nemogu opisati kakav je pritisak.evo sav sam se slomio.možda napokon pokažem sav svoj talent koji je bio duboko sakriven stalnom i grčevitom borbom za opstanak na mjestu 3 igrača.ali da VAS NE PLAŠIM nebudemo stalno igrali u najjačem sastavu.a ti zovkec bumo mi odradili koji trening dok se zalječiš ili skrivaš nove fore za tekmu
I daaaaa, nakon 3 stranice uvoda da objavimo i neki konkretni post oko pravih odigranih mečeva.
Gredelj-Mirzino jato 5:5.
Gust meč, 2:0 za nas, pa 2:4, pa 5:4, pa 5:5 na kraju. Najpoštenije je tih 5:5 na kraju iako će određeni domaćin reći da su trebali dobiti jer smo mi imali u prosjeku 32,67843 prasice po setu, ali teško je to prihvatiti kad se na tome i temelji taktika dva izrazita spinera i agresivnog travara!
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Nema se tu šta bunit - prasica je samo pogrdno ime za iznimno preciznu loptu
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Iako su Zrinski, zamalo moja buduća momčad, izgubili od Transovaca moram pohvaliti Zrinski jer je podvig izvući 4-6 sa dva igrača protiv, recimo, favorite lige.
Čak i da zanemarimo zadnju izmjenu Transa.
ma vi iz transa nemate veze sa vezom, ako nebute igrali u najačem sastavu siguran sam da bu te ispali iz lige, samo je pitanje dal idete jednu ili dvije lige ispod
volim ove iz 5 lige kaj daju savjete kad izgube a o pozdravljnju ni nećemo.treba biti velik i u porazu.ali to je već kućni odgoj.ajmooooooooooooooooooooooooo
Tko je zainteresiran u četvrtak 13.10.2011. u 19.30h na Vrbiku meč trenutno prvo i drugoplasirane ekipe.
Ipos - Elka dr. Ante Starčević
Svi smo znatiželjni vidjeti kako igra čovjek sa dvije trave i koji ima za pojasom skalpove Jelačića, Komerlina, Matijevića, Paćina, Pahera, Radočaja, Ramušćaka ....