U kaj smo se razgalamili, sljedeći su Autsajderi da te podsjetim.
Možda tu snimku i nebute tak veselo gledali.
Javite kad bu tekma da dojdemo pogledati derbi.
Zna Vjeko tko je slijedeći protivnik ( okrenuo je pilu naopako ) , mada vjerojatno Stipe s više nestrpljenja čeka tekmu s obzirom na njegovih 0 : 3 u prvom susretu .
Tekma , u četvrtak u 19,30 . Babama gatarama , Poteru i inima ulaz zabranjen .
Nego , Autsajderi izgubili u prvom kolu
japanac je napisao/la:Zna Vjeko tko je slijedeći protivnik ( okrenuo je pilu naopako ) , mada vjerojatno Stipe s više nestrpljenja čeka tekmu s obzirom na njegovih 0 : 3 u prvom susretu .
Tekma , u četvrtak u 19,30 . Babama gatarama , Poteru i inima ulaz zabranjen .
Nego , Autsajderi izgubili u prvom kolu
Nema rezultata Autsajdera na netu, s kim su igrali i rezultat molim. Prvo pa odma kiks to otežava borbu za naslov.
Lako za Vilenjake, jel smiju Stupnjari to videt?
I zaboravil sam pohvalit Lopticu Ping, dva meča je izgubil za dlaku. Njima idemo u 4. kolu, izgleda bu napeto.
Autsajderi prvo kolo protiv F-Secure ( mislim da su bili 4. u 17. ligi ). Rezultat još nije upisan , a saznao sam ga od Ključarića u dogovoru za termin tekme a potvrdili su mi i Autsajderi , koji djele istu dvoranu za ping . Navodno nije igrao Ključarić i to je to . Sa ekipom F-secure smo igrali prije dvije godine u ligi , mislim da su se zvali Novi milenij , tak da je to , bar za mene , iznenađenja .
Sa Audio sustavom vam ne bu lako , Kruno i Ivan super igraju . Rezultat protiv nas može zavarati , ali vidiš i sam po setovima kak je to izgledalo .
dvije godine je jako jako puno vremena.
evo ti primjer iz tvoje dvorane: sjeti se kako je živko igrao u trećem mjesecu pa ga usporedi za živkom sad.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Hvatljivi je napisao/la:
U kaj smo se razgalamili, sljedeći su Autsajderi da te podsjetim.
Možda tu snimku i nebute tak veselo gledali.
Javite kad bu tekma da dojdemo pogledati derbi.
Tekstilci se revanširali Autsajderima za poraz , i to sa kamatama . Vjeko nam postaje udarna šaka ekipe , izgleda da nove gume i očinstvo rade čuda od bivšeg čokljavca Vjerojatno je prvi meč i pobjeda Vjeke nad Ključarićem odredio tijek tekme . Tamo gdje je Vjeko započeo Stipe i Greta nastavili . Protivnici pružili otpor koliko su mogli , ali nakog gubitka prvog meča vjerojatno ostali šokirani . Bravo moji
Slijedeće kolo protiv ekipe ZET IV , nama potpuno nepoznate pa stoga slađe .
Bravo textilci, bravo Vjeko.
Čini mi se da ti ovaj "sljedeći" nebu više trebal sve do osmog kola. Ak mi do tad ostanemo u sedlu.
Naime kapetan nam igra ozlijeđen, pa smo se protiv Pešće zvlekli za dlaku u parovima u 5 setova.