Bolje bi ti bilo da pobrišeš ovo svoje pitanje , dok ga precednik ni videl
jakooooo je osjetljiv na to jerbo piše na oglasnoj ploči već cca 3 tjedna a niko ne čita ...
P.S. ja sam pročitao precedniče može 5 iz zalaganja ?
Ko ne dojde do 9.30 mam je diskvalificiran!Može ostat samo jest i pit!
Hrga bu vodil,ak se ne "zarakija", onda bumo vodili svi po malo dok ne odvedemo u propast!
Evo kompletirano 2. kolo!
Malo smo se natiskali u srijedu i četvrtak,pa se mole kapetani ekipa koje igraju u 17.00 da se potrude da mečevi završe do 19.30!Možda prvi krug odigrat na 2 stola,i smanjit zagrijavanja na 1-2 min.)
Tja,bar se ima kad trenirat...
U četvrtak u 17.00 prvi od dva derbija dvorane što nas očekuju ove sezone:
STK Utrine - HSTK Južna Trešnjevka - Tumi II
Ajmo navijači podržat obje ekipe,da ih malo naložimo jedne na druge...
Ah kad kažeš STK Utrine onda je sve jasno, a za ove silne HSTK JT I, HSTK JT II, HSTK JT III i da ih ne nabrajam sad sve ... moram imati šalabahter sa strane jer nikak' nemrem zapamtit tko je tko.
Svaka čast domoljublju dvorane, ali da su bar u nastavku dodali neku riječ da ih je lakše zapamtit. Ovo je kao u NY, 155. ulica, 205. ulica.
Kemil je napisao/la:a za ove silne HSTK JT I, HSTK JT II, HSTK JT III i da ih ne nabrajam sad sve ... moram imati šalabahter sa strane jer nikak' nemrem zapamtit tko je tko.
Evo ti šalabahter:
J.T. I se zove Zdravko Tumara - Tumi (to ti je ona kaj kupuje bodove i vodi je Srki,a teži prema 1. lizi,a ako bog da mogla bi konačno tamo i završit)
J.T. II (je Vukovarska podružnica koju vodi Brki,i da nema Lovrića bila bi sastavljena od samih čokljavaca)
J.T. III ( su bivši FER-ovci,i ti su u 1. lizi,bogu fala)
J.T. IV (je bivša Tumarina ekipa koju je preuzeo i vodi Wolf)
J.T. V ( je Bokeljska mornarica koju vodim ja,nemamo nekih ambicija nego igramo gdje nas vjetar otpuše)