NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Neobjavljivanje rezultata utakmica na vrijeme (na netu)

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Lin Chi Na

PostPostano: uto lis 11, 2011 5:40 pm    Naslov : Neobjavljivanje rezultata utakmica na vrijeme (na netu) Citirajte i odgovorite

Pitanje za odgovorne:

Da li postoji kakva posljedica za ekipe koje na objavljuju rezultate utakmica (zapisnike) na vrijeme na internetu?

situacija u mojoj ligi (16.) počelo je 2. kolo a upisane su samo 3 utakmice iz prethodnog (ne vjerujem da ostale nisu odigrane). Mislim da je u interesu svih da se ti rezultati što prije objave kako bi se moglo vidjet stanje protvničkih ekipa.

Vidio sam da je stanje slično i u dosta ostalih liga (npr. 18.)
Uvjeren sam da većina ekipa redovito prati kako su suparnici odigrali da bi znali kakve su im šanse i sl. Objavljivanje zapisnika uzima 5-7 min i mislim da bi trebala biti neka sankcija za ekipe koje ne objave zapisnike na vrijeme, po mom mišljenju 3-4 dana nakon odigranog meča.

Bućo nemoj me ubit ako ova ili slična diskusija ima negdi drugdi, ali ja je nisan uspija naći! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tomaca

PostPostano: uto lis 11, 2011 5:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bučo ubi ga Big gun Snajper
Izra

PostPostano: uto lis 11, 2011 11:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

posljedica za neupisivanje rezultata na internetu je... nista.

rezultati na internetu su divno cudo moderne tehnologije. ali privilegija, a ne obveza.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kemil

PostPostano: uto lis 11, 2011 11:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bit će da ovi iz slabijih liga ne briju baš svi na pingač pa im nije ni stalo do ažurnih rezultata, bit će bolje kad dođete u jače lige. Thumbs up

Sankcije?, možda je bolje prvo provjeriti da li znaju da se rezultati mogu upisivati na internet. Wink
Kemil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto lis 11, 2011 11:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

obveza je slat voditelju, a voditelj uglavnom stavlja i na net. obveza je poslati u roku od 3 dana od igranja, dan dva kroz poštu, dan dva da to voditelj sortira i upiše...i ako se igralo u petak eto, nema rezultata do slijedećeg petka, odnosno kasne cijelo kolo. Otprilike to tako ide. Pojma nemam
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.