NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

hitno tražim

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: pet stu 25, 2011 2:27 pm    Naslov : hitno tražim Citirajte i odgovorite

hitno tražim nekoliko kg pingpong pameti.molim u ponudi kvalitetu i cijenu za kg.
hvala!
ako neko misli da sam uzaludan slučaj neka to zadrži za sebe.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
zmilko

PostPostano: pet stu 25, 2011 3:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

šalu na stranu. što je igračka inteligencija? iznervirati protivnika, prevariti , nadmudriti ,mentalno nadjačati u kritičnom momentu meča ili
[Vrh]
Zole000

PostPostano: pet stu 25, 2011 4:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jednostavno uživati u ping pongu i dati sve od sebe u tome ! Na taj način nikad nemožeš izgubit ono šta je i bitno ! LP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: sub stu 26, 2011 10:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
šalu na stranu. što je igračka inteligencija? iznervirati protivnika, prevariti , nadmudriti ,mentalno nadjačati u kritičnom momentu meča ili

Po meni, nema veze s protivnikom - sve je na tebi.
Preduvjet je naravno, da si utreniran i fit. a "igračka inteligencija" bi bila kombinacija:
- sposobnosti usredotočenosti. Dakle iznimna koncentracija na igru bez obzira na okolinu, protivnika, uvjete.
- sposobnost brzog čitanja protivnika. Dakle skužit šta mu loše a šta dobro ide do recimo kraja prvog seta
- iskoristiti ta saznanja u meču da bi ga okrenuo u svoju korist.

Po meni, najbitnije je ovo prvo jer je nužno, da bi ostvario ove zadnje dvije stavke, da si koncentriran dovoljno da si u stanju čitati i vraćati serve protivnika, pratiti njegovo kretanje, prepoznati njegove karakteristične šablone poena, ne griješiti u servama i iskoristiti prilike pravovremenim i pravim odabirom udaraca koje koristiš. Kad to sve saznaš u kratkom roku, onda treba primjeniti taktiku kojom možeš iskoristiti loše a i dobre strane protivnika!
Sve skupa je igračka inteligencija Very Happy
Očito da je se da dobro uvježbati i da nije Bogom dana.
Pale

PostPostano: sub stu 26, 2011 4:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gospodine zmilko tko Vas je naljutil???
Sigurno neki mladi inteligentan stolnotenisač Very Happy

Po meni je igračka inteligencija pobjediti protivnika, tj. prilagoditi igru tome. Thumbs up

Mislim da mi to fali u većini mečeva Mad

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: sub stu 26, 2011 5:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bravo. eto pogodio si u sridu. naljutio me je stari jarac kakav sam i sam.ali naravno naljutio sam se na sebe jer nemam inteligenciju i živaca da izdržim provokacije.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub stu 26, 2011 5:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
bravo. eto pogodio si u sridu. naljutio me je stari jarac kakav sam i sam.ali naravno naljutio sam se na sebe jer nemam inteligenciju i živaca da izdržim provokacije.

Inteligencija i živci su zasebni lončići, ali ako se jedan razbije drugi obično ne izdrži Wink

U svakom slučaju čuvati živćeke, a igračku inteligenciju ponekad zamjeni koja "prasica" i na kraju opet sve ispadne dobro. Very Happy

Vjerovatno igrate pingač kolko ja imam godina, ili približno tolko, a ja vam tu nekaj pametujem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.