NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Registrirani igraci u Sokazu / Zene u Sokazu
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zacko

PostPostano: sri lis 12, 2011 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da dečkima iz prve lige strašno fale partije protiv Šurbe, Atikovića, Habijaneca, Kneževića, Klarića itd...
Jednostavno bez njih to nije to! Nema tog Sokaz štiha!
Svima fali gledanje mečeva između recimo Pongraca i Šurbe! Kad se samo sjetim kolko je tu bilo igre i dobrih poena!
Ili Kačavenda sa svojim travuljama protiv Habijaneca! Hambiju je bilo teže nego neki dan u Europskom kupu koji je igrao protiv Austrijanaca i Španjolaca! Kad mu ju je ovaj zafrljio onak nafeniranu! Laughing

Nekima fali i nešto kunića na računu za igranje protiv ljudi koji pingić igraju jednom tjedno! Al šta možeš! Takav je život!
Al i dalje jedva čekamo da se ti profesionalci umirove i dođu kod nas u Sokaz! I lijepo si pikaju iz gušta!
Tako da ste svi dobrodošli! Cestitamo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: sri lis 12, 2011 10:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mene jedino veseli kaj kad vrate natrag registrirane biće još 2 lige više Juhuu Zubo
bigdedi

PostPostano: sri lis 12, 2011 12:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hambi nikad nije bio registriran i igrao sokaz... Confused Confused
zacko

PostPostano: sri lis 12, 2011 1:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Istina Bigdedi. Igrao je dok nije imao klub u profi ligi. Moja greška!
Nije ni mogao jer nije imao 40. To se može reć i za Klarića. Zapravo i za Šurbeka! Haha!
Kad malo pogledaš ovo novo pravilo je izbacilo samo par ljudi. Jer se moralo radit o 40-godišnjacima. Ovi ostali su svojevoljno izašli iz Sokaza jer ni prije nisu mogli igrat u jednom i drugom natjecanju. Tak da to vrijedi za Kneževića, Atikovića, Prsteca, Taboršaka, Bilića, Marinkovića i možda još koga kog se sad nemrem sjetit. Znači svega možda 10-ak igrača koji su stvarali razliku i zbog njih često natjecanje nije bilo zanimljivo nikom drugom osim njih koji se bore za sami vrh ili umjetno održavaju neku ekipu u višoj ligi.
Tak da se nemre reć da je to nekakav veliki egzodus. Neki su čak i izabrali Sokaz. Recimo Arapović, Miki, Valentić, Rakić i još neki koji su prije igrali usporedno dva natjecanja.
Tak da se po meni nije dogodilo ništa strašno osim što je malo manje novčeka u Sokazu. Što je dobro za amatersko natjecanje po definiciji.
Partijana
[Vrh]
antispin

PostPostano: sri lis 12, 2011 8:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igrao sam sa skoro svima gore navedenim igračima kada su bili u prvoj ligi i sada kada ih nema.I mogu reči da mi ne fali to što ih nema.Za mene je svaki protivnik jednak ,svakog poštujem jednako i sa svakim ulazim jednako ozbiljno u meč.Imali su priliku odabrati što žele i što im je draže, i odabrali su. Na taj način pokazali su da li više vole Sokaz ili biti registriran.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
prstijola

PostPostano: sri lis 12, 2011 9:35 pm    Naslov : nije valjda da ste bili jalni Citirajte i odgovorite

ako smo zaradili koju kunu (možeš mislit koji novci). Priče o sjedenju na dvije stolice su slab argument. Ja sam sjeo još i na teniski stolac, pa evo još jednog "argumenta". Meni osobno (Prstec Damir) svi vi nedostajete, koji ste jalni i oni koji niste. Poseban pozdrav svim dečkima koji su me razvalili, a nisu bili registrirani. I nije ih bilo malo. Pozdravljam i "one" koji su donijeli takvu odluku, sa željom da kad već odlučuju o stolnotenisačima, nauče makar držati reket u ruci, jer neki od njih su i stolnoteniski suci, ajme majko...
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri lis 12, 2011 9:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da je jako malo jalnih ovdje ostalo. ako itko.
a tebi ako nedostaje sokaz ekipa, imaš ovdje bilten, brojeve, bez jebemti se dogovoriš za partiju - dvije, sumnjam da će te itko odbit. Dapače, većina će bit i više nego raspoložena za dobar trening.
A sad, to što ćeš se samo moć hvaliti da si ih dobro nasapunao, a ne i time da si bio prvi u xxx ligi rekreativaca...valjda će ti bit dovoljno?
rope

PostPostano: sri lis 12, 2011 9:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hrvatska posla ROFL ROFL ROFL

trkeljanje do beskonacno o nebitnim stvarima
[Vrh]
zacko

PostPostano: sri lis 12, 2011 10:23 pm    Naslov : Re: nije valjda da ste bili jalni Citirajte i odgovorite

prstijola (napisa):
ako smo zaradili koju kunu (možeš mislit koji novci). Priče o sjedenju na dvije stolice su slab argument. Ja sam sjeo još i na teniski stolac, pa evo još jednog "argumenta". Meni osobno (Prstec Damir) svi vi nedostajete, koji ste jalni i oni koji niste. Poseban pozdrav svim dečkima koji su me razvalili, a nisu bili registrirani. I nije ih bilo malo. Pozdravljam i "one" koji su donijeli takvu odluku, sa željom da kad već odlučuju o stolnotenisačima, nauče makar držati reket u ruci, jer neki od njih su i stolnoteniski suci, ajme majko...

Ne bi rekao da tu ima jala. Bar kod mene. Nema razloga za to. Ne igram već par sezona prvu ligu tak da to mene ne tangira. Tak sam odlučio radi toga da se družim sa starim frendovima i pikamo si iz gušta.
Ovaj argument bi Vam stajao i bilo bi mi žao kaj nemrete igrat da ste igrali zadnjih sezona sa svojom ekipom i frendovima (Mačešić, Rajčević, Živčić, Žagar itd...)
Ne vjerujem baš da Vam fali igranje za Trans Agram sa Šurbom, Mikijem i Klarićem. Ili sa Resmanom!? Jednostavno u to ne vjerujem!
Evo ja znam držat reket u ruci (Matijašec) al mi je jasno da je ovo udruga u kojoj ista prava imaju i dečki koji igraju 20 i neku ligu i jedva ga drže.
Meni je jednostavno glupo da isti ljudi igraju istovremeno Prvu Hrvatsku ligu i Sokaz. Jer znam da to ne igraju iz ljubavi nego zbog neke sitne love a zbog toga Sokaz gubi draž jer se pravi rekreativci kao Valentić, Tomašić, Pongrac (i ja u krajnjoj liniji) i njihove ekipe ne mogu boriti za vrh Sokaza što također ima neku draž što i sami znate. A nitko nije nikad ovdje riječ rekao protiv toga što sad igraju Sokaz Miki il Arapović. To je skroz u redu. Oni su se odlučili za Sokaz i to je super. Vjerojatno ćete se i Vi vratiti uskoro. Bar se nadam.
Pozdrav!
[Vrh]
Zole000

PostPostano: sri lis 12, 2011 10:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

"Što je veća prepreka to ima više slave u pobjedi." Amen
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri lis 12, 2011 10:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zašto onda igraš 11. ligu?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Čupa

PostPostano: čet lis 13, 2011 8:31 am    Naslov : Re: nije valjda da ste bili jalni Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
A nitko nije nikad ovdje riječ rekao protiv toga što sad igraju Sokaz Miki il Arapović. To je skroz u redu.

ako se ne varam, a ne varam se, bilo je upravo takvih zahtjeva, da ne igraju tako kvalitetni igrači. doduše, jako u manjini.
trkeljajmo, periću usprkos.
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet lis 13, 2011 9:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tražilo se svašta Rolling Eyes ja bi recimo zabranio čupi da igra Zubou stvari ...igrat može (dapače) Sibom po guzi ...al trkeljat Bla bla to bi mu zabranio Beljenje Zubo
Zole000

PostPostano: čet lis 13, 2011 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Zašto onda igraš 11. ligu?

Pa zato jer mi plaćaju za to Eeeek! To je već svima jasno ! Very Happy
[Vrh]
dinamo

PostPostano: pon lis 17, 2011 9:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

lijep pozdrav svim sokazovcima. Prvo da kazem da ne bih nikada bio na forumu sokaza ili se registrirao na forum jer me to uopce ne zanima pa zbog toga ni ne zelim stavljat svoje osobne podatke, ali ova tema me toliko smeta da sam se morao registrirati zato sto zelim objasniti svoje mišljenje za koje mislim da je tocno(unaprijed se ispricavam na dugackom tekstu).

Vrlo kratko i jasno: ne bi me smetalo previse da zene igraju zajedno sa muskima u sokazu, ali to je totalno glupo.... recite mi jedan sport di zene i muskarci igraju zajedno u natjecanjima bilo to amatersko ili profesionalno natjecanje. citanjem svakakvih postova samo mi je prolazilo kroz glavu misljenje kako ljudi zele zaje.... sokaz: ajmo zabranit registriranima da igraju i pomjesat igrace i igracice neka igraju zajedno...... KATASTROFA

E sad puno dulja tema: dozvoliti registriranima da igraju sokaz!
1. ako je sokaz amaterska liga onda trebaju igrat samo amateri. TOCNO, ali ljudi pa profesionalci su ljudi koji zive samo od stolnog tenisa. vjerujem da ih u hrvatskoj mozemo nabrojat na prste.
2. Pa hvala Bogu da mogu igrat protiv nekog tko je bolji od mene, neka me razbije bit ce mi drago sto je uopce igrao protiv mene. A ne vi koji ne zelite registrirane, ne zelite da vas nabijaju.... Pa igrajte si doma protiv svoje rodbine pa cete tamo bit najbolji i nitko vas nece nabit.
3. Vi ne zelite gubit od boljih igraca, ali necete to sprijeciti tako da pokusate malo vise sati biti za stolom (razumijem da vecina ni ne moze) nego ajmo (ajmoooOOoOo) sve igrace koji su jači od vas izbaciti iz sokaza....
4. Ako vam je do trofeja kupite si pehar nisu previse skupi
5. Ove sezone je liga toliko oslabljena da bi svakom osvajacu lige osobno dao pehar za 4. mjesto, a ne za prvo.
6. Negdje sam procitao da ljudima smetaju i plaćenici... Pa majkemi(youtube) vi ljudi niste normalni.... Hvala ti Boze sto si covjek moze zaradit dodatni novac za pice ili platit jedan racun vise kad vec ja osobno ne mogu i jos uz to ce mi pokazat kako se igra!
7. Cuo sam neke stvari od prosle godine o problemima u 2. sokaz ligi da su se nekim ekipama oduzimali bodovi. Pa takvi ljudi gledaju svagdje samo da dobiju svoju koristi, odvratno. Vi ako ste toliko bolji od nekoga nece vas ni ta 3 boda zaustaviti da nesto osvojite ili ostanete u ligi. Ako ste covjek necete gledati tuda posla nego svoja!
8. Svi ste vi barem nekad trenirali i svi ste mogli postati dobri kao registrirani.... ne mozete reci da zabrana registriranima nije u prijevodu zabrana jakim igracima jer da nisu jaci od sokazovaca, sokazovci se ne bi niti bunili i
TO JE ONO STO MI JE NAJODVRATNIJE U CIJELOJ OVOJ PRICI!!!!!!!!!!!!!

pa se onda netko brani kako to nije istina zato sto i danas ima jakih igraca u sokazu koji su prije bili registrirani (jao, a sigurno bi i njih htjeli maknut da si svi lijepo mozemo zaraditi pokoji dodatni bod)

9. Ljudi obicno pricaju SOKAZ je super: druzenje, cuga, klopa, zezancija.... pa super, dopustimo registriranima nek igraju bit ce nas vise za druzenje.
10.Opcenito Amaterska liga je liga u kojoj svatko moze nastupiti, a ne samo oni koji nisu registrirani.
[Vrh]
zacko

PostPostano: pon lis 17, 2011 10:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Strastveni sam obožavatelj "osoba" koje ne mogu stati iza svog mišljenja imenom i prezimenom. Posebno cijenim takve persone sa "stavom"!
Argument da ljudi ne žele registrirane zbog toga jer su bolji od njih ne bi stajao. Većina ljudi koji su ovdje pisali čak nikada nije a možda niti neće imat priliku igrat sa tim registriranima jer ne igraju u 1. ligi. Vrlo rijetko netko registriran igra u slabijiim ligama.

Svrha svakog natjecanja pa i Sokaza je nekakva borba za vrh. Svatko želi pobjediti, biti bolji od drugog pa makar i u zadnjoj ligi. U zadnje vrijeme taj natjecateljski duh koji drži svako natjecanje živim gubio se u prvoj ligi. A zašto? Zato jer se isti ljudi bore za vrh 1. hrvatske lige i 1. lige Sokaza. I to samo zato jer im netko plaća u amaterskoj ligi.

Ako uzmemo da je Sokaz nekakva 4. hrvatska liga (regija Zagreb) ne znam kako bi isti igrač igrao dvije zvanične lige. Jer onda bi i ja želio igrat dvije ili tri Sokaz lige. Recimo 1. , 3. i 21. Malo ću se družit, malo uigravat i malo natjecat. Možda mi netko ponudi i neku pinku da budemo prvaci te 21. lige. Ko zna!?
Da li bi to imalo smisla?
Registrirani igrači imaju svoje lige i lijepo se natječu. Žele biti bolji od drugih. I to je super.
Zašto to oduzimat amaterima. Svi se mi družimo, zabavljamo, pijuckamo, klopamo al želimo se i natjecati. I to natjecanje također drži Sokaz super idejom i super konceptom. Izgubimo li to ostat će samo druženje na što se i svela 1. liga zadnjih godina. Jer kako si se mogao natjecat za nekakav vrh kad su se za vrh borili Šurbeki i Kneževići!? U isto vrijeme oni su se mogli boriti i u 1. hrvatskoj ligi i na dva mjesta uživat u sportu i još uz to zarađivat.
Čudi me kak to da nisu mogli istovremeno igrat njemačku, francusku, austrijsku i hrvatsku ligu!? Zato jer se to ne dozvoljava!
A mi bi morali dozvolit pa nek Sokaz u jednom dijelu i to najvišem nema natjecateljski duh. Borit ćemo se u nižim ligama al netko će oduzet da se natječemo u 1. ligi. Ili ćemo se natjecat za treće il četvrto mjesto.

A ovaj 10. argument ti je proturječan sam sebi. Nije amaterska liga liga gdje bi svi morali moć igrat nego baš suprotno. U hrvatskim ligama može igrat svatko tko se registrira. Recimo 3. hrvatsku ligu može igrat svatko. Složimo se i.b., Izra i ja i igramo 3. HL. U amaterskoj ligi igraju ostali koji nisu registrirani.
Ili možemo uredit da nema nikakvih pravila pa svi igraju sve šta hoće. Pa bi sigurno bilo tipova koji igraju 4-5 liga u isto vrijeme. Možda je i to rješenje!? Pa ionak se samo družimo.
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto lis 18, 2011 12:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

sve je zacko fino rekao, al samo da dodam da stvarno ne kuzim sto moze netko imati protiv zena u muskoj konkurenciji. Confused

imamo preko 20 liga, imamo sve moguce uzraste, igramo ping pong, druzimo se... i zasto bi sad netko htio izbaciti zene iz toga? stolni tenis nije ful kontakt sport, nece ih nitko ozljediti, dapace mogu one nas posteno natamburati za stolom.

ne vidim bas da se broj zena u sokazu vrtoglavo povecao otkad im je zabranjeno igrati muske lige. bas naprotiv, znam neke cure koje bi se prijavile u sokaz kad bi mogle igrati u muskoj konkurenciji, ali ovako ne zele jer im je glupo igrati sa tih par uvijek istih zenskih ekipa.

od ovih koji su protiv cura u muskim ligama, mozda se netko ne voli druziti sa zenama i ugodnije se osjeca u muskom drustvu, to je vec drugi par carapa.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 18, 2011 6:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šteta šta se dinamu nije dalo čitat temu, jer bi inače valjda ulovio poantu da se koplja manje lome oko kvalitete igrača, a više oko toga što je tim najboljima SOKAZ bio zadnja rupa na svirali gdje je trebalo dvaput po prvenstvu doć i "nabit neke papke" (© Iceman Klanja se) za osvojit titulu.

Također mi je glupo ić dalje u razgovor s bezimenom osobom koja nas je već proglasila "niste normalnima", "igrajte si doma protiv rodbine", "kupite si pehar", uz ocjenu tuđeg namjerno iskrivljenog stava "NAJODVRATNIJIM U CIJELOJ OVOJ PRIČI" Thumbs down

Mah mah

zacko (napisa):
Ili možemo uredit da nema nikakvih pravila pa svi igraju sve šta hoće. Pa bi sigurno bilo tipova koji igraju 4-5 liga u isto vrijeme. Možda je i to rješenje!? Pa ionak se samo družimo.

ROFL
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto lis 18, 2011 7:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zacko i Banfićka su sve fino objasnili, a gosponu DINAMU je jedino pametno što je ostao anoniman Facepalm !
Tomaca

PostPostano: uto lis 18, 2011 7:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

u prostorije DINAMA bu došla grupica crnaca na obavijesni razgovor Partijana
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Sljedeće
Stranica 15 / 21.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.