| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: uto pro 06, 2011 2:18 pm Naslov
: ugovaranje utakmica - ponuda termina |
|
|
Dakle, nekoć davno (dobro i ne baš ), kad sam počeo igrati u sokazu, pročitao sam negdje da je domačin dužan ponuditi dva termina tjekom radnog tjedna i to od 17:00 - 19:30 sati s tim da bar jedan bude poslije 19:00.
Sad, skrenuli su mi pažnju neki igrači da to nigdje ne piše, i zbilja su u pravu.
Jesam li ja zabrijao, ili je ta stavka brisana (mjenjana)?
Obzirom da mi se čini jako fer ponuditi jedan raniji a jedan kasniji termin (jako puno ljudi radi do 17:00 i šta ako ti protivnik koji je na drugom kraju grada nudi samo termine u 17:00?!? Predat prve dvije, jer dok ti dođeš oni će odgrati bar 4 tekme?!?)
Volio bih da igrači malo prokomentiraju, jesu li da se uvede takvo pravilo o ranijem i kasnijem terminu (vrati?) ili ne, jer zbilja postoji velika mogućnost zlouporabe. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: uto pro 06, 2011 2:28 pm Naslov
: |
|
|
A kaj ti ja znam , mi u 11 -oj se sve lijepo dogovorimo, kak kome paše. Nema problema, pa se razme da domaćin mora i biti pravi domaćin !
A kaj se tiče vremena općenito ak se već nemre dogovorit onda ti se ne splati ni igrati sa takvima, daš im fino da si upišu 3 bodeka, a ti fino sa ekipom odeš na pivkana.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto pro 06, 2011 2:42 pm Naslov
|
|
ma kužim ja tebe, otprilike i sam slično razmišljam.
Al bit svega je igrat stolni tenis pa POSLIJE piti pivu
Inaće, ni ja nisam imao takvih problema (nadam se i da neću), al drugi jesu, pa me interesiralo.
Pa onda se nekako razmišljam, ako se takvo pravilo ubaci, da te "lukave" ekipe neće moći maltrat druge, a ovi s kojima se možeš dogovoriti (velika večina) ionako neće bit problema  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto pro 06, 2011 2:54 pm Naslov
|
|
| Zole000 (napisa): | A kaj ti ja znam , mi u 11 -oj se sve lijepo dogovorimo, kak kome paše. Nema problema, pa se razme da domaćin mora i biti pravi domaćin !
A kaj se tiče vremena općenito ak se već nemre dogovorit onda ti se ne splati ni igrati sa takvima, daš im fino da si upišu 3 bodeka, a ti fino sa ekipom odeš na pivkana.  |
| Citat: | | Al bit svega je igrat stolni tenis pa POSLIJE piti pivu |
Bit svega je ... popit pivu  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto pro 06, 2011 4:39 pm Naslov
|
|
A kaj mi kaj radimo od 21h ???
Ajde Dren, predloži kad da ja organiziram tekmu??
Inače su mi uvjek ljudi izlazili u susret ,mislim na ljude na poslu i davali mi slobodan dan tj. noć. Uvjek je bila spika sokazovaca, ; Bute odigrali 3 za redom pa bute stigli. Mislim da u višim ligama ljudi manje grizu na bodove nego mi u nižim, tak da je i meni i Drenu najgora opcija predat bodove
Jel tak prijatel  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto pro 06, 2011 4:56 pm Naslov
|
|
| Možda subotom ili nedjeljom.Ako ne rade i te dane. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto pro 06, 2011 5:06 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | A kaj mi kaj radimo od 21h ???
Mislim da u višim ligama ljudi manje grizu na bodove nego mi u nižim, tak da je i meni i Drenu najgora opcija predat bodove
Jel tak prijatel  |
ma da se dogovorit...ako smo ljudi. al čuo sam groznih priča...kao npr. da ljudi ugovore tekmu, skuže da će se svi protivnici pojavit, pa onda promjene termin jer kao oni ne mogu, pa onda za svaki slučaj ajmo mi u pol 6, i kad ljudi kasne onda oće pisat sebi bodove
A što se tiće bodova...to samo z00le i wolfi navijaju za pive prije bodova, vjeruj mi u jačim ligama je duplo gore  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: uto pro 06, 2011 6:27 pm Naslov
|
|
| Dren! Dobro ste pročitali pa zaboravili! Potsjetnik: Bilten br 131 str. 26, zaključci pretsjedništva...pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto pro 06, 2011 10:03 pm Naslov
|
|
ma ljudeki moji dragi!
kroz koju godinicu igranja sokaza, skužat će te koje ekipe bi mogle bit problematične pa će te prema njima imat i poseban odnos.(uvijek i vi možete u krajnjem slučaju bit bezobrazni).
inače,kaj se mojeg primjera i primjera moje ekipe tiče,do sad mislim da nam se nije dogodilo da nam neko oče zveknut sam tak 3 boda ...ipak je najbitnije malo se oznojit!!!
...a i jednako bitno je popit pivce nakon tekme i razglabat o svemu i svačemu a naravno o pingali najviše...
...kome to nije u interesu tome nije ni mjesto u takvoj jednoj predivnoj amaterskoj nam udruzi za koju je već mnogo ljudi reklo da je jedna od najbolje formiranih i osmišljenih udruga u zg-u a bogami i daleko,daleko šire...
ako se desi da ima takvih koji hoće 3 boda na prevaru,neka im je al vjerujte mi da neće oni dugo(do prve tekme kaj buju morali igrat),raspad ekipe im je na pomolu,pogotovo zbog pritiska svih nas ostalih koji smo se došli pošteno natjecati i koji ovo doživljavamo kao jedan predivan oblik rekreacije,druženja i pokoju kriglicu nakon tekme uz ugodan razgovorčić sa novim nam ili već dobro nam starim prijateljima!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Loptica Pong
|
Postano: sri pro 07, 2011 8:39 am Naslov
|
|
Evo jednog dobrog primjera:
Prije nekoliko kola gostovali smo kod ekipe ZET IV (15.). Nazovem ih ja tako tjedan dana prije da ih pitam znaju li koji će nam termin ponuditi i da ih zamolim da to ne bude srijeda i četvrtak. Naime, jedan naš igrač imao je obavezu službenog puta. Dobio sam odgovor da se oni s drugim svojim ekipama dogovaraju iz tjedana u tjedan i da još ništa ne mogu reći. I tako završi taj razgovor, na molbi da uzmu u obzir rečenu situaciju.
Čovjek se javio u nedjelju popodne u tjednu kad se trebalo igrati i ponudi mi: srijedu i četvrtak .
Naravno da sam se iznenadio i pitam ga je li on taj s kojim sam razgovarao. Kaže da je i pita me što bi mi htjeli? Da ne bi možda htjeli i birati? Pokušam mu objasniti razloge za našu molbu ali čovjek me prekine, sam ljutit, kaže mi da će se igrati u srijedu ili četvrtak u pola osam i spusti mi slušalicu.
Možete misliti koliki nam je bio gušt igrati protiv ove ekipe.
Ali i to je izgleda Sokaz.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri pro 07, 2011 8:56 am Naslov
|
|
To nije dobar primjer,to je loš primjer!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri pro 07, 2011 10:10 am Naslov
|
|
| loptica pong (napisa): | Evo jednog dobrog primjera:
Prije nekoliko kola gostovali smo kod ekipe ZET IV (15.). Nazovem ih ja tako tjedan dana prije da ih pitam znaju li koji će nam termin ponuditi i da ih zamolim da to ne bude srijeda i četvrtak. Naime, jedan naš igrač imao je obavezu službenog puta. Dobio sam odgovor da se oni s drugim svojim ekipama dogovaraju iz tjedana u tjedan i da još ništa ne mogu reći. I tako završi taj razgovor, na molbi da uzmu u obzir rečenu situaciju.
Čovjek se javio u nedjelju popodne u tjednu kad se trebalo igrati i ponudi mi: srijedu i četvrtak .
Naravno da sam se iznenadio i pitam ga je li on taj s kojim sam razgovarao. Kaže da je i pita me što bi mi htjeli? Da ne bi možda htjeli i birati? Pokušam mu objasniti razloge za našu molbu ali čovjek me prekine, sam ljutit, kaže mi da će se igrati u srijedu ili četvrtak u pola osam i spusti mi slušalicu.
Možete misliti koliki nam je bio gušt igrati protiv ove ekipe.
Ali i to je izgleda Sokaz.  |
Da si dobil bi pon. ili utorak
Inače protiv njih je ,siguran sam, svima gušt igrat
 _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/
Zadnja promjena: wolf; sri pro 07, 2011 12:02 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri pro 07, 2011 10:46 am Naslov
|
|
Totalno!!!!
Pingač u freddyjevoj kotlovnici!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 07, 2011 12:04 pm Naslov
|
|
| bill (napisa): | | Dren! Dobro ste pročitali pa zaboravili! Potsjetnik: Bilten br 131 str. 26, zaključci pretsjedništva...pozdrav |
Hvala puno, to je ono što sam tražio.
E sad. Pitanje za ib-a:
jel se u skladu s ovim zaključcima može updejtat stranica? (info - pravilnik o natjecanjima)
jel ima mogućnosti da se ubuduće neki kratki sažetak najvažnijih pravila oko kojih se mogu lomiti koplja stavi u svaki bilten vezan uz ligaška natjecanja?
Naime nit smo svi informatički obrazovani, nit koristimo ove stranice, nit je čest slučaj da na utakmici (kad dakle dođe do prijepora) imaš dostup netu. Tako da kad izvadiš bilten, otvoriš zadnju stranu i daš čovjeku da pročita...riješiš problem (ako zna čitat )
što se tiče primjera loptice pong...
zapravo je jedini način borbe protiv takvih (ne)igrača javno ih prokazati. ako druge ekipe znaju na šta su spremni, onda se i lakše boriti protiv toga. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 07, 2011 1:20 pm Naslov
|
|
Pa sažetak pravila i je u svakom biltenu.
Ne mogu ja ništa na webu mijenjat dok a) ne izađu u biltenu točno specificirano koji članak se kako mijenja ili b) ne dobijem novo izdanje Pravilnika...
Ovakvi dodaci na pravila vrijede, ali ja nisam zadužen za nove formulacije i revizije dokumenata, tako da da, morate ih držat u glavama do nekog mejđor apdejta.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 07, 2011 2:59 pm Naslov
|
|
ahahaha jebi ga, očito sam slijep.
ali naravski, tamo piše da se smije ponuditi termin između 17 i 19:30 (ako se drugačije ne dogovori) a nema dodatnog objašnjenja odnosno dodatka na pravila koji vrijedi od biltena 131. Trebalo bi možda u biltenima dodati taj dodatak uz ugovaranje termina?
jel to smiješ izvest (s obzirom da je donesena ta odluka i objavljena u biltenu 131?) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri pro 07, 2011 3:52 pm Naslov
|
|
Dren, ja onda molim da se prilagodi i za nas kaj radimo treču smjenu
Pa ovak (kolko ja znam) funkcionira već godinama i kaj bi sad radi nekog ko je izgubil tri boda trebalo mjenjat pravila???
Normalno je da se da jedan raniji i jedan kasniji termin, To svi u SOKAZ-u znaju. Nemre ti nitko dat oba termina u 17 h. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 07, 2011 10:31 pm Naslov
|
|
može, desilo se evo baš ovo kolo. I to s tvrdnjom da to nigdje ne piše u biltenu (što je istina za zadnji bilten)
I još bolje, izgleda da je plan i uspio. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet pro 08, 2011 10:27 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | ali naravski, tamo piše da se smije ponuditi termin između 17 i 19:30 |
zar se uopce moze nuditi (van dogovora) termin poslije 19:00 ?? di to pise?? _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet pro 08, 2011 11:27 am Naslov
|
|
svaki bilten, poslije svih momčadi i obavijesti (oko stranice 26-27 u prosjeku) ima stavku UVJETI. tu piše da se nudi (osim ako se ne dogovori drugačije) od 17:00 do 19:30.
u biltenu 131, dodatno imaš zaključke presjedništva (strana 24) u kojima se mjenja stavka o ugovaranju utakmica (bar jedan termin poslije 19:00) te korištenje guma i ljepila (nema promjena). _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|