15. liga jesen 2011.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekkk

#121 Post Postao/la vjekkk »

Maca Edinburgh je napisao/la:a čiji bi drugo bija......vjeko je naš idol, vjeko pije alkohol..... :s: :s: :s:
:pivo:
Lin Chi Na

#122 Post Postao/la Lin Chi Na »

MOje postove se očito ignorira na ovom topiku :confused:
vjekkk

#123 Post Postao/la vjekkk »

Mlada nada Šibenika je napisao/la:MOje postove se očito ignorira na ovom topiku :confused:
jel ko nešto reko? :confused:
Lin Chi Na

#124 Post Postao/la Lin Chi Na »

Evo da budem prvi glasnik veličanstvene pobjede Dudovih svilaca pod trenerskom paskom Guardiole. Na kraju je završilo: WD takstil- Stupnik 7:3, ali nije baš bilo onako kako rezultat pokazuje.

Tekstilci povelil 5:1 (ako se ne varam), onda se ekipa iz Stupnika malo skupila, te su iduće 2 partije pobjedili, da bi glavna zvijezda ekipe Svilaca Vjekk, u infarktnoj završnici osigurao pobjedu 3:2, a time i ukupnu pobjedu za svoju ekipu, a sigurno i zapečatio uvjerljivo prvo mjesto u ligi ove sezone. Svaka čast momci :lux: :cheer: :s:

Nakon meča očekivalo se poveće slavlje ekipe Svilaca, no oni skromni kakvi i jesu govore kako još nije sve sigurno (valjda pozivajući se na kiks u zadnjem kolu prošle sezone). Da smo mi bili na njihovoj poziciji vjerujem da bi :pivo: tekla u potocima i vjerujem da bi zasvirao i službeni tamburaš SOKAZ-a.

Ali bilo kako bilo čestitam čokljavcima i vidimo se za koju sezonu skupa u ligi da vidite malo kako se igra pod pritiskom @ Gregor :B:
ib
Site Admin
Kontakt:

#125 Post Postao/la ib »

Kad će neki izvještaj? Tekstilci, kako ste odigrali??? :eek: :ne zna:

slika
Lin Chi Na

#126 Post Postao/la Lin Chi Na »

Dobra!!! :lol: :rofl: :cursing: :biggun: :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#127 Post Postao/la ib »

Boli me zub, ka da mi ga je neko topon izbija!! :eek: :misli:
vjekkk

#128 Post Postao/la vjekkk »

Hvala svim navijačima i ljudima s dobrim namjerama :s: :s: , ali mogli smo mi to i bez vas :zubo: :zubo: . Ok, bez Živkana mislim da ne bi izvukli ni bod. Njegovi savjeti su nas izvukli iz mrtvih :top: :top:
Klint ide u penziju, nastupa:
:wd: Živio Guardiola! :s:
japanac

#129 Post Postao/la japanac »

Evo , da i Guardiola kaže koju . Da mi je neko prije tekme rekel da si popijem persen za umirenje vjerojatno ga ne bi poslušao , drugi puta popiti kutiju ! Moji dečki digli mi tlak na tlak u auto gumama , naročito Vjeko ( još i zet ) . Najbolji igrač lige u broju pobjeda si ne može dozvoliti da ga toliko ponesu emocije ( glasno komentiranje izgubljenih poena , bacanje reketa i sličnih manifestacija čokljavaca - dobro je rekao IB - jednom čokljavac , uvijek čokljavac) .Kod izgubljenog poena vjerojatno je i protivnik nešto zaslužan a ne samo moja pa moja pogreška .Dobiti u krasnoj igri jednog od najboljih igrača lige a muku mučiti sa druga dva , hm , hm .Greta standardno dobar , ali izaći na meč sa Ivičekom sa spuštenim gačama , e to stvarno nisam očekivao . Baš mi je bilo :lol: Stipe , ova sezona očito nije njegova , oscilacije u igri , voditi sa 2:0 u meču koji odlučuje o pobjedniku , pa ga izgubiti u petom setu i to fiksu , e to stvarno nije u redu .
Protivnici poznati od prije , baš su bili napaljeni za osvojiti bod pa i više . Naravno , kada su osjetili šansu skoro je i iskoristili. Zakaj protiv nas igraju uvijek najbolje ( baš si laskamo ).
No , nije sve tako crno ali malo kritike ne škodi . Teško je održati trend pobjede u svakom kolu , raste pritisak a sa time se treba znati nositi .Mogu ja tu svašta napisati ali dečki su za stolom , oni trebaju to riješiti i za sada ide im odlično . Vjerojatno je prvenstvo osvojeno ali pričekajmo još malo . Bravo moji :top:
Da , hvala i navijačima , Živko naravno zauzima posebno mjesto . Za ovakvog navijača uvijek u našoj ekipi ima mjesta .
Aj bok , žurim na plac .
vjekkk

#130 Post Postao/la vjekkk »

japanac je napisao/la: Aj bok , žurim na plac .
Nadam se da niste zaboravili kupit grincek... :D
Brod

#131 Post Postao/la Brod »

vjekk je napisao/la:

Pazi njega, "Grincek"...?! :lol:
A jesi Tartufonja samo takav! :rolleyes:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
vjekkk

#132 Post Postao/la vjekkk »

Brod je napisao/la:
vjekk je napisao/la:

Pazi njega, "Grincek"...?! :lol:
A jesi Tartufonja samo takav! :rolleyes:
ae, to je za mene još uvijek strana riječ... :misli: :no:
Izra
Kontakt:

#133 Post Postao/la Izra »

ja evo guglao te vase grincajke pa mi sad vise nije nepoznata rijec. :D
Loptica Pong

#134 Post Postao/la Loptica Pong »

Evo krenulo i nama pomalo. :top:
Gostovanje kod Lime zabavno kao i uvijek. Dečki su najopičeniji u ligi, pravi zagrebački fakini. :s:
:jumping:
Dren

#135 Post Postao/la Dren »

oh, pa imate u 15. ligi zabavnih rezultata gdje se ne spominju samo prva tri mjesta.
S obzirom da postoji vjerojatnost da budu imali isi broj bodova...
kako se onda određuje redoslijed na tablici? igraju ponovo?

http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2011-10-26
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#136 Post Postao/la wolf »

Izra je napisao/la:ja evo guglao te vase grincajke pa mi sad vise nije nepoznata rijec. :D
Slabo si ti guglao , jer nije grincajk nego grincajg :zubo:
vjekkk

#137 Post Postao/la vjekkk »

Bravo Bekendi, treba pobijedit Limu... :top: :s: :cheer:
Maca Edinburgh

#138 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Međusobni susret...ako je i on izjednačen onda se gleda broj osvojenih poena u međusobnom susretu...
Dren

#139 Post Postao/la Dren »

pogledaj link.
5:5, 20setova:20setova 363boda:363boda.

legende :s: :s: :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Lin Chi Na

#140 Post Postao/la Lin Chi Na »

E ovako nešto triba znati napraviti, i sad pazi situaciju da je sudac kad je upisiva razultat slučajno (ili namjerno) zakinija protivnika za jedan poen; to u ovom slučaju, znači pobjedu odnosno mjesto na tablici iznad protivnika.

Da se tako desilo sa nama prošle godine protiv Arene, a moglo je tako biti, onda takav rezultat određuje prvoga u ligi.

Ali teško će se ponoviti još jedan ovakav zapisnik sljedećih neznam koliko godina.

Svaka čast.
Odgovorite