Tekstilci i dalje u sedlu , Vjeko zgubil prvu partiju ( već je bilo i vrijeme ) . Protivnik i uvjeti u dvorani , zanimljivi
No , da ne duljim - slijedeći
Heh, Guardiola mi maznul smajlića, ovaj put mu je oprošteno .
A za Pešću regrupiramo trupe - što za šank, što za meč, moglo bi biti gadno kad nam u dvoranu upadnu Hajduci i ostali . Iako su zadnji puta podbacili na šanku, moram priznat
Tekstilci se riješili jednog pratioca , slijedeći tjedan drugi ( ZEP) a zatim treći ( Stupnik) , kada se rješava vjerojatno prvak . Ekipa mi igra super . Malo je pokvario dojam Vjeko , šteta što u izravnom dvoboju nije pobijedio Hajduka ( dva seta zgubiti na promašenim servama kod ili-ili ). No , dolaze bolja vremena .
Bravo WD- ovciiiiiiii, bravo miiiiiiiiiiiiii, odigrali smo baš dobro protiv Pešće i dobili smo 8:2. Probali smo dogovorit tekmu što kasnije, da nam se protivnici izgube u magli, ali nam to nije pošlo za rukom, pa smo morali uzeti rekete.
Još jednom pohvala za moje dečke, dobro su odigrali, šteta da Vjeko nije malo bolje odigrao protiv g. Hajduka, malo se , pa mu je reket drhtal u ruci. Ajmoooooooooooooooo
Jer ima ko kakve informacije o gospodi iz ZEP-a, dečki samo šute i nizaju pobjede. Kaj ne mogu zgubit neku?