NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Sramota !!!
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dmelti

PostPostano: sri lis 25, 2006 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i ja se javljam za mozebitnog referenta Smile

Informaticki pismeni referenti bi sigurno u kracem roku obavljali poslove referenta, rezultati bi bili azurni, a iz unesenih podataka se lako ( tj. uz pomoc ib-a ) isprinta tablica koju voditelji liga popunjavaju.

Faxiranje zapisnika ne bi trebao biti problem niti starijoj generaciji, pa neka ga faxiraju ib-u i rezultati su na netu zacas!!!

Zapisnike mogu faxirati i ekipe i voditelji liga!
bigdedi

PostPostano: sri lis 25, 2006 10:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
a iz unesenih podataka se lako ( tj. uz pomoc ib-a ) isprinta tablica koju voditelji liga popunjavaju.

ti mislis da ja nesto popunjavam????? gle.. samo stavis na net, tablica se radi sama... tu mi je i evidencija dobivenih zapisnika, i sve... di ces vise...
dmelti

PostPostano: čet lis 26, 2006 7:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
Citat:
a iz unesenih podataka se lako ( tj. uz pomoc ib-a ) isprinta tablica koju voditelji liga popunjavaju.

ti mislis da ja nesto popunjavam????? gle.. samo stavis na net, tablica se radi sama... tu mi je i evidencija dobivenih zapisnika, i sve... di ces vise...

Mislio sam na FORMAT ispisa, tj. ako postoji neki obrazac koji moraš ispuniti nakon svakog kola ili na kraju sezone i predati ga u SOKAZ.
Onda te obrasce, kad treba, moze isprintati i ib i odnijeti ih u SOKAZ, a voditelji liga bi mogli biti voditelji VISE LIGA, jer bi ih se rasteretilo papirologije i mi bi ih trebali samo u kriznim situacijama. A to je MOZDA jednom u sezoni.
No, to su razmisljanja za buducnost.
Ali sto se tice faxiranja zapisnika, mislim da bi SVAKA EKIPA mogla svoj zapisnik, prije nego ga posalje voditelju lige, faxirati ib-u. Internet mozda nije dostupan svakome, a pogotovo starijim igracima iz visih liga, ali fax...
Ako je ovo dobra ideja, mogla bi se u slijedecim biltenima staviti nekakva PREPORUKA ili ZAMOLBA igracima , kapetanima i voditeljima liga da faxiraju zapisnike.
rope

PostPostano: čet lis 26, 2006 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

možete i mene dodati na listu čekanja za referenta lige
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bigdedi

PostPostano: čet lis 26, 2006 10:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
ako postoji neki obrazac koji moraš ispuniti nakon svakog kola ili na kraju sezone i predati ga u SOKAZ.

ROFL ne postoji....

jedina papirologija koju ja posjedujem su ispunjeni zapisnici.. sve ostalo je na webu.... ako se web misteriozno sruši 2 dana prije sastanka na kraju sezone, onda imam zapisnike, pa cu zbrajat bodove... al inace....
bigdedi

PostPostano: čet lis 26, 2006 10:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

i jos nesto... nije da cete moci puno ubrzati priljev rezultata na net... u krajnjoj liniji ovisiš o tome kada si dobio zapisnik.. tojest, još više o tome kada je dotični poslao zapisnik...

imo: puno više posla ima s ljudima nego sa zapisnicima... kad ti se žale, ili neće gostovat, ili daju termine u 6 ujutro pa se čude kad im ljudi odbijaju... svakakvih ima....

a da bi meni bio jos veselije, u ligi koju vodim mi je igralo nekoliko voditelja liga i tehnički voditelj (leskovec).. i tako mi se našao jedan voditelj lige pozivat na neko ubermunjozno pravilo, iako je njegovu teoriju pobijalo 36 drugih...
ib
Site Admin

PostPostano: čet lis 26, 2006 10:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
ako se web misteriozno sruši 2 dana prije sastanka na kraju sezone, onda imam zapisnike, pa cu zbrajat bodove...

nećeš nego ćeš nazvat mene, nadajuć se da meni istovremeno nije crko glavni disk i disk di je backup Very Happy

hvala potencijalnim kandidatima za web voditelje, ako se ukaže slobodno mjesto računat ćemo na vas Kiss
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dmelti

PostPostano: čet lis 26, 2006 11:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
i jos nesto... nije da cete moci puno ubrzati priljev rezultata na net... u krajnjoj liniji ovisiš o tome kada si dobio zapisnik.. tojest, još više o tome kada je dotični poslao zapisnik...

Ali ako IGRACI ili KAPETANI salju zapisnike faxom...
rope

PostPostano: čet lis 26, 2006 11:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):

..

moji komentari se odnose na 12, 14 i 18 ligu...
vidljivo je da voditelj nije poslao niti jedan zapisnik prema ib-u

a ako je doista stvar da momčadi ne šalju zapisnike na vrijeme mislim da postoji regulativa vezana uz 48 sati i novčanu kaznu od 50 kuna...

znam da je sve to rekreativno... al neka pravila moraju vrijediti za sve...

još jednom ponavljam gašparov i loborec imaju suigrača koji uredno objavljuje rezultate odigrane u njihovoj ligi (tj. 15 (huber-ovoj))

igra se četvrto kolo, a čekam rezultate prvog kola...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.