19. liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dren

#161 Post Postao/la Dren »

iz više objektivnih izvora sam čuo komentare da je Stupnik II jednaka ako ne čak i kvalitetnija ekipa od Stupnika I koji uspješno igra 15.tu ligu.
Pametnom dosta za ocjenu njihove igre.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#162 Post Postao/la Pale »

Padobranci vs Vellux arhitekti četvrtak (3.11) 18i30 Dom sportova.

Pošto smo več dogovorili i termin i stol (obje ekipe) bilo nam je bezveze odgoditi meč :D

Nadamo se BOD-u :bicedobro:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#163 Post Postao/la Private_Driver »

Za gosp.Paradžika: Nadrljat cemo ovako još svakako. Paseka nema, Ticic jos nije zdrav, a Karlo i ja UOPCE ne treniramo ali ono niti malo. . . .jbga, stisle nas obaveze.Šteta, jer da smo u treningu i svi zdravi, sigurno bi bilo jaaako drukcije.Ovako planiramo šta prije zaboraviti ovu sezonu a i nije objektivno ocekivati neki veci napredak kad smo praktički osakaćeni. Nemojte me krivo shvatiti dat cemo sve od sebe ali uglavnom vidimo se slijedece sezone :) :top:
Make your move.
55

#164 Post Postao/la 55 »

Samo hrabro, Frano... :top: , iz sezone u sezonu se penjete za po jednu ligu gore, kao i mi, no kad-tad će se dogoditi da se negdje i zaglavi, kao što se sada to dogodilo i vama, jbg. :( :(
Private_Driver

#165 Post Postao/la Private_Driver »

Hvala na podršci, ako nista drugo svakom mozemo obecati borbu do kraja.
Make your move.
Pale
Kontakt:

#166 Post Postao/la Pale »

Mislim da kod Zagreba postoji dublji problem od same igre, treniranja ili ne.
Ali sve dođe na svoje prije ili kasnije. ;)
Zato Frane glavu gore i odigrajte svaki meč 100% bez obzira na ishod :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pale
Kontakt:

#167 Post Postao/la Pale »

Eto odigrali i izgubili 4:6
Veluxovcima kapa dolje , ekipa su koja ima svoje mjesto među prva 3 :s: :s:

55

#168 Post Postao/la 55 »

Pozdrav, ljudi :B: , evo nam se primila paučina na forum od kada se nitko nije javio, hah, valjda nema novih vijesti... :ne zna: :ne zna:
Pa evo, dogovorena je tekma 5. kola, Intercapital vs. ORA u ponedjeljak u 19:30! :yesss: Jedva čekam tekmu, pozdrav svima! :tulum:
vjekoslav

#169 Post Postao/la vjekoslav »

Da se malo moderator odmori od čitanja foruma :)

Šala mala

srijeda u 19 H kušlanova

Uriho - veluks
55

#170 Post Postao/la 55 »

Odigrali smo protiv ORE i pobijedili 7:3 :yesss: , dečki iz ORE su super i fakat se s njima super družiti, čestitam im na dobroj igri i strašno dobrom osjećaju za pravo "sokazovsko" druženje :cestitamo: , bilo nam je veselo :pivo: :frajer: :zivili: , makar ja nisam do kraja meča, da ne bi bilo :bonk: kada izgubim jer nemam osjećaja u ruci... :bicedobro: .
Po običaju, Dan je bio opet dobar :clint: , ja sam ga pratio u stopu, a kapetan nam je zapao u krizu :jadnana: i fakat nema sreće u raspodjeli poena krajem setova, a prasice tek... :visi: ... tri puta po 2:3, šteta... a u dva meča je vodio po 2:0, ma nije važno :pfff: , bit će bolje u slijedećem kolu za dva tjedna (slijedeći tjedan smo slobodni), jer ćemo trenirati i sve ćemo napucati! :lol: :lol: :rofl: :rofl:
Pale
Kontakt:

#171 Post Postao/la Pale »

Za sada dogovoren meč sa Dugavama 15.11. utorak u 18h kod njih,
sa Stupnikom dogovaramo 22.11. u D. sportova, (80% dogovoreno)

Onda dolazimo Intercapitalu. Petre kojim danima se igra kad ste vi domaćini????

55

#172 Post Postao/la 55 »

Ne znam, nema strogog pravila... :ne zna: :ne zna: , ali igramo tek za tri tjedna, do tada tko živ - tko mrtav! :visi:
Najvjerovatnije ponedjeljak ili srijeda oko 19:30 ili 20:00, dogovorit ćemo se kada dođe vrijeme, veseli me da si ušao u dobru formu, bit će to dobar meč! :macevanje: :mljacko: :pingic:
Pale
Kontakt:

#173 Post Postao/la Pale »

Ponedjeljak i sreda su jedini dani u kojima Mikloška nemre igrat (ima obaveze navečer - engleski)
Kak veliš daleko je to. Možda bu nekaj skemijal Hrvoje ;)

Pale
Kontakt:

#174 Post Postao/la Pale »

Ajde Zagrebaši metnite rez. utakmice odigrane u utorak sa Dugavama :confused:

Frano nije valjda da nisi imal vremena metnu rez. :(

55

#175 Post Postao/la 55 »

Bemti miša... kako je TIO napucao pohabane gumice (ali bez dva najbolja igrača)... :s: :s: :s: Mislim da i TIO ističe kandidaturu za prolazak dalje, odlično im ide. :D
Mi smo slobodni slijedeće kolo, ali slažem se s Ikotom; stvarno bi bilo lijepo da ekipe koje imaju "forumaše" objavljuju rezultate na vrijeme, da se imamo čime zabavljati i da smo u tijeku s aktualnostima u ligi. :headbang: , bez obzira je li netko prošao :lux: :tulum: ili pak :cekicem: :tuctuc: :brukica: ... glupo je da ovako danima kasnije nemamo pojma kako je utakmica završila. :ceka:
Pale
Kontakt:

#176 Post Postao/la Pale »

Petre može se sredit ponedjeljak 28.11 tekma :top:

Pale
Kontakt:

#177 Post Postao/la Pale »

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rezultati :vrag:

55

#178 Post Postao/la 55 »

Ne znam jesu li uopće odigrani mečevi STK Zagreb-Dugave i STKI URIHO-Agronomski fakultet :ne zna: , ali ako jesu i ako su gosti pobijedili u oba meča (što je dosta vjerovatno), onda znaš da Frani i Vjeki treba jedno godinu dana da upišu rezultat :cekicem: :misli: :mama: ... prije mislim da će ga upisati voditelj lige ili administrator, ali nema veze :pfff: , nitko od nas zapravo nema obvezu upisivati te rezultate, ali se svi slažemo da bi to bilo vrlo kolegijalno i fer, tako da se bolje možemo zabavljati procjenom narednih rezultata i već nekakvim pozicioniranjem za kraj lige... :amen:
Svakako je da će neke ekipe biti :cry: ili :uzid: , a neke će pak biti :trio: :pivo: :tulum: , prvima :brukica: , drugima :cestitamo: .
U svakom slučaju, svaka će ekipa igrati protiv svake, što znači da će svako završiti točno na mjestu koje je i zaslužio! :blabla: :closed:
vjekoslav

#179 Post Postao/la vjekoslav »

jučer smo igrali protiv agronomskog i izgubili rezultat ču unesti danas ili sutra
bduralija
Kontakt:

#180 Post Postao/la bduralija »

sinoć smo igrali meč s STKI URIHO kao gosti na domaćem terenu... stvarno su OK... mislim da je Vjekoslav stalno nešto cugao tako da mu i nije bilo do igre... imali smo i brojnu publiku, ekipa iz Stupnika je došla u špijunažu (o.a. to me podsjetilo na Tekstilce), a bile su tu čak i 2 dame (Vlatka i Dunja)...
u petak sam naravno otišao na trening, ali sam izbjegavao teške utege... i opet sam osjetio malu ukočenost, ruka kao da se ne može opustiti...
:)

slijedeći meč igramo s prvoplasiranom momčadi TIO (kod nas 17.11. u 18), inače smo već igrali prije 5 sezona, nama je trebao remi da ostanemo u 19. ligi, njima tekma nije ništa značila i opet su nas nabili... kako to vrijeme brzo leti

:top:
Odgovorite