| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
vjekoslav
|
Postano: pon stu 14, 2011 5:51 pm Naslov
: |
|
|
bduralija
dragi moj kolega meni nije bitna više ova sezona dao sam dečkima da igraju malo, dobri ste zasluženo ste uzeli 3 boda.
kaj sam cugao je pive koliko može da ostane od 4 muške osobe skoro ništa.
i naravno hvala što ste nam umogučili da kao domačini igramo kod vas |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 14, 2011 11:42 pm Naslov
|
|
Svaka čast Agronomskom fakultetu , stvarno igrate odlično . Rekli smo vam mi nakon prvog kola da biste trebali biti plasirani prilično visoko na kraju lige, obzirom na to kako igrate. Tada vam je to moglo i glupo zvučati, ali pogledajte se sada!
Baš ništa ne znam o TIU, ali u svakom slučaju izgledaju po rezultatima odlično, no treba uzeti u obzir da još nisu igrali s ekipama iz vrha lige, tek tada im treba mjeriti realnu vrijednost
Znam da se radi o vrlo iskusnoj ekipi , što znači da se baš nećemo nauživati puno poklonjenih poena, protiv njih će sve trebati zaraditi dobrom igrom.
Želim vam sreću u četvrtak i da nastavite svoj pobjednički niz. Nadam se da Vjekoslav nije ozbiljno mislio pauzirati ostatak sezone, jedva čekam naš treći meč, da me opet sčoklja s onom svojom travuljinom... , iako sam u oba prethodna ja pobijedio ipak je bilo vrlo tijesno (3:2 i 3:2). Ako ništa drugo, barem ćemo se malo podružiti i po starom dobrom običaju malo i ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: uto stu 15, 2011 9:10 pm Naslov
|
|
ovo je bio takav slučaj jednostavno sam dao dečkima da se bore pa sam i loše ušao u meć.
i ja se veselim tom meću.
P.S.
jel mi netko može da objasni kako doći do stupnika u onu dvoranu jel ima neki javni prevoz do tamo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto stu 15, 2011 11:26 pm Naslov
|
|
Super, i ja se veselim našem slijedećem meču! Što se tiče dolaska do dvorane, mislim da ima i nekakav javni prijevoz, ali najbolje ti je da nazoveš Mikija (kapetana naše ekipe), on ti zna objasniti kako se do tamo dolazi.
Kontaktirao sam s Franom preko fb-a, ima problema s pristupom internetu pa nije do sada unio rezultat protiv Dugava... Odlične su Dugave i pobijedile su sa 7:3, Frano je dobio dva singla i parove. Svaka čast Dugavama , jako su nezgodna ekipa i dva igrača im igraju sa softom. Sigurni su u izmjenama i svi vole i dobro napasti. Uspio sam ja dobiti sva tri singla, ali na jedvite jade, baš sam se namučio sa svakim od njih!
Evo, sada vidim da su Dugave dobile i protiv Padobranaca ... sve tri ekipe koje su ispale iz viših liga u sadašnju 19. jako su dobre i iskusne i mogli bi se vrlo lako opet popeti prema 18. slijedeće sezone.
Sretno svima u ovome kolu koje Intercapital ne igra, dobro pingaćite i još bolje se zabavite!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: uto stu 15, 2011 11:33 pm Naslov
|
|
| svi su dobri borba za gore grčevita. kaj se tija tiće imaju još jednog možda i jačeg igraća tako da gaće gore |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri stu 16, 2011 9:16 am Naslov
|
|
Iskrene čestitke dečkima iz Dugava
Jednostavno nije bio moj dan i niš mi nije išlo onak kak sam htio i to je rezultiralo sva tri izgubljena meća. Na knap ali ipak izgubljena
Morali bumo do kraja skupljat bodove i kod ovih na vrhu ako želimo ostati u 19. ligi
Imamo dva vrlo teška meča za redom; Stupnik i intercapital. Iz ova dva meča da ukrademo bar bod to bi bilo  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned stu 20, 2011 5:39 pm Naslov
|
|
Dogovoren je meč STK Zagreb vs. Intercapital u četvrtak u 19:00 sati, igrat će se u Domu sportova.
Prošle sezone je bilo 5:5, sada definitivno trebamo neku pobjedu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: ned stu 20, 2011 5:52 pm Naslov
|
|
mi se iz zagreba iskreno nadamo bodu al s obzirom kakve smo srece ove sezone dao bog da bar pruzimo dobar otpot..vi ste svi se dosta poboljsali kolko sam uspio uhvatit a mi bas i ne tako da ako izvucemo bod nekako dao bog i sretni ko mali prosjak kad dobi kunu  _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned stu 20, 2011 10:31 pm Naslov
|
|
Pa ne znam ti baš točno reći... , za sebe znam da sigurno jesam napredovao , što je potpuno normalno ako uzmeš u obzir da tek nešto više od godinu dana igram pingać . A zašto vi igrate tako kako igrate, e to stvarno ne znam, najvjerovatnije se odgovor na taj problem krije u činjenici da je STK Zagreb već nekoliko sezona u nizu prolazio u ligu iznad kao 5.-6. momčad, a sada se jednostavno nakupilo dovoljno jačih u ligi i eto ga... problemi!
Svi ovi koji su ispali iz viših liga u našu su odlični, Stupnik II je , Velux se pojačao, Padobranci su sve bolji... , bit će ovo teška sezona za vas, ali nema veze , toliko ste mladi da ćete u našim godinama igrati jednu od najviših liga, samo bez malodušja i ostalih gluposti!
Čestitam Stupničanima, prolaze kroz ligu kao kroz dječji vrtić! Sve su nas tako da će apsolutno zasluženo slijedeće sezone vjerovatno igrati 17. ligu! Mi smo bili blizu da im pokvarimo prosjek , ali srećom njihovom osim Dana za nas igraju Miki i Grk , tako da su i nas napucali...
Eto, javite kada se što igra i sretno svima u narednom kolu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned stu 20, 2011 10:49 pm Naslov
|
|
Padobranci vs Stupnik II utorak 19h D. sportova _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: ned stu 20, 2011 10:56 pm Naslov
|
|
Stupnik uopce nije tako jak. Po meni ni jedan od njih nemoze ni reket nosit Nevidalu a kamoli ista drugo. Da sam imao malo volje za igrom dobio bi bar dvojicu. Ovim putem se ispricavam deckima iz Stupnika na svom pristupu tom mecu jer su bili najbolji domacini do sad i stvarno su svi od reda super i podržavam ih i navijam za njih  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dan
|
Postano: pon stu 21, 2011 9:55 pm Naslov
|
|
| Nemoj nikada tako potcjenjivački govoriti o ljudima protiv kojih igraš (i to pogotovo nakon što izgubiš). Svi dečki iz Stupnika II igraju odlično i zasluženo dominiraju ligom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: pon stu 21, 2011 10:07 pm Naslov
|
|
Mislim da imam pravo reci sta hocu , ne mislite li? Izgubio, pobjedio, cisto je svejedno. . . . . Nisu oni uopce losi i nikad to nisam rekao, svaka cast gospodinu Svigiru na dobroj igri ali ostali su samo hladni u glavi i nije problem u tome sta su oni pre dobri nego mi pre loši, a to je isključivo naš problem. Ne podcjenjujem ja nikog, ali iskreno Uriho me prosle godine bar 10 puta jace nadigrao nego sad Stupnik. Dapace decki su super i nemojte mislit da nekog podcjenjujem samo kažem svoje dojmove za šta je ovaj forum tu. Ako se netko osjeća uvrijeđenim duboko se ispričavam a ostale molim da gledaju svoja posla. Hvala  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon stu 21, 2011 11:02 pm Naslov
|
|
| Private_Driver (napisa): | | Da sam imao malo volje za igrom dobio bi bar dvojicu. |
ova recenica samo dokazuje da je pravi sokaz duh jednako prisutan od 1. do zadnje lige. kvaliteta stolnog tenisa se mozda razlikuje ali pristup je svugdje isti.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pon stu 21, 2011 11:36 pm Naslov
|
|
| dan (napisa): | | Nemoj nikada tako potcjenjivački govoriti o ljudima protiv kojih igraš (i to pogotovo nakon što izgubiš). Svi dečki iz Stupnika II igraju odlično i zasluženo dominiraju ligom. |
Potpisujem _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto stu 22, 2011 10:53 am Naslov
|
|
| Citat: | | Mislim da imam pravo reci sta hocu , ne mislite li? |
| Citat: | | a ostale molim da gledaju svoja posla |
Kak ove dvije rečenice idu zajedno u istom postu??
Prvo tražiš demokraciju za sebe a onda drugima uvaljuješ diktaturu
Ako si već spreman komentirat druge onda budi spreman da i drugi komentiraju tebe  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto stu 22, 2011 11:04 am Naslov
|
|
Frano!!!!
Daj više upišite rez. 5-og kola. Sad kad imaš internet ne vidim šta te sprečava, a i domaćini ste bili  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: uto stu 22, 2011 12:37 pm Naslov
|
|
| mene isto malo iznenađuje tako uvjerljivo vodstvo stupnika, pogotovo što im je najbolji igrač otišao. sreća je izgleda kaj su nema nade odustali od lige, njihovo vodstvo bi izgledalo još uvjerljivije. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 22, 2011 3:05 pm Naslov
|
|
Najbolji igrač?
objektivno Garešić je imao lošiji skor od sva tri igrača koja su ostala (po postotku pobjeda).
To što je jedini pobjedio tebe, samo znači da tebi njegova igra ne odgovara, odnosno igra ostalih odgovara.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|