SOKAZ forum
15. liga jesen 2011.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ma kakva ruka, kapetan je prošle godine jednu partiju za okladu igral zavezanih očiju i naravno dobil. Onda su tipovi rekli da je povez bil proziran, pa je on u idućoj partiji stavil povez, leđima okrenut stolu s reketom u lijevoj ruci opet razvalil protivnika.
Sa srećom je pak druga stvar, tu smo prošle godine bili tanki, a s Vama na nju nemremo računat. Zato reket u ruke, povez na oči i treniraj !!!!!!!!!!!!!!
Jel kod Vas osim stolova kaj novo i za šankom?
Sa srećom je pak druga stvar, tu smo prošle godine bili tanki, a s Vama na nju nemremo računat. Zato reket u ruke, povez na oči i treniraj !!!!!!!!!!!!!!
Jel kod Vas osim stolova kaj novo i za šankom?
E sad on kaže revijalna. Pa to je tek jedna izgubljena, tko zna ko će sve pokleknut ZEP-u. Su stvarno tako gadni? Ne znam ni kako ćemo mi danas sa ZET-om, i oni ga peru vidim...Hvatljivi je napisao/la:Slutnja se obistinila, zgubili smo od ZEP-a 7:3.
I zdravi dio ekipe igra ko ozlijeđen.
Čini se ova sezona bu za nas revijalna
Ajd kuraja dečki...
ZEP je iskusna i dobra ekipa, no mislim da Vi s njima nebute imali problema.
Treći igrać im je ispodprosječan, Poslončec (na bkhnd ima antispin) i Milatić (odlična kontrola, jaki rez s bekenda i neobično visok "balon spin" s forhenda) vrlo dobri. Prognoza 7:3 ili više za Vas.
Četri partije su bile na 3:2 za njih, pa je moglo biti i na našu stranu, no nismo bili skroz u partiji.
Veseli pauza za 1.11. , dobro dođe za vraćanje u igru.
Al treba preživit Audio sustave.
Treći igrać im je ispodprosječan, Poslončec (na bkhnd ima antispin) i Milatić (odlična kontrola, jaki rez s bekenda i neobično visok "balon spin" s forhenda) vrlo dobri. Prognoza 7:3 ili više za Vas.
Četri partije su bile na 3:2 za njih, pa je moglo biti i na našu stranu, no nismo bili skroz u partiji.
Veseli pauza za 1.11. , dobro dođe za vraćanje u igru.
Al treba preživit Audio sustave.
- Loptica Pong
Tekstilci riješili i ZET . Krenulo je super , 5:1 , a onda su počeli problemi . Bilo je gusto , "vađeni asevi iz rukava " od strane ZET-a , ali ovaj puta nije upalilo . Moj Vjeko ipak izdržao , ekipa ZET-a iskusna i rutinirana - na domaćem terenu teško pobjediva . Vjeko i dalje drži visoki nivo igre a Greta i Stipe pomalo variraju , dobro bu došla pauza za dan mrtvih . Još da prije obavimo Medvedgrad pa na trening .
-
Lin Chi Na
Dobili po tamburi od AS-a , al nekak sam to i slutil. Dečki su igrali dobro, al više nas nije išlo nek kaj su oni odigrali nekaj spektakularno.
Moja pohvala Ojdeniću, on je najviše napredoval od prijašnjih susreta.
Uglavnom ostajete bez prave konkurencije za osvajanje lige, malo je prerano al ja bum Vam ipak prvi čestital na zasluženo osvojenom prvenstvu.
Najteže od svega mi pada spoznaja da tekma s Vama nebu imala draž odluke o prvaku
Moja pohvala Ojdeniću, on je najviše napredoval od prijašnjih susreta.
Uglavnom ostajete bez prave konkurencije za osvajanje lige, malo je prerano al ja bum Vam ipak prvi čestital na zasluženo osvojenom prvenstvu.
Najteže od svega mi pada spoznaja da tekma s Vama nebu imala draž odluke o prvaku
Polako Bruno, pa di trčiš, tek je 4. kolo, ti si gori od Mamića kad kaže da će sljedećih 5 godina bit prvak Hrvatske i jednom prvak Europe.
Ne bi nam bilo prvi put da smo stalno prvi, a onda tamo zadnja dva kola ooooooooop, strmoglavo prema dolje
.
Inače, dečki iz AS-a su stvarno dobri (još jednom čestitke), sva trojica su podjednaki i još će oni zapaprit mnogima.
Aj živili vi meni!

Ne bi nam bilo prvi put da smo stalno prvi, a onda tamo zadnja dva kola ooooooooop, strmoglavo prema dolje
Inače, dečki iz AS-a su stvarno dobri (još jednom čestitke), sva trojica su podjednaki i još će oni zapaprit mnogima.
Aj živili vi meni!
- Loptica Pong
Hvala Hvatljivi i Gregor. Ma nije Stupnik došao u lošoj formi nego smo ih zapravo šokirali s 3:0, pa 5:0, tako da su iz meča u meč tonuli i gubili motiv.
Slažem se s procjenom da će Tekstil biti prvak, bez obzira što je četvrto kolo. A znate da ja dobro prognoziram. Ostatak tablice ćemo nagađati ipak nakon protjeka još kojeg kola. Sretno svima.