| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: čet stu 03, 2011 12:05 am Naslov
: |
|
|
pročitaj pees  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet stu 03, 2011 12:08 am Naslov
|
|
Puno bolje.
Premda ne vidim veću romansu u shvaćanju lova od one između mene i Viktorije Pavlovič.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet stu 03, 2011 8:54 am Naslov
|
|
ehehehe, eto znao sam.
Viktorija je prototip igračice koja u potpunosti lovi po mojoj "definiciji".
Dakle imamo neki zajednički presjek...Viktorija kao prava amazonka
Nažalost, u SOKAZu nisam našao nego samo jednog igrača koji njeguje takav stil lova. Doduše, nisam mnoge koje zovu lovcima još upoznao ni igrao s njima pa tu izjavu treba uzeti s puno rezerve.
Al nećemo više o tome...bitno je da sam ja sebi složio reket i da se lagano ufuravam.
Na žalost, kvari mi standardnu igru. Ne toliko zbog pokreta, to sam uspio nekako razdvojit, već stilom. Hvatam se kako se branim u situacijama u kojim sam inače napadao pa sve više naginjem ne allaround igri nego allaround defanzivi
Znam da će mnogi reći da to što radim je glupost, al ako želim igrati lov kakav ja zamišljam da je super, trebao bi biti u stanju instantno prelazit iz obrane u napad i obrnuto. Da kažnjavam...Inkvizicija, Muwahahahaha
Sad to ne da ne uspjevam nego nisam ni blizu pa pokušavam miksat na način da što manje izgubim od sadašnje igre a da se što više priviknem na travu. Ako sve bude oke, slijedeću jesensku sezonu počinjem s travicom na forhendu  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet stu 04, 2011 8:22 pm Naslov
|
|
prvo sam citao cijele postove od drena...
onda nisam citao kraj...
a sad citam samo pvih par recenica _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned stu 06, 2011 2:49 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | prvo sam citao cijele postove od drena...
onda nisam citao kraj...
a sad citam samo pvih par recenica |
samo za tebe, skratit ću (ili uvest sumarum na dnu pod nazivom za Ledenog )  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|