SOKAZ forum
18. liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
dva dana za redom igrati kao što kaže sensei Bilanović neće nam baš biti lagano, pogotovo prvi dan imamo protivnike koji iako su dvojca mogu tući svakoga.
ulazimo u sezonu totalno van forme
ali se nećemo predati lagano, cilj nam je ove godine zadržati sredinu tablice i opstati u ligi jer skok od dvije lige nije lagan
ulazimo u sezonu totalno van forme
ali se nećemo predati lagano, cilj nam je ove godine zadržati sredinu tablice i opstati u ligi jer skok od dvije lige nije lagan
Dren je napisao/la: S obzirom na ime (old vet bi bilo od stari veterani je li? ) i kako su veterani već iskusnjare, onda znači da su oni iskusnjare među iskusnjaramai bojim se da naša "mladost" i metode zastrašivanja (prvi igrač ima 2.10
) neće upaliti
![]()
izgleda da sam narasao
btw ... 19 liga je pocela opasno (na forumu
drene morat ces se svjetski potrudit ove sezone
ok onda, da naštancamo par postova 
e Č, kaže M da ti znaš gdje su ti Mladastaši, jer ja baš nisam skužio.
A važno mi je da znam kad da krenem od doma. e i oš me pokupit? to bi isto bila dobra ompcija.
e Č, kaže M da ti znaš gdje su ti Mladastaši, jer ja baš nisam skužio.
A važno mi je da znam kad da krenem od doma. e i oš me pokupit? to bi isto bila dobra ompcija.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ajd nazovem temcanadi je napisao/la:
lol .. da .. ajmo se dogovarati ... na forumu ..
mozemo napisati 10 postova ... i na kraju .. rec .. ajd nazovem te
btw necu te pokupiti .. jer idem doma nakon posla![]()
to ti je tam blizu gdje su studentice
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
slažem se sa svim navedenimkelemen je napisao/la:
Ma možete se truditi, ali Petar je nezamjenjiv(cca 15 stranica).![]()
PS. 2 lige gore
Danijel igra samo tri pojedinačne!
al očekujem vas u prvih 5. Iako tradicionalno u proljetnoj sezoni puno manje ekipa odustaje, očekujem da će bar prvih 5 u 19toj ići u razred više.
Samo još ostaje nama da budemo među prvih 9 ekipa 18.te lige
a kako vidim napatit ćemo se da to postignemo.
No s druge strane - pršlu sezonu nas je pratila sreća, možda će i ovu
Čošak Selske i Krapinske. Na uglu je vulkanizer, odmah iza njega je školsko dvorište sa ulazom iz Krapinske, VEEELIKA zelena lesa sa desne strane rampe od parkirališta (točno preko puta ceste je teniski klub), piše "ulaz dozvoljen za djetanike škole", što smo mi za vrijeme igranja.Dren je napisao/la:to je i moja pretpostavka. Al kako krešo reče, idemo nešto naučit od njih, a ako se pojave sa 2 igrača možda i ušićarit koji bod!Žugec je napisao/la:Dečki su strašni i nama su svašta radili prošli put. Fer su i iskusni. Treba se jaako truditi. Imaju i trećega igrača? Nas su sprašili sa dvaDi igrate? Na Savi?
Ovo dva za redom nije strašno. Ja sam već lagano senilan pa zaboravim kaj sam jučer delal![]()
U nedjelju je šnidor, ponedjeljak treba srediti utiske, utorak ste vi...., četvrtak opet tekma (redovna) pa trening u petak. I sve to niš ne pomaže
![]()
No, uvijek ostaje!!!
Inače prijavljena su im 4 igrača, al dvojica imaju skor 0:0.
Nemam pojma gdje igramo!
moram provjerit sa suigračima. Neznam ni gdje igramo protiv vas(pomoć?)
vidimo se!
bok
evo me frišak sa tekme.
izgubili 6:4 s tim da je čanadi napravio tricu

al smo goco i ja debelo fejlali.
Goco danas igrao dobro, al fakat čovjek nije imao sreće - kasnio na meč, igrao prvu protiv trećeg igrača i nije se baš ni stigao ugrijat već izgubio.
Protiv gospodina Vilima 3 seta u fiksu, dva od njih vodio 10:7 i 10:8 i još i oba izgubio na prasicu negdje kod 14:16
Ja sam s gospodinom Krešom...šta reći o njemu? čova igra stolni tenis duže godina nego ih uopće imaju čanadi i goco, SKUPA (igra 57 godina ako se pitate.) igrao sam dosta dobro, ali nevjerojatno je što on sve može vratit
I onda je počeo moj fizički pad - nekako sam uspio (na sreću) izvući 1:2 protiv trećeg igrača, posve nezasluženo.
Protiv gospodina Vilima (trava, lovac) sam počeo baš ko iz knjiga - kratka flah, spin, flah na travu, drajf! i bez ozbiljnih problema prvi set i 8:4 u drugom...gosn Vilim na rubu živaca hoće pojest reket
Al onda je uključio "old vet" mod i RAZBIO ME. okrenuo je taj set u fiksu i ja sam nestao iz dvorane a ne samo sa stola
Ništa, danak iskustvu. Žao mi je zbog Č-a jer je čovjek ostavio dušu na stolu a ja odigram ko zadnji krelac.
U parovima - prekrasan meč. Igrali smo odlično, oni savršeno. Zasluženo odnijeli sva tri boda.
Sve u svemu prekrasno gostovanje, momci(?!?!?:D) su super, dvorana odlična, igra još bolja.
I da, kažu da su izgubili prvo kolo od Novoselčana koji su se masu pojačali, a sad vidim da su Novoselčani izgubili od Početnika...a Input je papirnati favorit...Isse u kakvu smo to mi ligu upali? bit će dobro ako opstanemo

izgubili 6:4 s tim da je čanadi napravio tricu
Goco danas igrao dobro, al fakat čovjek nije imao sreće - kasnio na meč, igrao prvu protiv trećeg igrača i nije se baš ni stigao ugrijat već izgubio.
Protiv gospodina Vilima 3 seta u fiksu, dva od njih vodio 10:7 i 10:8 i još i oba izgubio na prasicu negdje kod 14:16
Ja sam s gospodinom Krešom...šta reći o njemu? čova igra stolni tenis duže godina nego ih uopće imaju čanadi i goco, SKUPA (igra 57 godina ako se pitate.) igrao sam dosta dobro, ali nevjerojatno je što on sve može vratit
I onda je počeo moj fizički pad - nekako sam uspio (na sreću) izvući 1:2 protiv trećeg igrača, posve nezasluženo.
Protiv gospodina Vilima (trava, lovac) sam počeo baš ko iz knjiga - kratka flah, spin, flah na travu, drajf! i bez ozbiljnih problema prvi set i 8:4 u drugom...gosn Vilim na rubu živaca hoće pojest reket
Al onda je uključio "old vet" mod i RAZBIO ME. okrenuo je taj set u fiksu i ja sam nestao iz dvorane a ne samo sa stola
Ništa, danak iskustvu. Žao mi je zbog Č-a jer je čovjek ostavio dušu na stolu a ja odigram ko zadnji krelac.
U parovima - prekrasan meč. Igrali smo odlično, oni savršeno. Zasluženo odnijeli sva tri boda.
Sve u svemu prekrasno gostovanje, momci(?!?!?:D) su super, dvorana odlična, igra još bolja.
I da, kažu da su izgubili prvo kolo od Novoselčana koji su se masu pojačali, a sad vidim da su Novoselčani izgubili od Početnika...a Input je papirnati favorit...Isse u kakvu smo to mi ligu upali? bit će dobro ako opstanemo
niš novogaDren je napisao/la:evo me frišak sa tekme.
izgubili 6:4 s tim da je čanadi napravio tricu![]()
![]()
Protiv gospodina Vilima 3 seta u fiksu, dva od njih vodio 10:7 i 10:8 i još i oba izgubio na prasicu negdje kod 14:16![]()
I da, kažu da su izgubili prvo kolo od Novoselčana koji su se masu pojačali, a sad vidim da su Novoselčani izgubili od Početnika...a Input je papirnati favorit...Isse u kakvu smo to mi ligu upali? bit će dobro ako opstanemo![]()
![]()
svaki može svakoga, sve se ne samo može, nego se i događa.
Početnici su interesantna i simpatična ekipa, jedino im najmlađi predstavnik, na žalost, ima nekih problema s ručicama - veli, hladne - pa puše zvučno u njih. Dobro da sam se setil toga kako bi uzeo brener na tu tekmu
ae, jeste vi odigrali svoje prvo kolo? ništa ne javljate!tuna25 je napisao/la:auuuu jebali smo ježa u ovoj ligi bit ce velikih okršaja..ma bitno je da se druzimo ,,rezultati ce doci sami od sebe..