pa kaj vi iz iposa niste čuli za frends brojeve to je isto besplatno . a za informaciju u srijedu protiv zabe dolazimo sa 2. igrača ak može harmony kaj nebi i mi.kad nebi znap zovkeca mislio bi da je ozbiljan
pionirček je napisao/la:pa kaj vi iz iposa niste čuli za frends brojeve to je isto besplatno . a za informaciju u srijedu protiv zabe dolazimo sa 2. igrača ak može harmony kaj nebi i mi.kad nebi znap zovkeca mislio bi da je ozbiljan
Nešto je u 6. ligi postalo popularno sa dva igrača pobjeđivati protivnika.
Ta mi je priča poznata, kao već je 3:0 za nas dvojica su, a kad ono 4:6 na kraju.
Treba ih shvatiti krajnje ozbiljno.
kemo jučer unakazio svu trojicu ,onaj drčić mislim da nije nikad izgubio dvije tekme a jučer sve tri ,sa kemom treba biti pažljiv i strpljiv i rezultat neće izostati
tomaca je napisao/la:kemo jučer unakazio svu trojicu ,onaj drčić mislim da nije nikad izgubio dvije tekme a jučer sve tri ,sa kemom treba biti pažljiv i strpljiv i rezultat neće izostati
Ak ovak nastavi možda mu više neće smetat ni stare loptice
blagodarim.kemo kaj te ovaj tomaca hvali ko da je iz tvoje ekipe.ajde bit će nešto od vas ali svejedno ćemo vas nakantati pa makar ja bio i 4 igrač.ali uvijek ću za vas naći riječ utjehe kao za stare prijatelje
tomaca je napisao/la:kemo jučer unakazio svu trojicu ,onaj drčić mislim da nije nikad izgubio dvije tekme a jučer sve tri ,sa kemom treba biti pažljiv i strpljiv i rezultat neće izostati
Svaka čast, dečki.
Baš se veselim obračunu u zadnjem kolu!
Veliki pozdrav svima iz šeste lige! U nedostatku zanimljivosti na forumu moje lige moram vidjeti zanimljivosti ostalih liga, i moram priznati da je vaša za sada najzanimljivija! Ima tu dobrih igrača, i biti će borbe do kraja:macevanje: Svima puno sreće u nastavku natjecanja!!! P.S. nemojte se ljutiti, ali ja znam kako taj Drčić igra, i da ga je jedan igrač iznenadio, to je ok, ali sva trojica, e to je već njegov problem!!!
je istina nekaj nije štimalo sa burazima, po njihovoj slobodnoj procjeni imali su zajedno oko 100- 150 rubova reketa šalim se, izgleda da ovaj bolji nije u treningu
tomaca je napisao/la:je istina nekaj nije štimalo sa burazima, po njihovoj slobodnoj procjeni imali su zajedno oko 100- 150 rubova reketa šalim se, izgleda da ovaj bolji nije u treningu
zašto ga zovu da dolazi čak iz Slovenije ako ne može dobit niti jednu tekmu.