećam prozvanim za ovo, blago rečeno, "nerazumijevanje" između mladog gospodina Plaveca i malo manje mladog gospodina Čupića... :s: :s: :s:
Nema nikakve potrebe za prolijevanjem žuči... :mad: Gospodina Čupića ne poznajem osobno, samo znam da odlično igra pingać :pingic: , ali Plaveca, Antunovića i Šulca poznajem dovoljno dobro da posvjedočim kako se radi o krasnim momcima. Stvarno su totalno OK kao ljudi i fairplay kao igrači, njihovu ambiciju da igraju u visokim ligama potpuno podržavam, pogledajte samo rezultate od ljetnih vikend turnira i sve će vam biti jasno. :top:
Njihov odlazak iz 19. lige nije bio usmjeren ni protiv koga nego za sebe... ionako bi nas sve prebili ko male bebice :cekicem: :tuctuc:
Vi ste (Dr. Oetkern) apsolutno dobrodošli u 19. ligu, samo je možete učiniti još kvalitetnijom nego što već jeste... :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl:

Naime, toga dana sam na putu prema doma naišao na Antunovića koji mi je tada priopćio totalnu novost, a ja sam je odmah po dolasku doma objavio na tek otvorenom forumu 19. lige... sasvim sam siguran da bi samo malo poslije mene oni to i sami objavili, ali eto... ja sam bio malo nestrpljiv... :ceka:
A što se tiče prolazaka u ligu iznad; mi smo (Intercapital) bili 3. u 20. ligi i zasluženo prošli u 19. ligu., a s nama je u istu ligu prošla čak i devetoplasirana ORA... :klap:
To je splet okolnosti i ne bi se nitko od nas trebao osjećati uskraćenim zbog toga, tako je to kada je puno ekipa iz viših liga odustalo... ne dam nikome na dečke iz Nema nade, stvarno su dobri i pošteni momci i izvrsno igraju pingać :amen:
Sve vas lijepo pozdravljam. :) ;) :top:
Private_Driver

#24 Post Postao/la Private_Driver »

Malo mi je žao šta decki iz Nema nade nece biti jer sam se jako veselio tom susretu jer sam cuo da su decki odlicni igraci bio bi to odlican izazov. . . . .ima tko kakve prognoze za 1. kolo? :D
Make your move.
55

#25 Post Postao/la 55 »

Ja ću se iskazati u hrabroj prognozi sutra, odoh na spavanac! :trk: :zzz:
Brod

#26 Post Postao/la Brod »

Au Čupa,al iznapada čovjeka... :rofl:
Pa ko 3. u 21.,skočili ste u 19.! :top: Di češ ljepše!I to džabe! :cerek:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
rope

#27 Post Postao/la rope »

a ti isto odma' sol na ranu

tata... šta ide iza 19...

20 sine, 20 .....
Brod

#28 Post Postao/la Brod »

He,he moraš malo "piknut".... :E:
Čupa

#29 Post Postao/la Čupa »

Brod je napisao/la:Au Čupa,al iznapada čovjeka... :rofl:
Pa ko 3. u 21.,skočili ste u 19.! :top: Di češ ljepše!I to džabe! :cerek:
ma to ja onako, omakne mi se... lako zapaljiv :o

vidjet će se koliko će takvih odustanaka ukupno biti, pa nek predsjedništvo, ako smatra za shodno, napravi neke korekcije u pravilniku kako bi se takve stvari spriječile. katkad volim rupe u propisima, ali ovu konkretno ne. :zubo:
Dren

#30 Post Postao/la Dren »

jučer ne stigoh, ali i sam sam htio napisati post kakav je grk stavio - momci iz Nema nade su jedna od boljih ekipa što se tiće ljudskosti i fairplaya. Ako se ikome može zamjeriti što su se odlučili na odlazak u 5. ligu, mislim da je veća odgovornost na Velikogoričanima koji su ih vrbovali u ovo vrijeme.
S druge strane, pravila sokaza dozvoljavaju transfere do 6. kola tekuće sezone i to što je zapravo cijela ekipa "potpisala" za veliku goricu je u skladu s propisima, samo što eto malo jest škakljivo što se to nije obavilo par dana prije jer bi bilo bolje za sve - ovako će ekipe iz 19. lige imati samo 10 utakmica umjesto 11 a treća ekipa iz 21 i 22 lige su mogle igrati u jačim razredima. Al opet ću reći - mislim da je to "kontra fair play" na strani velike gorice puno više nego Nema nade. Ipak, pravila su po meni jako dobra, a ovo su izuzetci koji su eto - granični. A granicu se mora negdje povući. U svakom slučaju, ni jedna ekipa nije oštećena, samo neke nisu dobile veću nagradu nego su zaslužili svojom igrom, a mogli su.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#31 Post Postao/la wolf »

:top: nema kaj Drene , ponekad si i ti potpuno u pravu :top: (kad ne trolaš puno :rofl:) :zubo:
wolf
Kontakt:

#32 Post Postao/la wolf »

edizg je napisao/la: ja znam da ste Vi(Čupa op.a. ) dosta stariji covjek !
da stariji ....metuzalem :amen: :lol: :lol: :lol:
Brod

#33 Post Postao/la Brod »

ja bi čak reko da nije tolko star kolko je nervozan! :rofl:
Čupa

#34 Post Postao/la Čupa »

wolf je napisao/la:
edizg je napisao/la: ja znam da ste Vi(Čupa op.a. ) dosta stariji covjek !
da stariji ....metuzalem :amen: :lol: :lol: :lol:
poštovani gosp. wolf,

nije lijepo od vas što dolazite na kraj rasprave kako bi nekima gazili po ranama. govorim vam vi jer ste vi dosta stariji od mene a ja poštujem starije. ako se sjećate, znao sam vam se u dvorani i dignuti kako bi vi mogli sjesti. a također, koliko me sjećanje služi a to je sve manje, nastojao sam da naši mečevi budu što kraći kako vi ne bi morali dugo stajati na nogama, iako je to, nažalost, češće završavalo u pet setova.

s osobitim poštovanjem

Čupa

p.s. došao bih vas posjetiti u jazbini al me u proteklo vrijeme muče prvo vrat, pa leđa tako da nisam trenirao. potrudit ću se doći prije ove velike promjene vremena koju najavljuju za sljedeći tjedan.
ib
Site Admin
Kontakt:

#35 Post Postao/la ib »

Kakva mrtva promjena vremena? :mama: :rigo:

EDIT: nikakva! :lux: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&p ... code=14240 :lux:
Čupa

#36 Post Postao/la Čupa »

Brod je napisao/la:ja bi čak reko da nije tolko star kolko je nervozan! :rofl:
poštovani gosp. brod,

bio je to loš dan u uredu.

srdačan pozdrav.

btw, mislim da bi mogli temu konačno prepustiti devetnaestoligašima. :D
Dren

#37 Post Postao/la Dren »

wolf je napisao/la::top: nema kaj Drene , ponekad si i ti potpuno u pravu :top: (kad ne trolaš puno :rofl:) :zubo:
:cry: :cry: :cry:
potpuno sam u pravu u 0.1% mojih postova :cry: :cry: :cry:

:zubo:
Čupa je napisao/la:
btw, mislim da bi mogli temu konačno prepustiti devetnaestoligašima. :D
jok. i prošle sezone većina sudionika (na forumu tadašnje 20te lige) je trkeljala o svemu i svačemu, tako da je to već standardna praksa :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
marlonbrando

#38 Post Postao/la marlonbrando »

ajmo prognoze za prvo kolo
gume gume i samo nove gume
Pale
Kontakt:

#39 Post Postao/la Pale »

marlonbrando je napisao/la:ajmo prognoze za prvo kolo
ajmo :zubo:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#40 Post Postao/la 55 »

1. Dugave - Ora: 5:5
2. Stupnik II - Velux arhitekti: 4:6 ili 5:5... dobri i jedni i drugi... :ne zna:
3. Intercapital - Agronomski fakultet: 7:3! Domaći teren će nam biti prednost zbog gromoglasne publike :banana:
4. STK Pemit je odustao od naše lige pa će se Pohabane gumice odmarati :zzz:
5. STK Zagreb - TIO: drugu ekipu ne poznajem, ali vjerujem u pobjedu mladih Zagrebaša od 6:4 :D
6. Padobranci - URIHO: Pa tu bi stvarno moglo biti svašta... recimo da očekujem napetih 5:5 ili 6:4 :macevanje:

Eto, sigurno ćemo biti puno pametniji nakon prvog kola, ali evo nam malo materijala za zabavu :five: :pivo: :zivili:
Odgovorite