Ja sam procital...
Posto poznajete doticnog, kako stati na kraj takvom ponasanju, tj. do kojih granica se tolerira prije prekida meca?
Sta se pise u tom slucaju u zapisnik?
Molim ozbiljne odgovore, a ne "stari to su čari SOKAZ a"
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Zanimljivo al mislim da znam o čemu pričate! Haha!
Dečki moji! Nema tomu lijeka! To se zna već godinama i na to se treba pripremit. Zato sam nedavno i napisao da me baš zanima dal će netko dobit gospodina. Jer znam da će se poslužit svime da pobijedi a ne samo reketom. A na to nitko od vas neće biti spreman.
Znači drugi puta se pripremit i živce na odmor poslat. I po mogućnosti uzet čepiće za uši!
I samo špilat pa ko bolji njegova pobjeda.
Drugog lijeka nema!
Zadnja izmjena: zacko, dana/u sri lis 12, 2011 2:35 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Odigrali je Uriho - Ora rezultat je stavio domačin.
Korektan meć, i naravno korektna ekipa
Dobili smo 3 boda u parovima jako napeto do zadnjega.
Što se tiće gore navedenog igraća nebi ulazio u komentare, ali ako neko baš jako želi može dobiti info.
Preporuka Živce na špagicu
ib je napisao/la:Ajde tipkajte se na privatne poruke ako već morate. Hvala!
Tako je, nemojte mi se tu ponašati kao neke babuskare!
Igrao se meč, sportski je bilo totalno napeto , i završilo je 5:5, izgubismo parove 11:8 u petom setu... , te ćemo bodove morati ubrati drugdje... možda protiv Stupnika II?
Igramo slijedeće kolo protiv Dugava, nadamo se pobjedi i ostanku u utrci za prvo mjesto na kraju sezone!
Zadnja izmjena: 55, dana/u čet lis 13, 2011 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.