2. liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
zmilko

#41 Post Postao/la zmilko »

ja sam sa sela a tu ti škola nije baš nekaj d avredi. vi iz grada ste nekaj drugega.
a što se tiče gramatike. nije riječ o gramatici,već je riječ o taštini.ne želim nositi naočale iako žmirkam pred monitorom i često spojim dvije riječi itd da ne gnjavim dalje oko pismenosti i nepismenosti. ad sam sa sela to i dalje stoji.
Zadnja izmjena: zmilko, dana/u sub stu 26, 2011 5:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
zmilko

#42 Post Postao/la zmilko »

mala mlaka broji 672 stanovnika.
Washo

#43 Post Postao/la Washo »

To oko gramatike nije bilo upućeno vama, i to općenito nije važno tko kako priča, ja volim sve naglaske iz svih regija lijepe naše, ali ostali dio teksta je!!!
zmilko

#44 Post Postao/la zmilko »

pa čini mi se da se u sokazu stvaraju grupe igrača po dobnoj(starosnoj) osnovi.
ima nekoliko ekipa mladih igrača od kojih ni jedan nije stariji od 30 godina.
možda treba postaviti pitanje što oni rade , igraju, takmiče se sa igračima od 40
i više godina.
da imam ispod trideset godina igrao bih hrvatsku ligu ili bih igrao vani.
zacko

#45 Post Postao/la zacko »

pa čini mi se da se u sokazu stvaraju grupe igrača po dobnoj(starosnoj) osnovi.
možda treba postaviti pitanje što oni rade , igraju, takmiče se sa igračima od 40
i više godina.
Ne kužim di je problem da mladi ljudi igraju Sokaz!? Pa ni Vi niste prije 25 godina igrali nešto drugo? Ili se varam?
Zapravo sjećam se. Kad sam ja imao nekih 10 godina dolazili ste na Mladost igrat sa nama klincima i klinkama vjerojatno se pripremajuć za Sokaz utakmice. To je bilo prije nekih 20-ak godina. Gotovo sam siguran da ste to bili Vi.
Jel me dobro pamćenje služi?
zmilko

#46 Post Postao/la zmilko »

moguće ali ja imam 59 godina pa izračunaj. no bolje je gledati london nego se prepucavati.(grand finale tt u londonu). ma lin/zhang ji ke pobijedili 4:3 ma longa i wang hao-a.sada žene igraju finale a sutra su polufinale muških u 15 sati
prvi meč i u 17 drugi.
bigdedi

#47 Post Postao/la bigdedi »

zmilko je napisao/la:mala mlaka broji 672 stanovnika.
fun fact!!!slika
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
zmilko

#48 Post Postao/la zmilko »

ja sam sa sela. to nije funny fackt već žalosna činjenica da ne živim u gradu već na selu. no nemogu ja na kraj s dečkima od dvadeset i nekoliko godina...
zacko

#49 Post Postao/la zacko »

Neki smo napunili i 30 ove godine pa smijemo igrat Sokaz. :)
Moja ekipa ima točno 90 godina (30+30+30) tak da smo valjda ispunili osnovni uvjet. :cheer:
Problematični su mi ovi iz Utrina, Vidra, Povratnici itd.. :B:
Protiv nas ako Utrinama neće igrat njihov kapetan da im popravi prosjek mi ćemo pisat žalbu jer će postavljena ekipa imat prosjek manji od 30 godina što nije u redu.
Tak da već sad najavljujem 3 žalbe! Dvorana, čokljavost tehnike i pretjerana mladost. :zubo:
Dren

#50 Post Postao/la Dren »

zacko je napisao/la:Neki smo napunili i 30 ove godine pa smijemo igrat Sokaz. :)
Moja ekipa ima točno 90 godina (30+30+30) tak da smo valjda ispunili osnovni uvjet. :cheer:
Problematični su mi ovi iz Utrina, Vidra, Povratnici itd.. :B:
Protiv nas ako Utrinama neće igrat njihov kapetan da im popravi prosjek mi ćemo pisat žalbu jer će postavljena ekipa imat prosjek manji od 30 godina što nije u redu.
Tak da već sad najavljujem 3 žalbe! Dvorana, čokljavost tehnike i pretjerana mladost. :zubo:
šta, zaboravio si "neznanje držanja reketa"? :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
igrcic

#51 Post Postao/la igrcic »

Evo lijepo da je malo zivnuo forum, iako su teme o kojima trkeljate malo off-topic :kava: Prvo o nekim servama iz ruke, pa uvodjenu sudaca u sokaz, pa do zabrane igracima mladjim od 30 god :confused: :zubo: Ali neka, glavno da se trkelja :raspa:

Nego, sta sam tijo reć, ćestitam Stepanu i ekipi na jos jednoj pobjedi :lux: Mi nismo htjeli na glas najavljivati Dadin dolazak, to nam je bio element iznenadjenja protiv Strojalovca :cheer:

Orišković, probat cemo sredit da Dado dodje i na sljedecu tekmu, pa navrati ak si u blizini :zubo:
ping pong
Koki
Kontakt:

#52 Post Postao/la Koki »

Washo je napisao/la:Mi jučer dobili Tis 7:3, lakše nego što smo mislili!!! :s:
normalno da ste lako dobili kada ja nisam igrao (stegnula leđa-godina proizvodnje :cry:) . Drugi puta se nećete tako lako izvuć... ;)
zmilko

#53 Post Postao/la zmilko »

ni jednom riječi ne spomenuh zabranu. a "ne mogu ja izaći na kraj s dečkima od 20 i nešto godina " ne odnosi se na igranje u sokazu(jer za stolom mogu izaći na kraj s dečkima od 20 i nešto godina) već na rječitost kojom obiluju u neograničenim količinama. kada bi bar igrali pingič riječima gdje bi im bio kraj.
ma bila bi to neverending story.
ali unijeli smo malo vatre u učmalu sokaz sredinu. ustvari ja sam u pravu. na forumu se uglavnom javljaju oni od 20 i nešto godina.

a zabrana igranja "mlađima od..." je očito u glavi onog koji je to i napisao.čini mi se da je to takozvani delikt mišljenja koji se koristi kad god želiš nekog optužiti
za ... mišljenje.1986 g. sam bio u sličnoj situaciji(optužilo me da potičem studente na pobunu). naravno ne samo mene već nekoliko nas u sc-u.
tako sada od tada radim u trgovini. tu me nitko ne tumači, ceč tlači ali o tompotom
zacko

#54 Post Postao/la zacko »

zmilko je napisao/la:pa čini mi se da se u sokazu stvaraju grupe igrača po dobnoj(starosnoj) osnovi.
i više godina.
Možda ja neznam dobro tumačit tuđe riječi al meni se ovo čini kao da ste ipak rekli da mlađi dečki ne bi trebali igrat Sokaz. Odnosno treba postaviti pitanje što oni rade, igraju, takmiče se sa igračima od 40 i više godina.
Da imam ispod trideset godina igrao bih hrvatsku ligu ili bih igrao vani.

Tak da nitko Vama nije ništa stavljao u usta, a kamoli optuživao za delikt mišljenja.
Vaše mišljenje-sasvim ok. Svatko smije imat svoje mišljenje pa makar se nekome i ne svidjelo.

Inače mi je drago da se i malo zreliji Sokazovci priključe tu na forum. :lux:
zmilko

#55 Post Postao/la zmilko »

protiv sam svih zabrana i volio bih da u sokazu igraju i žene u bilo kojo ligi, da igraju mladi igrači kadeti i juniori i nemam ništa protiv igrača tipa knežević,prstec,ilijić,belaj ,taboršak,šurbek ,demirović itd
hvala na komplimentu ali nisam zreo nego sam prezreo a uskoro ću u ligu staraca
ali vrijeme čini svoje.
mladi lavovi dolaze što je i u redu
inače neznam pojasnite mi čini mi se da u barceloni postoji koncentracija jakih igrača. onaj messi možda ne bi smio igrati u barci.
i onaj ronaldo u realu. prejaki su.
Izra
Kontakt:

#56 Post Postao/la Izra »

pa nitko ne brani jakim igracima da igraju u sokazu. :) eno mikulec i arapovic fino igraju i nitko ih ne dira. a mogli bi i ronaldo i messi samo nek nabave hrvatsko drzavljanstvo.
zmilko

#57 Post Postao/la zmilko »

pregovaram sa jednim kinezom.bumo vidjeli morti se posreći.
Zole000

#58 Post Postao/la Zole000 »

KRATKA I JASNA !

Koliko se može :poop: na ovm forumu, da čovjek ne povjeruje !!!!
Ljudi samo se :brukica: -e...
zmilko

#59 Post Postao/la zmilko »

kinez odustao.neće eure jer idu kvragu.zlato nemam.
no dobro, drago mi je da je borba za prva dva mjesta izjednačena.tumi mora igrati još 4 meča protiv direktnih protivnika tako da nisam siguran tko će osvojiti prva dva mjesta.žao mi je gorice ali druge sezone bit će bolje.
Dren

#60 Post Postao/la Dren »

pa velika gorica ima super raspored do kraja i igra sa izravnim konkurentima...još stignu bit i 7. :D

Žao mi za kineza :(
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Odgovorite