| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet stu 04, 2011 1:49 pm Naslov
: |
|
|
Aquashop.hr - STK Malešnica
8-2 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
|
Postano: čet stu 10, 2011 10:58 am Naslov
|
|
6. kolo za sada stoji cetvrtak 17.11.2011 20.00 h Arena Precko, trebao bi biti interesantan mec, pobjeda bi nam vjerojatno osigurala minimalno 2. mjesto prije razigravanja za ukupni poredak 22 lige, ali nebi nis htjel coprat pa neka bolji pobjedi
FJ - Aquashop.hr
ej kreso gle evo opet ova navijacica  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet stu 10, 2011 11:04 am Naslov
|
|
Kolko vas ide u razigravanje?? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
|
Postano: čet stu 10, 2011 1:44 pm Naslov
|
|
| Koliko znam prva dva iz 22 A i 22 B razigravaju (1.-22A vs 2. - 22B i 2.-22A vs 1.-22B) za poredak prva 4 mjesta ukupno u 22 ligi, sad neznam kako se napreduje koje mjesto za koliko liga ide dalje etc... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: čet stu 10, 2011 1:53 pm Naslov
|
|
bilten 143, str. 24.
"Prvo i drugoplasirana ekipa plasirat će se u XX. ligu, dok će se ekipe koje osvoje treće, četvrto, peto i šesto mjesto plasirati u XXI. ligu. Iz istog razloga, odgovarajući broj ekipa iz XX. i XXI. lige ispat će u XXI., odnosno XXII. ligu. " |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: čet stu 10, 2011 1:59 pm Naslov
|
|
nama (fali četvrti) danas u goste dolazi merix medicina.
početak u 20h, dvorana prečko. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
|
Postano: čet stu 10, 2011 2:11 pm Naslov
|
|
| zdolfi (napisa): | nama (fali četvrti) danas u goste dolazi merix medicina.
početak u 20h, dvorana prečko. |
Dojdem na pifce a malo oko da bacimo na ocite favorite lige!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Putnik
|
Postano: čet stu 10, 2011 2:50 pm Naslov
|
|
| grza (napisa): | ej kreso gle evo opet ova navijacica  |
Opet mi je izmaknila  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: čet stu 10, 2011 11:06 pm Naslov
|
|
fali cetvrti-merix medicina
0-10.
Ali, uzeli smo jedan set. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
|
Postano: pet stu 11, 2011 10:40 am Naslov
|
|
Evo potvrdjeno cetvrtak 17.11.2011 20.00 h Arena Precko
FJ vs Aquashop.hr
Bit ce borbe
Ak smijem pitat pa kaj jedino mi i ovi kaj im fali Pašalić postamo pa di su ostali ljudi 22 a i b lige, ajmoo ljudi malo punite sa vijestima ko je kolko nalupan ili nalupal nekog da vidimo malo kak i drugi prolaze, pa necu valjda krenuto ko Zdolc za kamerom po mecevima i spijunirati  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet stu 11, 2011 10:59 am Naslov
|
|
Možda je čovjek kamerman, pa mu je to profi -deformacija da sve snima  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: pet stu 11, 2011 11:50 am Naslov
|
|
nisam kamerman
loše igramo pa sam odlučio to dokumentirati da probamo ispravit greške u stavu, držanju reketa, pristupu igri...video od jučer je vrlo dragocjen materijal. kako nama tako i merixu, a njihovi i naši slijedeći protivnici mogu dobit uvid u igru.
kad malo posložim video dat ću ga u javnost. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 11, 2011 7:37 pm Naslov
|
|
oh, zabavno i pohvalno
doduše protivnici bi to mogli iskoristiti da vam igraju na loše strane, ali s druge strane, bolje ćete naučit
Da ne idem u detalje, preporučam na youtube da si malo pogledate pingskills.
tebi osobito bekend (sve) i forhend spin i drajf.
Tamo nema baš nešto o stavu, al tvoj je relativno ok na primanju serve (možda malo bliže stolu) ali odmah po primitku serve se potpuno uspraviš a odatle imaš slabiji pregled igre i teže je udariti većinu udaraca.
Poradi na servama, 3 po setu je daleko previše, 1 po setu podnošljivo za 22 ligu, 1 po meču ako misliš ozbiljno.
Za Lovića, sviđa mi se alternacija Reverse Penholda
Ali bi trebao poraditi na pokretu i osobito na kratkoj igri. Njemu pingskills neće odveć pomoć (osim u teoriji) al nek si pogleda kakve penhold igrače i kopira. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sub stu 12, 2011 12:45 am Naslov
|
|
Meni ovi iz Merix medicine izgledaju kao da nešto uzimaju.
Dovedite im na meč doping kontrolu i padaju 100%  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: pon stu 14, 2011 11:17 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | oh, zabavno i pohvalno
doduše protivnici bi to mogli iskoristiti da vam igraju na loše strane, ali s druge strane, bolje ćete naučit  |
naravno.
| Citat: | | Da ne idem u detalje, preporučam na youtube da si malo pogledate pingskills. |
pogledao sam, ali još nisam stigao primjeniti. nažalost premalo igramo i treniramo da bi se vidio napredak.
| Citat: | tebi osobito bekend (sve) i forhend spin i drajf.
Tamo nema baš nešto o stavu, al tvoj je relativno ok na primanju serve (možda malo bliže stolu) ali odmah po primitku serve se potpuno uspraviš a odatle imaš slabiji pregled igre i teže je udariti većinu udaraca.
Poradi na servama, 3 po setu je daleko previše, 1 po setu podnošljivo za 22 ligu, 1 po meču ako misliš ozbiljno.
Za Lovića, sviđa mi se alternacija Reverse Penholda
Ali bi trebao poraditi na pokretu i osobito na kratkoj igri. Njemu pingskills neće odveć pomoć (osim u teoriji) al nek si pogleda kakve penhold igrače i kopira. |
namjera s javnim videomaterijalom je bila da neko ko zna igrat napravi analizu, , ali ovo si mogao poslat na PM, a ne ovako javno.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: pon stu 14, 2011 11:21 am Naslov
|
|
| Spin (napisa): | Meni ovi iz Merix medicine izgledaju kao da nešto uzimaju.
Dovedite im na meč doping kontrolu i padaju 100%  |
realno, ne spadaju u ovu ligu ali s obzirom da su tek krenuli vidjet ćemo kroz koju godinu gdje im je mjesto. s obzirom da im je glavni igrač došao iz sedme lige...još smo dobro i prošli. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 14, 2011 12:05 pm Naslov
|
|
| zdolfi (napisa): |
namjera s javnim videomaterijalom je bila da neko ko zna igrat napravi analizu, , ali ovo si mogao poslat na PM, a ne ovako javno.  |
Ne bih se "razbacivao" svojim znanjem, jer je malo. Bar pola sokazovaca zna bolje od mene - same eto oni se ne jeavljaju
No, zbilja sam se trudio da odgovorim općenito. Dakle nisam ukazivao na nedostatke u vašoj igri na način koji bi pomogao vašim protivnicima, već koji bi pomogli vašem napredovanju.
popravi bekend i forhend ne znači da su oni tvoja loša strana već da mogu biti bolji.
Ista stvar sa servama - ne griješiti serve (trenirati serviranje) ništa neće pomoći vašim suparnicima. itd
Ali sve to na stranu...bez uvrede (da mi se ne naljutiš ko neki ovdje) igrate poprilično loš stolni tenis obojica. Možda je čak i kompetetivan u 22oj ligi, ali već u 20oj ne bi imali šanse protiv 90% protivnika.
Stoga na yutube, pingskills, (eventualno ttedge - imaju prekrasne upute za forhend i bekend counterdrive savršeno snimljene, al ostatak prodaju pa nema besplatno...iako ako se vas dva dogovorite možete za nekih 300kn dobit izvrsne materijale sa njihovih stranica!)
U svakom slučaju sretno.
ako hoćeš mogu ti sa svojim ograničenim znanjem napisati analizu tvog meča (kad uvatim vremena), al bar 50% sokazovaca bi to napravilo bolje. valjda će se neko dobre volje javit!
A vama dalje sretno! uz ovakav pristup samo možete bit bolji!  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: pon stu 14, 2011 1:35 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
Ali sve to na stranu...bez uvrede (da mi se ne naljutiš ko neki ovdje) igrate poprilično loš stolni tenis obojica. Možda je čak i kompetetivan u 22oj ligi, ali već u 20oj ne bi imali šanse protiv 90% protivnika. |
nema ljutnje. mi smo svjesni svoje (loše) igre. zato i igramo sokaz da unaprijedimo igru.
| Citat: | | Stoga na yutube, pingskills, (eventualno ttedge - imaju prekrasne upute za forhend i bekend counterdrive savršeno snimljene, al ostatak prodaju pa nema besplatno...iako ako se vas dva dogovorite možete za nekih 300kn dobit izvrsne materijale sa njihovih stranica!) |
nešto smo već "kupili", ali kao što sam već rekao, nedostatak vremena uzima danak.
| Citat: | U svakom slučaju sretno.
ako hoćeš mogu ti sa svojim ograničenim znanjem napisati analizu tvog meča (kad uvatim vremena), al bar 50% sokazovaca bi to napravilo bolje. valjda će se neko dobre volje javit! |
slobodno se raspiši kad uloviš vremena.
| Citat: | A vama dalje sretno! uz ovakav pristup samo možete bit bolji!  |
tnx. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zdolfi
|
Postano: pon stu 14, 2011 1:36 pm Naslov