|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pon stu 28, 2011 8:28 am Naslov
: |
|
|
| Izra (napisa): | pa nitko ne brani jakim igracima da igraju u sokazu. eno mikulec i arapovic fino igraju i nitko ih ne dira. a mogli bi i ronaldo i messi samo nek nabave hrvatsko drzavljanstvo. |
čekček! šta se sokaz nemre igrat ako nisi rvat?
Ma nemojte me zezat...nemore neki studoš iz štajaznam australije igrat par godina sokaz dok je na razmjeni studenata ili štaveć? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon stu 28, 2011 8:56 am Naslov
|
|
| ako se ne varam to pitanje se potegnulo kad je netko s BiH drzavljanstvom (dovoljno kvalitetan za 1. sokaz ligu) htio igrati ili poceo igrati sokaz prije par godina. ne znam jel se od tad sta promijenilo ali mislim da nije. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon stu 28, 2011 11:23 am Naslov
|
|
| Kod: | Članak 11.
Članovi Udruge mogu postati državljani Republike Hrvatske. |
samo pošten čovjak, hrvat i katolik smije u sokaz
| zmilko (napisa): | | protiv sam svih zabrana i volio bih da u sokazu igraju i žene u bilo kojo ligi, da igraju mladi igrači kadeti i juniori i nemam ništa protiv igrača tipa knežević,prstec,ilijić,belaj ,taboršak,šurbek ,demirović itd |
...a vidim da zmilko nanovo zakuhava moju omiljenu temu - "registrirani igrači u sokazu"  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon stu 28, 2011 1:13 pm Naslov
|
|
Vidin razveselili ste se dok me nije bilo
Zakuhajte tu temu i zatvoriću topik ko onaj prošli  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon stu 28, 2011 10:16 pm Naslov
|
|
| neznam kuhat.kad nema žene doma naručim pizzu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: pon stu 28, 2011 10:19 pm Naslov
|
|
Koki, potpuno ste u pravu, bilo bi nam puno teže da ste vi bili, i čuo sam od vaše momčadi da su vas pokočila leđa, nadam se da će to popustiti, i da ćete drugi puta igrati!!! Grčiću, vidimo se već u četvrtak, i nisam baš optimističan, jer kako u zadnje vrijeme igrate, biti će svega!!!
I.B., vidiš kako si se bojao da će nam topic biti mrtav, jednostavno treba znati pokrenuti ljude hehe !!! Zmilko, postovi su vam zbilja neprimjereni, stalno nekoga prozivate, zašto ne mogu igrati registrirani, zašto mladi igraju, fulali ste dvije serve zbog deranja, to zbilja ni ne znam kako bi komentirao jer sam vidio vašu reakciju nakon tog meča, i bila je puno nepristojnija od mog, svjesan sam toga, iritantnog deranja! Poštujem vas i zbilja ne vidim razloga da tako pišete! Zašto ne pišete da je netko super odigrao, kako je netko napredovao, kako Župančić super vuče spinove itd. Veliki pozdrav svim Sokaz-ovcima, od limača sve do Resmana!!!Neka pobjedi, kako bi rekao jedan moj prijatelj iz BIH: "Stoni tenis!" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon stu 28, 2011 10:40 pm Naslov
|
|
moj stav je moj stav i imam ga pravo inijeti isto kao i drugi.nikoga ne prozivam.
galama u dvorani je jedno a krikovi od kojih se ledi krv u žilama su drugo.
za to sam da svi ama baš svi mogu igrati u sokazu . a da se stvara liga gentlemana pa demantiraj me da nije tako.
jedino sa čim se slažem je da je župančić počeo vući spinove sa antispinom.
da i netreba isticati veliki napredak pojedinih igrača, koji svi u sokazu vide,kao što si ti ,viktor,komljenović,grčić,žuvela,sosić somek itd.
ali ja sam to i prognozirao u krugu prijatelja. naravno dolaze mlade snage nekadašnjih igrača koji su trenirali u klubovima,prestali igrati u vrijeme prelaska iz kadeta u juniore ili izjuniora u seniore.završili su ili ne školu,faks itd ,sredili egzistenciju i sada im treba rekreacija. i to je ok pa ja nemam ništa protiv . a i da imam a ko me šljivi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon stu 28, 2011 10:44 pm Naslov
|
|
| baš mi se sviđa: ledi mi se krv u žilama. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DS1
|
Postano: uto stu 29, 2011 2:37 pm Naslov
: Oho živnuo nam topic!!! |
|
|
Oho malo nam je živnuo topic!
Prije svega želim Kokiju brzi oporavak i povratak u ekipu TIS-a!
Vidim da su nam svojim prisustvom uveličali ovaj topic 2. lige i istaknuti članovi drugih liga i pomogli nam da demantiramo I.B.-a koji je unaprijed prognozirao da će nam topic biti mrtav.
| Citat: | Problematični su mi ovi iz Utrina, Vidra, Povratnici itd.. |
Vidiš Zacko tako ti je to kod nas,kad si mlad nije dobro jer si neiskusan i nemaš respekta prema nikome,a kad imaš iskustvo onda opet nije dobro jer si preiskusan!
Kad smo kod žena u Sokazu!
Evo ekipa Vidre je napravila prvi korak i gentlemenski uvela u arenu pripadnice ljepšeg spola, uz koje je moram priznati bilo puno ljepše igrati i odigrati mečeve!
Nažalost naš tehnički voditelj(LM0023) je ovaj puta zaboravio ponijeti pompone navijačicama( ),ali nije mu za zamjeriti jer je još mlad ali je željan učenja i dokazivanja!!!
Nemogu se nikako složiti sa Zmilki-jem da se Vidre služe krikovima od kojih se ledi krv u žilama jer citirati ću djelomično Wikipediju:"Vidre su iznimno plahe, suzdržljive životinje koje ne žive samotnjački i pretežno su aktivne noću, no znaju biti ranjive i ponekad ulijeću u zamke koje su zapravo bile postavljene za druge životinje!"
P.S. Ivek,ćestitamo i vama na izborenoj pobjedi,respect  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto stu 29, 2011 10:58 pm Naslov
|
|
| Dečki ,Zmilko se zeza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri stu 30, 2011 12:01 am Naslov
|
|
| igrcic (napisa): |
Mi nismo htjeli na glas najavljivati Dadin dolazak, to nam je bio element iznenadjenja protiv Strojalovca
Orišković, probat cemo sredit da Dado dodje i na sljedecu tekmu, pa navrati ak si u blizini  |
Da, ispada da je to bilo iznenađenje, iako smo mi prije tekme komentirali da bi se Dado mogao pojaviti baš protiv nas i eto - urekli
Ali ipak, nije samo Dado bio uzrok našeg poraza, nego i loš dan Viktora, a i gomila naših propuštenih prilika (2 izgubljena meča nakon vodstva 2:0), a bogami nas ni sportska sreća nije mazila.
Ali zato smo danas i mi nekog iznenadili i malo zakuhali situaciju!
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=162&ek2=123&dat=2011-12-07
Tek toliko da bude malo zanimljivije!
Inače, stvarno se ne sjećam kada smo neki jaki meč odigrali bez i jedne partije u 5 setova.
U stvari ste im vi složili navlakušu jer su mislili da će nas lako natamburati kad su vidjeli kako smo prošli protiv vas!
Dovedite Dadu i protiv Agronomskog i Vidre pa da bude malo trilera!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri stu 30, 2011 8:14 am Naslov
|
|
Zaronili naši !
Pero složio tricu bez problema,Jura lego sve tri s još manje problema,a Dex očito nije bio Jocker s klupe .
Više nema mjesta za tropnut,ali još smo u borbi za vrh!
Iduće kolo, epizoda-Vidra u grotlu Jazbine!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri stu 30, 2011 9:46 am Naslov
|
|
Jedva čekam da čujem te brankecove krikove od kojih se ledi krv u žilama pa da mu vratimo s tribina  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sri stu 30, 2011 10:03 am Naslov
: Re: Cilj opravdava sredstva-istina, a ZNA SE I ZAŠTO!!!! |
|
|
| DS1 (napisa): |
Zato se osjećam odgovornim, da upozorim sve ekipe na situaciju u kojoj bi se mogle naći u slijedećim kolima, igrajući sa ekipom AGRONOMSKOG FAKULTETA, da pripaze na:" Školski primjer serviranja iz ruke!", koji je bio posebno vidljiv u meču MAČEŠIĆ - ORIŠKOVIĆ!!! |
| Koki (napisa): |
A što bi mu rekli? Sa Perom sam u svoje vrijeme odigrao više od desetak služebenih mečeva i što se mene tiće on ima sve i jednu servu neispravnu. No eto, kroz godine smo se navikli na to i nitko mu nije prigovarao, pa ni ja...
Iz toga kuta ukoliko se radi samo o 4 serve onda se Pero popravio...
Mislim da bi u Sokazu trebalo uvesti da svatko servira kako zna i umije dok god ne uvedemo suce...  |
Oko za oko, zub za zub ! Očito je da je Pero vratio milo za drago, sa eventualnom nadoplatom kamate ! BRAVO PERO i čestitke AGRONOMSKOM NA POBJEDI... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
igrcic
|
Postano: ned pro 04, 2011 6:21 pm Naslov
|
|
Evo samo nabrzaka da se pohvalimo sa 8:2 protiv vidre , dok rezultati ne stignu na web.
Fala deckima na dobroj atmosferi i jos boljim Oriskovicevim monolozima
Pozz svima _________________ ping pong |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: ned pro 04, 2011 10:35 pm Naslov
|
|
Bravo Povratnici, svaka čast, i čestitke !!! Dobro da nije došao Dado, bilo bi 0:11 za Povratnike ! Igramo u petak super zanimljiv derbi, i iako nisam baš više nabrijan na Sokaz otkad sam se preselio nazad doma, ovaj meč jedva čekam!!! Veliki pozdrav Jazbinašima,vidimo se u petak na pivi!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: ned pro 04, 2011 10:55 pm Naslov
|
|
8:2 bez Dade???
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
prstijola
|
Postano: uto pro 06, 2011 8:25 am Naslov
: ibeu |
|
|
| NEDAJ Bučo da se zakuha. Zatvaraj temu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
maco
|
Postano: uto pro 06, 2011 9:19 am Naslov
|
|
Zapri brzo Kad već zapiraš , odi i na "srcolovku" pa i tam zapri prve dvije top pričice  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto pro 06, 2011 10:16 am Naslov
|
|
| maco (napisa): | Zapri brzo Kad već zapiraš , odi i na "srcolovku" pa i tam zapri prve dvije top pričice  |
Imaš problem s jazbinom  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|