SOKAZ forum
19. liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
TIO vs Padobranci
Malo su se slegnuli dojmovi pa da vam ukratko opišem meč.
Tadej -stari lisac, ubio me u pojam. Nakon prodanog ili bolje rečeno kukavićki izgubljenog prvog seta, ulazim u svoju igru i okrečem rez na 1:2 u svoju korist i kod meč lopte u 4. setu kod rez. 10:9 za mene gospon se brani od mog naleta i pogađa prasicu (rub stola) okreče na 14:12 za njega. Tu pucam i gubim 5 set.
Paskutin - najkrače rečeno: iskorištava moje stanje (posljedica meča sa Tadejom) i dobiva me.
Lednicki ...
Ma pobjedil sam se sam, kaj tu trkeljam.
Mikloška super, Harmić zadovoljio , Palička NIJE zadovoljio
Dečki su iskusni i smireni, zbog toga pobjeđuju i kad možda to i ne zaslužuju,
Još jednom čestitam boljemu u meču

Malo su se slegnuli dojmovi pa da vam ukratko opišem meč.
Tadej -stari lisac, ubio me u pojam. Nakon prodanog ili bolje rečeno kukavićki izgubljenog prvog seta, ulazim u svoju igru i okrečem rez na 1:2 u svoju korist i kod meč lopte u 4. setu kod rez. 10:9 za mene gospon se brani od mog naleta i pogađa prasicu (rub stola) okreče na 14:12 za njega. Tu pucam i gubim 5 set.
Paskutin - najkrače rečeno: iskorištava moje stanje (posljedica meča sa Tadejom) i dobiva me.
Lednicki ...
Ma pobjedil sam se sam, kaj tu trkeljam.
Mikloška super, Harmić zadovoljio , Palička NIJE zadovoljio
Dečki su iskusni i smireni, zbog toga pobjeđuju i kad možda to i ne zaslužuju,
Još jednom čestitam boljemu u meču
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pimplaju do iznemoglosti. Igraju sa normalnim gumama.
Igraju na tuđe greške, ali znaju "zavuč" spin. Uglavnom ih treba napast i nedat da nametnu svoju igru
Igraju na tuđe greške, ali znaju "zavuč" spin. Uglavnom ih treba napast i nedat da nametnu svoju igru
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- Maca Edinburgh
-
Lin Chi Na
Uf, bemti miša...
, strašno bih volio da odigramo jednu pravu partiju protiv vas... nemojte zaboraviti ponijeti
, trebat će vam kada vas
i
. Ajooooj, kako sam mlad i nadobudan... bojim se da to neće ići baš tako
, ali baš bih jako volio da odigramo!
Sutra ću se dogovoriti sa svojima, ali ja sam u subotu slobodan tek iza 12:00 pa možete već tako planirati, pozdrav! 
- Maca Edinburgh
- bduralija
- Kontakt:
napokon ćemo odigrati meč doma...
1. kolo - gosti
2. kolo - slobodni
3. kolo - gosti
i...
4. kolo - domaćini
sinoć u Domu sportova od 5 prijavljenih 2 nazočna i jedva do prva 3 boda s 6:4
ne sjećam se kad je zadnji put pala trica, a još je tu i duga pauza nakon prometne u svibnju...
dečkima iz STK Zagreb želim uspjeh u nastavku, drugim riječima brze noge, hladne glave i još ponešto... potencijala imaju
a sada čekamo Padobrance...

1. kolo - gosti
2. kolo - slobodni
3. kolo - gosti
i...
4. kolo - domaćini
sinoć u Domu sportova od 5 prijavljenih 2 nazočna i jedva do prva 3 boda s 6:4
ne sjećam se kad je zadnji put pala trica, a još je tu i duga pauza nakon prometne u svibnju...
dečkima iz STK Zagreb želim uspjeh u nastavku, drugim riječima brze noge, hladne glave i još ponešto... potencijala imaju
a sada čekamo Padobrance...
Od srca čestitam odličnim "Agronomima", pobjeda u gostima sa samo dva igrača... svaka vam čast!
Već sam konstatirao nakon našeg meča da se radi o dobroj ekipi (koja će skupiti dosta bodova) i da protiv njih treba dobro svezati gaće da ne bi bilo prvo
, a onda i
A mladim Zagrebašima fakat želim malo više sreće, i sa zdravljem i s bodovnim stanjem u narednim kolima, vjerujem da za sada nemaju nikakvog razloga za biti zadovoljni...
A sada još koja riječ o našem zadnjem meču, nemam dobre vijesti za svoje poznanike s kojima sam prošle sezone dijelio 19. ligu
, ovi dečki igraju odlično, svi dobro drže loptu u igri i dobro zabijaju. Opet su tu i dvojica s materijalima, Franc i Markesina imaju soft na backhandu... Martinović dobro reže i još bolje prebija topspinom s obje strane. Svi su apsolutno pobjedivi, ali ne valja im baš poklanjati poene svojim pogreškama, oni vama sigurno neće!
Dan je opet bio
, ja sam ispao
zbog sve tri vrlo teške pobjede, a Miki je imao loš dan, bio je jako blizu, ali ipak na kraju pušiona, sada mu je vjerovatno
, ali ćemo mi trenirati i slijedeći tjedan igramo protiv Stupnika II, oni izgledaju kao kaznena ekspedicija...
, nećemo se ni mi predati
, zasukat ćemo rukave, pošteno se boriti
i možda i uzeti neki poen...
... eto ga, lijep pozdrav svima!

Već sam konstatirao nakon našeg meča da se radi o dobroj ekipi (koja će skupiti dosta bodova) i da protiv njih treba dobro svezati gaće da ne bi bilo prvo
A mladim Zagrebašima fakat želim malo više sreće, i sa zdravljem i s bodovnim stanjem u narednim kolima, vjerujem da za sada nemaju nikakvog razloga za biti zadovoljni...
A sada još koja riječ o našem zadnjem meču, nemam dobre vijesti za svoje poznanike s kojima sam prošle sezone dijelio 19. ligu
Dan je opet bio