SOKAZ forum
15. liga jesen 2011.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
heh, dragi moji. Doći u našu jazbinu (aka. Stolnotenisku utvrdu), biti počašćen pivicom, zakuskom, društvom i inim, je privilegija. K tome, nije u redu tražiti još i neki bod
. A štoviše, nije ni realno
. Svilci su ispleli svoju mrežu, koja te u jednu ruku gladi (
,
) a u drugu steže i guši (
)... 'e sad bi mi trebo neki smajli s paukom koji plete mrežu'
. U svakom slučaju na tekmu u petak mogu doći i navijači pa da svi zajedno teturamo do doma...
PS IB jel može neki smajlić sa dudovim svilcem?
PS IB jel može neki smajlić sa dudovim svilcem?
- Maca Edinburgh
-
Lin Chi Na
AJDE NE PRIČAJ GLUPOSTI VJEKANE, pa 4 kola prije kraja imate 6(5) bodova prednosti, pa to ni Real Madrid ne može sustići više!
I ja ću sutra podržati i uveličati slavlje vas čokljavaca, ali žalim samo za jednom stvari, a to je da nećemo biti zajedno u ligi iduće sezone, ali kad budemo zajedno
ima da vas prebijemo!

I ja ću sutra podržati i uveličati slavlje vas čokljavaca, ali žalim samo za jednom stvari, a to je da nećemo biti zajedno u ligi iduće sezone, ali kad budemo zajedno
- Maca Edinburgh
bome meni izgleda ko Gvardiola!ib je napisao/la: Evo vam jedan. Nije svilac, ali dobro dočarava protivnicima kakve su vam namjere
Čelav, opak i smišlja taktiku za lov naivnih protivnika.
Još kad pogleda na jedno oko - pravi japanac
Stavio bi link na njegov profil u bazi igrača za usporedbu, al tamo izgleda (varljivo) miroljubivo
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren je napisao/la:bome meni izgleda ko Gvardiola!ib je napisao/la: Evo vam jedan. Nije svilac, ali dobro dočarava protivnicima kakve su vam namjere
Čelav, opak i smišlja taktiku za lov naivnih protivnika.
Još kad pogleda na jedno oko - pravi japanac
Stavio bi link na njegov profil u bazi igrača za usporedbu, al tamo izgleda (varljivo) miroljubivo![]()
Aha,isti Guardiola!
Gleda ljevo,gleda desno,i onda ga zgazi odozada!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
- Loptica Pong
-
Lin Chi Na
- Maca Edinburgh