19. liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

#61 Post Postao/la Pale »

Petre prognoza s veluxom 7:3 za vas.
Sretno
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#62 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la:Petre prognoza s veluxom 7:3 za vas.
Sretno
ehm.
ako velux nastupi u sastavu Somek, Petričević, Bojčić, jako teško.
mislim da će se sve vrtiti oko 5:5 i da će zapravo parovi presuditi raspodjelu bodova.

Naravski da navijam za našu bratsku ekipu iz Intercapitala, al ovo je realna obzervacija a ne želje i pozdravi :o
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
vjekoslav

#63 Post Postao/la vjekoslav »

Petre ja bi ti nekaj reko [javi mu se na p.m.]
Pale
Kontakt:

#64 Post Postao/la Pale »

Dali je još tko odigral????
Zagreb - TIO igra sutra, Mi - Uriho u petak, a dalje... :confused:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#65 Post Postao/la 55 »

Ikota je napisao/la:Petre prognoza s veluxom 7:3 za vas.
Sretno
Da... i ja bih bio tu negdje s prognozom da se oni nisu pojačali... ma nema veze, nitko ne zna koliko je gosp. Somek stvarno dobar :ne zna: , ako dođe igrati u ponedjeljak sve ćemo saznati iz prve ruke! :hero:
marlonbrando

#66 Post Postao/la marlonbrando »

STKI Zagreb vs TIO = 2:8
plišić 2 poena ja i matana nula bodova....ne igrjau nista specijalno rezu(dosta neugodno) i cekaju greske i mislim da svatko koga taj dan bude iso spin i da mu rade noge moze tricu napravit....mene osobno nije uopce iso spin i mislim da je to razlog gubitka a kamoli to sto sam propustio u jednom mecu 2 a u drugom 6 meč lopti
gume gume i samo nove gume
55

#67 Post Postao/la 55 »

Šteta... znači da je čak moglo biti i dosta gusto... :znoj: E pa protiv Agronomskog fakulteta ćete se sresti sa sličnim načinom igranja; ne mogu reći da su posebno dobri, ali solidno režu i pimplaju, a svaku višu loptu će i napasti, s time da dobro drže loptu na stolu i dvojica igraju sa softom... to su sada već sve iskusnije i iskusnije ekipe na koje nailazimo i mogli bismo imati dosta problema s njihovim iskustvom :mudri: , mislim da je TIO prije par sezona čak igrao i 16. ligu, a mi tek učili kako se drži reket u ruci! :misli:
No, u svakom slučaju, sezona je tek krenula, bit će tu još svega i svačega! :zubo:
Pale
Kontakt:

#68 Post Postao/la Pale »

Karlo ma nema veze...prvi mačići se tak i tak u vodu bacaju ;)

Kaj velite na ostale tekme?????
Il nisu odigrane ili ne upisuju rezultate :confused: :confused: :confused:

55

#69 Post Postao/la 55 »

Vrlo je moguće da uopće nemaju forumaša u ekipi i da šalju rezultate voditelju lige, onda treba čekati nekoliko dana na objavu rezultata... :ceka:
Pale
Kontakt:

#70 Post Postao/la Pale »

WTF.
OMG
:(

Hvatljivi

#71 Post Postao/la Hvatljivi »

STUPNIK II - VELUX 7:3, naši nemaju forumaša, pa ja spašavam čast.
Somek solidan ali pobjediv. Šalje dosta balona s distance i to može dugo radit. S malo koncentracije može ga se dobit.
Pale
Kontakt:

#72 Post Postao/la Pale »

Padobranci vs URIHO 6:4
Mikloška TRICA Braavvvoooooooooo!!
Harmić i ja skromna 1 i parovi naši.

Eto Hvala Urihu i idemi dalje :cheer: :cheer:
Zadnja izmjena: Pale, dana/u sub lis 08, 2011 9:19 am, ukupno mijenjano 2 puta.

ib
Site Admin
Kontakt:

#73 Post Postao/la ib »

Ikota je napisao/la:Padobranci vs URIHO 6:$
Vama šest, njima dolari? :zmaj:
Pale
Kontakt:

#74 Post Postao/la Pale »

ib je napisao/la:
Ikota je napisao/la:Padobranci vs URIHO 6:$
Vama šest, njima dolari? :zmaj:
Da njima dolari ;)
Eto editiral sam i upisal 4 :top:

Inače da još jednom pohvalim Miklošku, fakat nam je pravo pojačanje.
Krenuti sa Tricom... fakat svaka mu čast. :s: :s: :s:
Harma i ja smo se po običaju zasrali od straha :rofl: :rofl:

Spin
Kontakt:

#75 Post Postao/la Spin »

Bravo Hrvoje i Padobranci :)

URIHO dobro igra ali ne zna pobjeđivati :(
Bez samopouzdanja, igranja službenih kao prijateljskih mečeva, bez korištenja protivnikovih mana, .., jako korektna momčad, ali gube i kad ne treba.

E da,
volio bih pogledati meč Nevidal:Somek.
Igrač koji me najlakše dobije protiv igrača čijem stilu igre težim :)
Private_Driver

#76 Post Postao/la Private_Driver »

Evo stavio i ja rezultat. . . .ispričavam se na kašnjenju. . . ekipa TIO je ekipa koja ocigledno prsti iskustvom, igraju jako smireno i rezu jako jako neugodno. . . .Inace kao ljudi vrhunski, ni jedan prigovor, tolerirali su nam da je Karlo kasnio sat i pol. . . .deckima svaka cast i htjeo bi upoznati još takvih ekipa. . . .A sta se tice nas. . . jad i bjeda. . .to je jedino sta imam za reci.
Make your move.
marlonbrando

#77 Post Postao/la marlonbrando »

zadnja recenica <3 :lux: :lux: :lux: :lux:
gume gume i samo nove gume
Dren

#78 Post Postao/la Dren »

izgubit sve 4 partije koje su bile blizu u 5setova nije sramota. samo činjenica da su s druge strane fakat bili iskusni igrači koji nisu poklekli pod pritiskom.
Polako, bit će tu još igre.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#79 Post Postao/la 55 »

Uf, kako je Stupnik II napucao Velux arhitekte... :cekicem: Somek se pokazao kao veliko pojačanje i sve je pobijedio :s: , ali nije bilo dovoljno... Stupniku II sve čestitke na odličnom rezultatu, ipak moram priznati da sam očekivao više od Veluxa :ajooj: , ali nema veze, sezona je tek počela, bit će tu još svašta do kraja! :w:
vjekoslav

#80 Post Postao/la vjekoslav »

Evo da se malo i ja osvrnem na prvo kolo koje je odigrano.
Šokirao sam se kada sam vidio bolan poraz veluksa. Zagreb nije imao možda i malo sreće, naravno i izostanak nekih igraća uzeo danak.
Ovim putem naravno moram da čestitam Padobrancima na zasluženo uzeta 3 boda samo tako napred odlična ste ekipa i ljudi.
Kolega mislim da se varaš URIHO zna odigrati samo daj mi reci kako dečku koji dođe iz skoro druge žuapnije i čeka tamo sa nama 2 sata ti nebi dao igrati pa makar i te parave.

Drugo kolo URIHO - ORA utorak 19:00 Selska
Odgovorite