NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

LIGA PRVAKA 2011./2012.
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Izra

PostPostano: sri ruj 28, 2011 8:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da su žan mišel sejv i vang đian đun postavili malo visoko letvicu pa nam neki česi nisu zanimljivi, s ryu-om ili bez njega. Zubo

šalu na stranu (makar sigurno ima nešto i u ovom gore), mislim da je termin odigrao najveću ulogu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
primo

PostPostano: sri ruj 28, 2011 9:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da su stavili na HTV-u na teletext da je Mladost Iskon startala sa porazom u ligi prvakinja,izgleda da neznaju da imamo i u muške predstavnike u ligi prvaka,

Izgleda da im se moraju dojavljivati takve vijesti(vjerojatno je Alen) jel inače nas nebi pratili sigurno.

Vjerojatno će morati i obitelj Časl malo poraditi i na tome jer naše novinare to očito nezanima previše (nemamo više Vineka) doduše on je bio za novine,ali je uvijek pratio stolnotenisače.

A možda onda i bude više ljudi na tekmama,što im naravno želim.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: sri ruj 28, 2011 9:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eh, imam ja nekijeh prijatelja novinara u jutarnjem, večernjem, indexu i tako to. Idem bacit koju bubu u uho Cheer
fakat je šteta šta je medijska pokrivenost ovako loša Sad
primo

PostPostano: sri ruj 28, 2011 9:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa naravno danas je marketing jako bitan pa i u sportu,vidite samo šta su napravili ovi iz medveščaka sa hokejom,a oni su iskreno neka drugoligaška ekipa,odnosno "otpadci" da se tako slikovito izrazim igrača jačih liga,
[Vrh]
ARES

PostPostano: čet ruj 29, 2011 8:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad netko ne želi čuti za pingić, onda možeš dubiti na glavi i ništa neće objaviti.

Vjerojatno se neki sjećaju što sam pisao o prijašnjem vodstvu HSTS-a (Vuletić&comp) i njihovoj brizi za stolni tenis. Sve su uništili i sada je jako teško ponovno sve izgrađivati. Dovoljno je pogledati sportske portale gdje pod ostalo uopće nema stolnog tenisa. Zato je tu vrlo teško naći rješenje. Jedino izgleda da pomažu rodbinske ili prijateljske veze pa se možda tu i tamo što progura. Uostalom, za hrvatske medije ionako postoji samo nogomet. Jedina svjetla iznimka je g. Bauer iz Sportskih novosti. Sportska tv nas je otkačila nezadovoljna prošlom reportažom.

Što se Medveščaka tiče, nekoliko prijatelja, bivših hokejaša, a sada uspješnih poslovnih ljudi, udružilo je volju, znanje i novac (VEEELIKI novac) i stvorili su to što imamo. A u Hrvatskoj sam sam, potpuno sam. I da ne budem dosadan, i ono što nam pripada, Šurbeki&comp su nam oteli.

Dakle, prijatelji moji, jedino što možemo, jest da nam pomognete svojim dolaskom i bučnim navijanjem pa se možda od iduće sezone promijene stvari na bolje.

Inače, doći će predsjednici nekih susjednih stolnoteniskih saveza, uživo će raditi reportaže strani mediji, dolaze brojni kibici iz susjednih zemalja, i vjerujte mi, jadno ćemo se osjećati ako nas gostujući navijači nadjačaju, a domaći mediji prešute.

A što se Sokazovaca tiče, isprike o prijevozu i sl. su smiješne. Trenutno najjaču europsku momčad i Velikog Ryua ne doći gledati “zbog prometnih problema” je još jadnije opravdanje od odnosa medija prema pingiću. Čudno da Slovencima i Austrijancima, kojih je najavljeno preko 100, promet ne predstavlja problem. A jadnici, trebaju voziti samo nekoliko stotina kilometara da bi došli gledati hrvatski i njemački klub. Hrvati bi valjda da im dođemo doma igrati.

I kao što je papuanac sjajno predložio, možda da Vam Ryu i ja još dođemo zapjevati pod prozor prije tekme...
[Vrh]
primo

PostPostano: čet ruj 29, 2011 9:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naravno ARES na takve netreba ni računati koji traže uvijek nekakav izgovor,oni ni nisu zaljubljenici u stolni tenis, ti igraju samo toliko da im vrijeme prođe.Ali fakat je smiješno da u gradu od milion stanovnika nemožeš malu dvoranicu napuniti,pa koliko je samo stolnotenisača po zagrebačkim klubovima,da samo oni dođu nebi stali svi u dvoranu,šta reći onda na to,očito su neke druge stvari u pitanju,ali mislim da je to više njihov problem nego vaš.

A ovo što se reportaže tiče stvarno strašno, pa jel se nije moglo razgovarati sa urednikom vezano za to pitanje?
Mislim,meni se osobno isto nije svidjelo Bobetičkino prenošenje meča(ako se na to misli) ali to se sve da doraditi i poboljšati.
[Vrh]
ARES

PostPostano: pet stu 18, 2011 1:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Večeras u 19 sati igramo posljednju utakmicu Lige prvaka u Zagrebu.
Gosti su nam francuski osvajači ovogodišnjeg ETTU kupa i vodeći sastav prve francuske lige Chartres.
Koliko su jaki, govori podatak da njihov 4. igrač Eloi ima isti ranking kao i naš 1. igrač Tan. Ryu neće doći jer igra novoizmišljene igre Mira i sporta u Kataru. Nije mu za zamjeriti, kad znamo da je tamo prvi nositelj, a nagradni fond je 100.000 $. A i publike će sigurno biti, za razliku od njegovog posljednjeg meča u Zagrebu.
S obzirom da večerašnji meč prenosi laola1, svi ljubitelji pingića u svijetu će moći vidjeti koliki je interes zagrepčana za pingić.
Jedino mi je žao što nisu htjeli prenositi utakmicu 2. kola sa Charleroi-om. Tada smo i pobjedili i bila je sjajna tekma, a i skupilo se nešto navijača.
[Vrh]
LiChin

PostPostano: pon stu 21, 2011 11:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jako tijesan poraz, steta za Zenga, 5 setova u petoj partiji... Nazalost osobno sam u Splitu pa ne mogu pratiti Ligu prvaka uzivo i doci navijati, pa bi molio Aresa ako moze napisati tijek meca za sve one koji nisu bili u mogucnosti biti tamo uzivo ili gledati na laoli... Crying Glavom u zid Cini se da je bilo jako zanimljivo a i ne mogu se otet dojmu da je Ryu igrao da bi mec drugacije zavrsio... Big gun Trk

Srecom Charleroi dobio Saarbruckena u gostima pa uz najjacu postavu protiv spomenuta dva u zadnja 2 kola otvara se prilika i za drugo mjesto u skupini Thumbs up
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ARES

PostPostano: čet stu 24, 2011 6:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinoć sam se vratio iz Praga gdje je Tan isprašio Konečnog, Treglera i Obešla u tri singla i paru s 12:0 u setovima. Igrao je sjajno, a oni su igrali u najjačoj postavi s kojom igraju Ligu prvaka!

Što se tiče Chartresa, možda su najbolje to opisali Alex na:

http://www.ecl-ettu.com/index.php?id_news=518

i Alen na HSTS-u.

Ukratko, Zeng se po tko zna koji put us... kad je trebao dovršiti važan meč. Imao je sve: 9:7 i servis u prvom setu pa izgubio; 2:1 u setovima i 10:7 u četvrtom setu (TRI vezane MEČ lopte) pa je i to uspio izgubiti i na kraju 6:4 u petom setu pa se onda počeo svaditi sa sucem i Eloiem i završio 7:11. I u Pragu je glatko izgubio od Konečnog. Od kad je pobjedio Gerella u prvom kolu sam sebi govori Vi, samo mu još fali potvrda u rezultatima. Bio je užasno uvrijeđen zašto dolazi Ryu kad je on isto tako dobar.

Prije 12 mjeseci sam napisao da nije igrač za velike mečeve i to je, nažalost, opet potvrdio. Zbog toga u Charleroiu ne očekujem ništa jer, taman da i Tan dobije dvije, što će biti jako teško jer je Wang jedan od 20 najboljih igrača na svijetu, a Seiva Tan gotovo nikad nije pobjedio, Zeng će se opet ukočiti, a od Tompe je teško očekivati da će ponovno dobiti boljeg od sebe. Svejedno, nećemo se predati.

Ove smo sezone imali teški peh s Ligom prvaka. Prvo smo izvukli najteže protivnike, zatim se Tan vratio iz Kine teško bolestan, ali najgnjusniji je ispao Ryu. Za svaki meč koji treba igrati izmisli razlog zašto ga trener ne pušta pa onda igra razne prijateljske tekme za veću lovu nego što bi dobio kod nas po ugovoru. U Chartres nije došao je mu je bilo prekratko od subote do petka (i Gao i Gardos i Gerell su s njim igrali isti turnir i bez problema se pojavili u Chartresu). Prošli vikend je igrao u Kataru, a slijedeći tjedan će igrati TV egzibiciju u Seulu TRI dana nakon meča u Charleroiu. A treba mu odmor da se pripremi... pa je zato otkazao Charleroi. A onako, na odlasku, mi je rekao da ne vidi motiva igrati Ligu prvaka pred 100 ljudi. Što se toga tiče, možda je i u pravu.
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet stu 24, 2011 7:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
Prošli vikend je igrao u Kataru, a slijedeći tjedan će igrati TV egzibiciju u Seulu TRI dana nakon meča u Charleroiu. A treba mu odmor da se pripremi... pa je zato otkazao Charleroi. A onako, na odlasku, mi je rekao da ne vidi motiva igrati Ligu prvaka pred 100 ljudi. Što se toga tiče, možda je i u pravu.

A možda nije profesionalan?
Ne vjerujem da u Charleroiu će bit samo 100 ljudi.

A što se tiće posjećenosti u ZG...nije da ste se ubili od promocije, zar ne? Ne vjerujem da više od 1000 zagrepčana uopće zna da mi imamo ekipu u stolnoteniskoj ligi prvaka Pojma nemam
ARES

PostPostano: čet stu 24, 2011 10:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren, o medijima i njihovom odnosu smo već puno napisali, i u ovom, i u ranijim postovima. Tako da se tu jednostavno neda nešto više napraviti.
A što se tiče toga da ljudi ne znaju da Zagreb ima momčad u Ligi prvaka . . . Arapović par dana prije svake tekme zalijepi desetak plakata na sve dvorane, Konzum izvjesi plakate kraj ulaza u 15 prodavaonica u okruženju Šestina, Sokaz igra 1000 ljudi, Zagrebački stolnoteniski savez financira 16 klubova koji imaju (na papiru) registrirano nekoliko stotina igrača, Sportske novosti obvezno napišu najavu meča, a dođe 100 ljudi. Ne dođe Predsjednik HSTS-a, Predsjednik ZSTS, tajnik ZSTS i NITI jedan član IO ZSTS-a i HSTS-a.

Roko mi je rekao da su igrali u Charleroiu pred 4500 ljudi. Ja se iskreno nadam da će ih doći što više (makar će mi se Zeng stisnuti do bola) pa da i to doživim, kad već ne ide u Zagrebu. Samo, tamo već dugo imaju podršku lokalne zajednice, a mi imamo samo zavist i, zašto ne reći otvoreno, naglašeno neprijateljstvo od samog ulaska u prvu ligu. A hobotnica je od struktura do medija.
[Vrh]
LiChin

PostPostano: čet stu 24, 2011 10:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

A možda nije profesionalan?
Ne vjerujem da u Charleroiu će bit samo 100 ljudi.

Pa naravno da nece, to je zadnji razlog koji mozes izmislit kad ti se jednostavno ne da, o tome ARES i govori...

Dren (napisa):

A što se tiće posjećenosti u ZG...nije da ste se ubili od promocije, zar ne? Ne vjerujem da više od 1000 zagrepčana uopće zna da mi imamo ekipu u stolnoteniskoj ligi prvaka Pojma nemam

Prolistaj malo ovu temu. To nema veze s promocijom, mozes vidjet da se covjek trudi samo ako procitas ovu temu od pocetka... Jebote covjek ulaze svoj VLASTITI NOVAC (primjer sptv)... Da nas je samo par takvih gdje bi bili?

Zbog odnosa, ponasanja i postupaka pojedinih ljudi u hrvatskom stolnom tenisu zadnjih 10ak godina, stolni tenis je u Hrvatskoj prije mozda 2-3 godine dosegao dno dna. Samo SP 2007 je po meni bila lakrdija, da ne mozes napunit dvoranu kako treba osim mozda finalni dan, a i to je bila srednja zalost, s obzirom i na cijene karata koje ce platit samo istinski zaljubljenik i fanatik, al tim cijenama nema sanse da ces privuc nekog tko je barem djelomicno zainteresiran za taj sport. Na stranu i cijene koje su bile po europskim standardima, veci je problem sto su ljudi u Hr na stolni tenis kao sport gotovo pa i zaboravili...

A kad ti je stanje takvo, mozes se trudit koliko hoces za promociju sporta i neces se pomaknut za 2cm...

Po meni je sramota bit grad sa mozda najjacom rekreativnom ligom u Europi (potvrda da ljude ovdje stolni tenis zanima), ligom koja broji preko 1500 igraca, i da ne mozes napunit dvoranu za BESPLATAN mec lige prvaka makar ta dvorana bila pod Sljemenom i trebas je malo trazit (osobno sam prvi put malo i zalutao al sta fali haha Zubo )

Pa od 1500 igraca kvragu valjda u tom terminu makar bio i popodnevni - mozes nac 300-400 ljudi koji mogu doc. Nije mi to nikako jasno... Igraci koji prakticki igraju aktivno svaki tjedan bar 2 puta, tih 1500 igraca, pa to bi ti trebalo biti dovoljno, jer ti koji igraju i jesu valjda ti koje stolni tenis zanima...
Nemos se okretat sirokim masama, stolni tenis nikad nije ni bio takav sport, gadjas ondje gdje se nesto oko tog sporta stalno dogadja... I tu bi Zagreb zbog Sokaza trebao biti raj.

Osobno sam, kao teski zeleni greenhorn sokazovac u prvoj sezoni kad sam igrao gore jedva nasao dvoranu u Dedicima jer sam htio pogledat finale zimskog kupa Sokaza (!!!!!), 2006/07 g. je bila cini mi se, i na kraju bio jedini gledatelj ako izuzmemo domacine (druga ekipa se nije pojavila pa su Arapovic i ekipa napravili neku egzibiciju). Setao ko budala Crnomercom, jedva nasao tu neku liniju koja vozi put Sljemena, izisao na zadnjoj stanici, i onda jos setao 20ak min put sjevera u mrkloj noci trazec Dedice 102, dok su me rotvajleri od kuce do kuce poprilicno mrko gledali.

Ok znam da sam lud pustimo to Zubo , al ako netko moze otic pjeske do gore na finale fucking Zimskog kupa, ne razumim da se ne moze skupit posteno ljudi pa da pogledaju mec Lige prvaka. Mozda sam idealist al to mi nikad nece bit jasno. Ljudi pokrenite se, ako od 1500 ljudi 1000 nije moglo zbog posla, ovih 250/500 sigurno nije doslo jer su prosto lijeni. Pokrenimo se, radi tog sporta, mi smo ti koji moramo povuc prvi val promocije, poslije je puno lakse.

U Aresovim rijecima osjecam i neko razocarenje zbog i odnosa tu u Hr, i Ryu-a i svega, samo se nadam da to nece djelovati demotivirajuce na iducu sezonu i nastojanja. Jer ovo sto on radi je jedina svijetla tocka u hrvatskom klupskom stolnom tenisu u zadnjih 10 godina...

Sto se tice Ryu-a, osobno ne znam kako ti ugovori funkcioniraju, ali nije mi jasno da on ako je potpisao za klub, da nema i neku ugovornu obvezu odigravanja meceva. Jer ocito jedino tako moze izmisljat sranja spomenutog tipa. I jos ce ispast da ga preplatis a on odigrao 1 mec cijelu sezonu, ma dao bi mu ja po glavi Snajper Very Happy

Zenga necu komentirat, dovoljno se sjetit samo sezone kad je igrao za Donat finale doigravanja protiv Zagreba...
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ARES

PostPostano: pet stu 25, 2011 12:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala LiChinu, opisao je sve točno onako kako i jest.

Što se tiče Ryua i ugovora, tu sam ispao naivan ili bolje rečeno neupućen. Ipak mi je to prva sezona u pravom, vrhunskom svjetskom pingiću. Ja sam, naime, potpisao ugovor s njim, a ne s njegovim savezom. I u tome je kvaka. Sve mi je objasnio u petak predsjednik Chartresa. Doslovno mi je rekao: “Dragi moj Martine, to je isto lani Ryu radio i Hennebontu. Izludio ih je. Zato ja imam ugovor sa singapurskim savezom, a ne s Gao Ningom. Pa mi Gao ne može izmišljati priče o tome da ga njegov savez ili trener repke ne pušta.”
A upravo to prljavo radi Ryu. Očito je potpisao, onako, da mu se nađe, ako ništa bolje taj tjedan ne uleti. A ako se ukaže bolja financijska prigoda, tko šiša ugovor. Okrivit ću savez i to je to.

Na Europskom u Gdanjsku mi je jedan od poljskih trenera, koji je ujedno i trener i poljskog kluba koji igra Ligu prvaka, rekao istu stvar: “Mi smo potpisali ugovor s korejskim savezom, a ne s Oh Sang Eunom. I nama stalno pokušava ne doći, ali naš odvjetnik samo kontaktira korejski savez - i Oh je na meču.”
Nakon tih izjava mi je sada potpuno jasno što je Ryu mislio kad mi je jednom pri ručku rekao da je Oh pogriješio i sad se kaje.

Valjda ću ubuduće izbjegnuti takve lopovluke i prijevare. Ove sezone sam nasjeo. Kako ono narod kaže: Svaka se škola plaća!
[Vrh]
King

PostPostano: sri stu 30, 2011 8:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šteta za poraz nakon vodstva od 0:2 Sad

No gdje je nestao Ryu? Bio je u svim najavama, kladioničkim ponudama, ettu previewu meča i na kraju nije igrao. Opet se nije pojavio ili...???
[Vrh]
ARES

PostPostano: pet pro 16, 2011 10:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad te neće, onda te neće! Treći meč zaredom gubimo 2:3. Tan dobio Stegera i Monteira 3:1. Zeng po običaju, izgubio od Stegera 2:3 i od Monteira. Ponovno mu u zadnjem meču nije dovoljno 9:7 i servisi. Sve gubi 10:12. A El Nino ide dalje (mi ih dobili u Pragu 6:3 i doma 7:0).
[Vrh]
pionirček

PostPostano: ned pro 18, 2011 4:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kakva motivacija za zenga ponovo gubi opet je vodio 9 7 a pljuje se po njemu jesu dobili večeru ovaj put kad su izgubili.i dajte napokon napišite zašto ryu ne igra da ljudi ne misle.da je samo do njega to što ga nema na tekmama
[Vrh]
ARES

PostPostano: ned pro 18, 2011 7:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne samo Zeng, nego i svi drugi koji igraju u našem klubu, uvijek su dobili i dobit će sve što im je dogovoreno. Tako je bilo i s Ryuom. Dobio je lovu unaprijed. I ne samo to, nego je načelno dogovoreno da nakon Londona (ako se kvalificira, a ako ne onda već u proljeće) uzme hrvatsko državljanstvo. Zato sam i na početko ove teme i napisao da je prijatelj Primo koji je predlagao Ma Longa nevjerojatno blizu. Bila je dogovorena ekipa gdje bi Ryu bio 2, a Tan 3. Jedinica je još u igri za iduću Ligu prvaka. Ta momčad bi sigurno osvojila Ligu prvaka.

Ryu je dao riječ da će doći na sve mečeve u skupini, osim možda ne u prosincu jer će tada imati državno prvenstvo, samo on nije znao kada. Zato je i meč u Charleroi-ju pomaknut za utorak 29. studenog. Ryu je u nedjelju prije toga završavao Grand finale Pro-toura u Londonu i trebao je u ponedjeljak ujutro biti u Belgiji, da bi se odmah poslije meča vratio u Koreju na nekakvu TV egzibiciju (za lovu, naravno). Nažalost, prije puta u Belgiju javio mi je da bi odmah u nedjelju iz Londona otišao doma da se odmori. Razlog je vjerojatno izmišljen jer je TV cirkus bio u petak pa se mogao odmoriti. Tim više jer mi je u Zagrebu rekao da on nema problema s vremenskim zonama i da mu je jedan dan sasvim dovoljan za odmor. Zato je i na mečeve dolazio samo dan-dva ranije.
Sa Chartresom nije u Zagrebu igrao jer mu je upala odlična lova na TV egzibiciji u Kataru. Tamo je za 4 meča u paru za vikend podijelio 50.000 $ s partnerom iz NR Koreje. Dakle, čovjek nas je ostavio na cjedilu za veću lovu od one koju je potpisao s klubom za nastupe u Ligi prvaka. Grublje rečeno, prodao nas je za šaku dolara više.

A da bi mu njegov korejski savez dao dozvolu za igranje u Europi, klub je trebao potpisati aneks u kojem Korejski STS ima pravo veta na njegove odlaske u Europu. To je trebalo važiti samo u slučaju da se Ryu kvalificira kao treći član na Olimpijadu u Londonu (Oh i Jo su se već kvalificirali te se traži treći član koji će igrati samo u ekipnom dijelu parove) i to isključivo nakon Nove godine, u mečevima od četvrtfinala nadalje. I još mi je rečeno da u siječnju i veljači sigurno neće biti problema, već tek nakon toga i to jedino ako Ryu bude igrao na Olimpijadi.

To je sva istina. Nažalost, ispao sam naivan. Predsjednik Chartresa mi je u Zagrebu rekao da je opće poznata stvar da se Ryu tako uvijek ponašao. Lani je igrao za Hennebon i nije došao niti na jedan važan meč s rivalima pa je Hennebon izvisio u prvenstvu. Zato ove godine nije mogao potpisati niti za jedan francuski klub. I, kako je bio bez ugovora, potpisao je za nas. Pa, ako uleti kakva veća lova, tko nas šiša, a ako ne, onda će doći igrati Ligu prvaka. To ja nisam mogao znati jer je naša hrvatska liga Bogu iza leđa i tu se već godinama ne pojavljuju svjetski igrači pa nemamo ni mogućnosti saznati važne informacije. Ako ništa drugo, sada sam spoznao kako stvari stoje, stekao dobre prijatelje koji imaju prave informacije i to bih trebao iskoristiti ubuduće.

Što se Zenga tiče, on da je čist u glavi, bio bi među prvih 50 na svjetskoj ranglisti. Danas mi je trener Saarbrückena rekao da je Tan bio maestralan, a da je Zeng u gotovo svakom setu dominirao do 9:6, ili 9:7 i onda se neobjašnjivo stisnuo. Tan mi je nakon meča rekao da je to posljedica Zengovog zabušavanja na treninzima jer igra s 50-60% snage. Ja nisam psiholog pa da sudim, ali je očito da dečko ima preveliki problem, a da bi ga sam znao riješiti. Kad smo mu htjeli pomoći i naći psihologa, bio je uvrijeđen. Vidjet ćemo kako će igrati u polufinalu i finalu europske Superlige te u doigravanju hrvatske lige. Ako i tu zariba, onda je kod nas, nažalost, odigrao svoje. Inače, uopće nije loš čovjek.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.