| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned stu 20, 2011 7:45 pm Naslov
: Re: Cilj opravdava sredstva!!! |
|
|
| DS1 (napisa): | Evo završilo je i šesto kolo druge lige,nažalost na način koji je u suprotnosti sa mojim stavom, koji Vam je svima poznat, a to je neka pobijedi ' '
Ne nije ozljeda u pitanju, nego način kojim se pokušava dobiti tekmu bez obzira na godine igrača koje bi trebali smatrati našim uzorima, da bi se postigao konačni cilj pobjede u pojedinačnim mečevima.
Trebala je to biti, kako je rekao jedan komentator,"LJEPOTICA KOLA !!!"
No međutim, krenulo je sa poznatom parolom:"Cilj opravdava sredstva!"
Zato se osjećam odgovornim, da upozorim sve ekipe na situaciju u kojoj bi se mogle naći u slijedećim kolima, igrajući sa ekipom AGRONOMSKOG FAKULTETA, da pripaze na:" Školski primjer serviranja iz ruke!", koji je bio posebno vidljiv u meču MAČEŠIĆ - ORIŠKOVIĆ!!!
Ovo mi je bio ujedno i prvi put da vidim da, između ostalih, u jednom setu igrač ispali četiri serve zaredom iz ruke ' ', a to se naravno desilo pri rezultatu 1:1 u setovima.
Siguran sam da bi tata Ćiro, da se našao u toj situaciji, ponosno istaknuo: "Količinu respekta kojeg njegova ekipa uživa od strane druge ekipe"!
Naravno, na igračevo upozorenje da se tako ne može servirati, suigrači iz druge ekipe nisu niti jednom riječju prigovorili svome igraču, a niti igraču druge ekipe na neistinitim tvrdnjama nego su cijeli meč šutke odgledali očito se slažući sa već navedenom parolom!!!
Pa ako se i dogodi da spomenuta ekipa uđe u 1. ligu,moći ćemo uzdignute glave reći da je i dalje naša parola:
"Neka pobijedi " |
komentar na poboldano..
A što bi mu rekli? Sa Perom sam u svoje vrijeme odigrao više od desetak služebenih mečeva i što se mene tiće on ima sve i jednu servu neispravnu. No eto, kroz godine smo se navikli na to i nitko mu nije prigovarao, pa ni ja...
Iz toga kuta ukoliko se radi samo o 4 serve onda se Pero popravio...
Mislim da bi u Sokazu trebalo uvesti da svatko servira kako zna i umije dok god ne uvedemo suce...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned stu 20, 2011 10:35 pm Naslov
: |
|
|
U sokazu se svi trude ispravno servirati a samo im ponekad pobjegne serva iz ruke.
Ali sudci bi presudili ali sudci smo mi igrači pa ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned stu 20, 2011 10:45 pm Naslov
|
|
moje iskustvo govori da igrači prigovaraju na serve koje ne mogu (dobro) vratit. ...
inace slazem se...nis bez sudaca |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned stu 20, 2011 10:51 pm Naslov
|
|
Pa uzmite si onda suca na te "problematične" mečeve. Nitko Vam ne brani  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon stu 21, 2011 7:01 am Naslov
|
|
| sudac košta 200-300 kn po meču. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LM0023
|
Postano: pon stu 21, 2011 9:22 am Naslov
: Re: Cilj opravdava sredstva!!! |
|
|
| Koki (napisa): | komentar na poboldano..
A što bi mu rekli? Sa Perom sam u svoje vrijeme odigrao više od desetak služebenih mečeva i što se mene tiće on ima sve i jednu servu neispravnu. No eto, kroz godine smo se navikli na to i nitko mu nije prigovarao, pa ni ja...
Iz toga kuta ukoliko se radi samo o 4 serve onda se Pero popravio...
Mislim da bi u Sokazu trebalo uvesti da svatko servira kako zna i umije dok god ne uvedemo suce...  |
NIJE ISPUCAO SAMO 4 SEREVE IZ RUKE
NIJE DA MU JE SAMO JEDNA SERVA NEISPRAVNA
A MOŽDA NAJBITNIJE OD SVEGA, NIJE PORICAO TO DA SU MU SERVE NEISPRAVNE!!
"ne ne ne, ne radi se o tome da ja krivo serviram, ja znam da su moje serve neispravne........" dalje nisam ni cuo jer ovo mi je bilo dovoljno smiješno da dalje nisam imao potrebe ulaziti u bilo kakve rasprave
Sve u svemu i mene je u meču u kojem me glatko dobio nagradio sa desetak servi koje su također bile...ispravne... al ne želim prigovarat ljudima koji su puno stariji od mene a više nisu u stanju iskusiti saveznu ligu zbog več navedenih razloga pa onda tu "maloj djeci kradu bombone" al eto dobrog razloga da više treniramo i probamo skinut bodove u jazbini  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon stu 21, 2011 9:38 am Naslov
|
|
200kn je puno za dokazivanje nekom prdonji da nije u pravu. Štoviše što je i sam svjestan toga.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pon stu 21, 2011 11:11 am Naslov
|
|
Ovo je druga teme no iskoristit ću priliku..
Problem je u tome što su pravila o serviranju prekomplicirana a da ne govorim da su teška za provjeru. Dali je nešto bačeno 16 cm, dali netko vidi ili ne vidi lopticu su jednostavno besmislena pravila koja je teško primjeniti. Iz iskustva mogu reći da postoje igrači koji vide servis i oni koji ne vide. Ovi koji ne vide uvjek kažu da ne vide lopticu. To znači da oni koji vide jednostavno znaju gledati?...
Prisječah se vremena kada su reketi bili jednobojni a trava se već pojavila. mada je boja bila ista ja sam je uvijek osjetio.
valjda dobro osječam....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 21, 2011 11:57 am Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | | sudac košta 200-300 kn po meču. |
i vjerojatno takvi nebi ni priznali autoritet suca svejedno  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon stu 21, 2011 1:21 pm Naslov
|
|
gledao sam ja jedan takav mec, pa se dogodilo da je sudac postivao autoritet igraca. ni jedna serva iz ruke nije prozvana, a bilo ih je koliko hoces. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon stu 21, 2011 1:44 pm Naslov
|
|
U subotu je bio turnir Tova Stipančić i bili su službeni suci. Igrači su ser virali kako su mogli,znali i htjeli,pravilno ,nepravilno. Vidio sam samo dvije intervencije suca na servis.Vidio sam i puno servi iz ruke gdje su suci mirno to promatrali.
Što se tiče Oriškovića mislim da je pogriješio što nije odigrao preostala dva meća jer je na ovakav način samo odmogao svojoj ekipi i umanjio šanse za pra dva mjesta.
Najbolja bi bilo da na tako važnim utakmicama gdje se odlučuje o ulasku u prvu ligu, ekipa koja misli da če biti problema na utakmici i da bi joj to moglo naštetiti angažira suca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 21, 2011 3:04 pm Naslov
|
|
ma da, posebne su mi priče na tim turnirima.
znam da nije baš relevantna razlika u kvaliteti, al kad dođem na takav turnir, bacim dvi tri lopte sa igračem i on shvati da ne da je bolji od mene, nego bi me pobjedio s povezom na očima, kartonskom kutijom umjesto reketa i stojeći na jednoj nozi...a on mi počne servirat serve koje skriva tijelom!
Šta mu treba skrivanje serve kad me može ostavit na 3 i da ja serviram sve poene u setu?!? fakat mi nije jasno
Ni gušta ni šušta, a neugodno mi reč toliko boljem igraču da je poen moj jer skriva servu  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet stu 24, 2011 2:07 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Iz iskustva mogu reći da postoje igrači koji vide servis i oni koji ne vide. Ovi koji ne vide uvjek kažu da ne vide lopticu. To znači da oni koji vide jednostavno znaju gledati?... |
živa istina
| zmilko (napisa): | | U sokazu se svi trude ispravno servirati a samo im ponekad pobjegne serva iz ruke. |
joj zmilko, ti upadas u istu kategoriju ko i macesic, iznenadi me kad bacite lopticu vise od 5cm pa zbog toga popusim servu
| zmilko (napisa): | | Ali sudci bi presudili ali sudci smo mi igrači pa ... |
sudci jos x2, tako da se nemres ni izvlaciti da je bio tipfeler
...sve detalje o servi pere macesica mozete pronaci OVDJE  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: pet stu 25, 2011 12:10 am Naslov
|
|
Zar Zmilko servira iz ruke.To mi je prvi glas.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet stu 25, 2011 12:40 am Naslov
|
|
a ponekad mu zna pobjec koja iz ruke, inace baca, ali nisko  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: pet stu 25, 2011 12:46 am Naslov
|
|
| Točno 16 cm i ni milimetra više ili manje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet stu 25, 2011 4:51 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | ...sve detalje o servi pere macesica mozete pronaci OVDJE  |
Aahhahhahahhahhaha vratio se Smijehotić!!!!
( Jeste ubrali Brandonov personal appeal? ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pet stu 25, 2011 8:45 am Naslov
|
|
pitaj sudce na zadnjem odigranom tovi.u grupi u kojoj je bio i ivan knežević. ja jedini ispravno servirao u svim mečevima u grupi. podvlačim to nisam ja rekao već sudac na prigovor da knežević servira iz ruke.
a serva koju nemožeš vratiti: imaš vremena naučit ćeš.
mogu ti i pokazati ako već sam ne razumiješ rotacije.
a i teskera ti može objasniti kako zabiti takvu servu da je ne vidim.
samo moraš pitati kako a ne optuživati.
i da parafraziram izreku ceterum censeo carthaginem esse delendam
u prijevodu uostalom mislim da servu moraš naučit vratit |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: sub stu 26, 2011 5:26 pm Naslov
|
|
Joj Jura napokon si tu, veliki pozdrav!!! Samo pravi Sokaz-vac kao ti može imati svatove baš na datum kad je i Deda, čestitam!!!
Nadam se da ćeš se i dalje javljati, da i dalje smiješ samostalno disati, ići u dućan, na treninge i birtiju, i forum !!!
Mi jučer dobili Tis 7:3, lakše nego što smo mislili!!! Velike čestitke Povratnicima, da sam znao da je i Dado u Hrvatskoj, došao bi možda i gledati!
Što se tiče ove rasprave, samo bi rekao da me baš briga, nisam opterečen ulaskom u prvi rang, nije mi sokaz život kao nekima, i ne volim da mi ljudi koji nikada nisu imali momčad ovako složnu kao što smo mi, i koji svake godine mjenjaju postavu i traže si nekog jakog igrača samo da bi ostali u ligi koju realno ne zaslužuju, i koji ne znaju što je imati prijatelje u momčadi s kojima se poslije mečeva obavezno druže, kako poslije mečeva tako i u privatnom životu, prigovaraju i daju mi korisne savjete, naučite se gramatici i normalnom ponašanju!!!
Što se tiče ekipe Agronomskog F., njima ništa ne zamjeram, skroz su ok, osim Pere koji nije!!! Sretno dalje svima!!! Jura, vidim da si sve svoje manire pokupio o Žugaja, tip je super!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|