| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pet lis 21, 2011 11:40 am Naslov
: |
|
|
ae, profilirate se u favorite.
Iskreno nisam ni očekivao drugačije - prateći prošlogodišnju 17.tu ligu dalo se lako zaključiti da ste ispali jer niste imali sreće a ne zbog kvalitete.
Čestitke na 100%tnosti i sretno do 10.og kola  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pet lis 21, 2011 1:35 pm Naslov
|
|
Hvala na čestitkama
nadam se da će se tako i nastavit (bar do 10 kola ) ..
malo sam pogledao, sljedeća 2 kola su nam vrlo teška.
Najprije Novoselčani, pa onda Početnici ...
bit će zanimljivo  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: pet lis 21, 2011 10:00 pm Naslov
|
|
| nedihgu (napisa): | | Dren (napisa): | | Ikota (napisa): |
Dremel bu opet došel na svoje, sva sreća da nebum opet Ja taj na kojem bu proigral  |
Inače kako su ovi 5EL počeli igrat, prava elementarna nepogoda u 18.oj  |
Tako je, care! A međusobno smo tek u zadnjem kolu, tak da možemo uživat do tada, a onda okršaj. Čestitka na pobjedi i sretno dalje!  |
nadma se da ce do zadnjeg kola ostat ovakava tabela,,,al jako tesko i da odigramo taj mec ljepoticu za kraj.. )) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: sri lis 26, 2011 8:16 am Naslov
|
|
Jučer bilo iznimno napeto.
5 gustih mečeva u 5 setova, a ni ostali nisu daleko.
Poveli sa 3:0, okrenuli oni na 4:3 i na kraju mi osvojili bod.
Parovi bili za infarkt, gubili 2:0, okrenuli.
Bilo milijun prasica s naše strane, kao da smo bili na domaćem terenu
igrali negdje 3 i pol sata, još jednom, vrlo napeto momci
Na kraju poštenih 5:5 _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sri lis 26, 2011 12:45 pm Naslov
: derbi |
|
|
derbi začelja je na sreću prošao uz naše veliko zalaganje bez gubitaka!
Vrlo fer protivnici uz mali ispad kojemu su odmah uvidjeli (je uvidio) besmislenost, interesantna tekma do kraja!
bravo dečkima, nisu se dali pa smo morali uzeti sami
baš je bilo dobro, dalo se i zafrkavati osim onijeh koji pingač još igradu poradi nečeg drugog osim igre same.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 27, 2011 11:13 pm Naslov
|
|
evo pročitali smo i Vjesnik, i to izgleda svi
Goco i Elez pogotovo dobro odigrali i odma rezultat koji nije 6:4 (mada nije bilo daleko )
Čestitke Vjesničanima na fer i korektnoj igri - momci uopće nisu lak protivnik i bilo je dosta gusto mada izgleda kao da smo s lakoćom došli do prvih 6 pobjeda.
Inače Elezov prvi meč - igran u 4 seta, trajao duže od dva u 5 setova
legendaran meč  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet lis 28, 2011 5:48 am Naslov
|
|
Bravo Bridž, ali ovaj put baš cijela ekipa! Ovo je bio pravi timski rad, ali ne mogu ne spomenuti da je moj sensei Bilanović bio pravi ... Momci, svaka vam čast, mislim da vam je liga dosta ozbiljnija nego što smo to u samom startu pretpostavljali...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 28, 2011 8:26 am Naslov
|
|
ma ravnali smo se po ovim luđacima iz petog elementa.
kao ono, ako oni pobjeđuju bez problema a mi s njima igrali 5:5 pa nije ono baš nešto jača liga od bivše 20te...
a kad ono, izgleda da su oni opako utrenirani - prva tri igrača petog elementa su prva tri igrača lige tako da nije da su ostale ekipe loše (dapače!) već su Petoelementaši opako krenuli u ovu sezonu.
Već sam im čestitao na dobrom ulasku u sezonu, al ovo već nije više dobar ulazak nego cruising  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sub lis 29, 2011 12:15 am Naslov
|
|
istina dobro smo krenuli ,,al tek sad krecu pravi dueli.. ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 07, 2011 9:39 am Naslov
|
|
vidim da je Bolnica ranije igrala svoju s Početnicima.
I početnici 5 od 5, izgledaju opako!
nego Jopa, kakvi su momci, daj neku analizu i to da znamo kako će nas razbit
btw ovaj njihov Kaluđer ne igra, a čini mi se da im je on as iz rukava  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pon stu 07, 2011 3:48 pm Naslov
|
|
Da, da...
odigrali ranije, u petak..
Pošto mi nemamo dvoranu, zvao sam njih da vidimo da li imaju oni ili da iskoristimo neki termin ako negdje plaćaju. I tako su nas ugostili u Gredicama
nego, što se tiče samog meča, dobro smo počeli. 2 pobjede u 5 setova. ali onda 7 poraza zaredom.
Što se tiče igrača. Nastupili su Sanjin (mlađi dečko), Veljko (mucho stariji dečko) i Ivica (dečko srednjih godina).
Sva trojica su tu negdje. Može se igrati s njima. Neće griješiti puno i treba se izboriti za pobjedu. Neki mečevi su mogli na našu stranu, ali ispalo je tako kako je ispalo...
Rekli su nam dečki da će Ivica i još jedan (koji nije došao- ne znam jel to taj Kaluđer) ići na operaciju, pa vjerojatno više neće igrati..
tak da ne znam kakvi će bit poslije...
glavno da su nama uzeli bodove
Sljedeće kolo igramo za zavodom za statistiku, pa ćemo nadam se mi njima uzeti bodove  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri stu 09, 2011 10:30 am Naslov
|
|
Ma bitno je da se može s njima igrati. uz malo sreće (lošiji dan njima, dobar dan protivnicima) mogli bi i izgubiti koji bod, jer imamo dosta podjednakih ekipa. Doduše početnici su u velikoj prednosti jer su dobili 3 ekipe od 6 koje se izravno bore za prva tri mjesta, a peti element i mi smo malo u zaostatku (jer imamo 5 odnosno 4 derbija s tim da smo mi jedan već izgubili) ali stvari će se još komplicirati.
Nama je prvotni cilj ostati u ligi, a po svim statistikama za to bi nam trebalo biti dovoljno 12 bodova. tako da sutra ako dobijemo Amaciz III bi trebali osigurati ostanak. A onda ćemo se boriti za poziciju  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet stu 10, 2011 11:23 pm Naslov
|
|
evo mi odradili onu loš dan nama, dobar protivnicima.
Dedice iz Amaciza su nas doslovno pomele
Izgleda da ćemo morat ozbiljno poradit na igri protiv materijala jer izgubit 5 od 6 partija protiv "materijalista" jednostavno nije preporučljivo ni za živce a ni za rezultat. Sva sreća da mi reket karbonski pa ga nisam uspio pojest
Svaka čast ekipi iz Amaciza, tako se mlade nadobudnike iskustvom spušta na zemlju  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: pet stu 11, 2011 12:03 am Naslov
|
|
Da! Neugodna su ekipa! Slažem se! Evo... Mi smo sad baš igrali s Novoselcem i pobjedili 7:3. Bilo je neugodno, ali Tuna i ja smo još uvijek u formi pa smo rješili susret u našu korist.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 11, 2011 12:10 am Naslov
|
|
ae nisam ni sumnjao
čestitke  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: pet stu 11, 2011 12:22 am Naslov
|
|
Hvala! Šteta za vaš poraz, al sretno dalje. Glavno da se uživa u stolnom. Pozz  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 11, 2011 6:44 am Naslov
|
|
Bravo Peti element ... vidiš, važno je da je riječ "element" u nazivu ekipe, a što se jedni sada osjećaju , a drugi , ma to sada uopće nije važno!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: pet stu 11, 2011 9:06 am Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Bravo Peti element ... vidiš, važno je da je riječ "element" u nazivu ekipe, a što se jedni sada osjećaju , a drugi , ma to sada uopće nije važno!  |
Hehe! Da! Istina! Ej, Grk! Daj pozovi nekad na trening ak se igra prek vikenda i ak ima mjesta. Čestitke i vama na pobjedi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 11, 2011 9:09 am Naslov
|
|
Ma momci iz petog elementa su fakat puno napredovali, što u igri, što u glavi, i normalno da se vidi u rezultatima.
Mi smo nastavili po starom - jednu tekmu super, drugu očajno. No sad, za razliku od 20.te lige gdje smo igrali očajno protiv najlošijih ekipa (i onda ih dobili na guzove, tipa peti set parova na razlike, dok ste ih vi sapunali sa 10:0) u 18.oj gubimo - jer prvo, ekipe su nešto jače generalno i drugo jer očajno lošu fazu ubodemo protiv posve pristojnih ekipa.
Ma da si gledao meč, sviju bi nas išamar'o. Doslovno smo ulaskom na vrata dvorane SVI umjesto jakni skinuli nešto drugo (tvoju omiljenu izmjenu koju praviš kad vodiš pa izgubiš) i svojski se potrudili da ostanemo takvi
Čak su nam i glasovi bili za pola oktave viši koliko smo se trudili
Sve u svemu dedice iz Amaciza (ovaj što je mene rasturio ima 82 godine a svi skupa preko 200 ) nisu bolja ekipa od nas generalno, al su jučer bili bolji...i to znatno. Više našom krivicom, al treba znat iskoristiti protivničke greške i oni su ih iskoristili maestralno.
A ništa, bit će bolje drugi put. kako stvari stoje dogodine ćemo odmjeriti snage ponovo! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: pet stu 11, 2011 9:16 am Naslov
|
|
hehe
istina da su dečki (ja već gledam iz drugačijeg odmaka ) iz amaciza silni po igri i pristupu. Naročito najstariji član protiv kojeg više nisam znao kojom bi rukom ili nogom igrao kak me je zmrdal.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|