| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: sri lis 25, 2006 2:51 pm Naslov
: |
|
|
Evo i ja se javljam za mozebitnog referenta
Informaticki pismeni referenti bi sigurno u kracem roku obavljali poslove referenta, rezultati bi bili azurni, a iz unesenih podataka se lako ( tj. uz pomoc ib-a ) isprinta tablica koju voditelji liga popunjavaju.
Faxiranje zapisnika ne bi trebao biti problem niti starijoj generaciji, pa neka ga faxiraju ib-u i rezultati su na netu zacas!!!
Zapisnike mogu faxirati i ekipe i voditelji liga! _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sri lis 25, 2006 10:14 pm Naslov
|
|
| Citat: | | a iz unesenih podataka se lako ( tj. uz pomoc ib-a ) isprinta tablica koju voditelji liga popunjavaju. |
ti mislis da ja nesto popunjavam????? gle.. samo stavis na net, tablica se radi sama... tu mi je i evidencija dobivenih zapisnika, i sve... di ces vise... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: čet lis 26, 2006 7:56 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | | Citat: | | a iz unesenih podataka se lako ( tj. uz pomoc ib-a ) isprinta tablica koju voditelji liga popunjavaju. |
ti mislis da ja nesto popunjavam????? gle.. samo stavis na net, tablica se radi sama... tu mi je i evidencija dobivenih zapisnika, i sve... di ces vise... |
Mislio sam na FORMAT ispisa, tj. ako postoji neki obrazac koji moraš ispuniti nakon svakog kola ili na kraju sezone i predati ga u SOKAZ.
Onda te obrasce, kad treba, moze isprintati i ib i odnijeti ih u SOKAZ, a voditelji liga bi mogli biti voditelji VISE LIGA, jer bi ih se rasteretilo papirologije i mi bi ih trebali samo u kriznim situacijama. A to je MOZDA jednom u sezoni.
No, to su razmisljanja za buducnost.
Ali sto se tice faxiranja zapisnika, mislim da bi SVAKA EKIPA mogla svoj zapisnik, prije nego ga posalje voditelju lige, faxirati ib-u. Internet mozda nije dostupan svakome, a pogotovo starijim igracima iz visih liga, ali fax...
Ako je ovo dobra ideja, mogla bi se u slijedecim biltenima staviti nekakva PREPORUKA ili ZAMOLBA igracima , kapetanima i voditeljima liga da faxiraju zapisnike. _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 26, 2006 8:16 am Naslov
|
|
| možete i mene dodati na listu čekanja za referenta lige |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet lis 26, 2006 10:45 am Naslov
|
|
| Citat: | | ako postoji neki obrazac koji moraš ispuniti nakon svakog kola ili na kraju sezone i predati ga u SOKAZ. |
ne postoji....
jedina papirologija koju ja posjedujem su ispunjeni zapisnici.. sve ostalo je na webu.... ako se web misteriozno sruši 2 dana prije sastanka na kraju sezone, onda imam zapisnike, pa cu zbrajat bodove... al inace.... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet lis 26, 2006 10:53 am Naslov
|
|
i jos nesto... nije da cete moci puno ubrzati priljev rezultata na net... u krajnjoj liniji ovisiš o tome kada si dobio zapisnik.. tojest, još više o tome kada je dotični poslao zapisnik...
imo: puno više posla ima s ljudima nego sa zapisnicima... kad ti se žale, ili neće gostovat, ili daju termine u 6 ujutro pa se čude kad im ljudi odbijaju... svakakvih ima....
a da bi meni bio jos veselije, u ligi koju vodim mi je igralo nekoliko voditelja liga i tehnički voditelj (leskovec).. i tako mi se našao jedan voditelj lige pozivat na neko ubermunjozno pravilo, iako je njegovu teoriju pobijalo 36 drugih... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 26, 2006 10:57 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | | ako se web misteriozno sruši 2 dana prije sastanka na kraju sezone, onda imam zapisnike, pa cu zbrajat bodove... |
nećeš nego ćeš nazvat mene, nadajuć se da meni istovremeno nije crko glavni disk i disk di je backup
hvala potencijalnim kandidatima za web voditelje, ako se ukaže slobodno mjesto računat ćemo na vas  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: čet lis 26, 2006 11:03 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | | i jos nesto... nije da cete moci puno ubrzati priljev rezultata na net... u krajnjoj liniji ovisiš o tome kada si dobio zapisnik.. tojest, još više o tome kada je dotični poslao zapisnik... |
Ali ako IGRACI ili KAPETANI salju zapisnike faxom... _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 26, 2006 11:36 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | i jos nesto... nije da cete moci puno ubrzati priljev rezultata na net... u krajnjoj liniji ovisiš o tome kada si dobio zapisnik.. tojest, još više o tome kada je dotični poslao zapisnik...
.. |
moji komentari se odnose na 12, 14 i 18 ligu...
vidljivo je da voditelj nije poslao niti jedan zapisnik prema ib-u
a ako je doista stvar da momčadi ne šalju zapisnike na vrijeme mislim da postoji regulativa vezana uz 48 sati i novčanu kaznu od 50 kuna...
znam da je sve to rekreativno... al neka pravila moraju vrijediti za sve...
još jednom ponavljam gašparov i loborec imaju suigrača koji uredno objavljuje rezultate odigrane u njihovoj ligi (tj. 15 (huber-ovoj))
igra se četvrto kolo, a čekam rezultate prvog kola... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|